Erkek İnfertilitesi ilaç isteyen var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
318
50
bende puregon 300 lük 3-4 doz igne var isteyene ücretsiz vercem. mersinde oturan varsa iyi olur. başka ile giderse bozulabilir.

iğneler hala duruyor yokmu ihtiyacı olan..

merhabalar özel mesaj atamıyorum. kusura bakmayın. eğerki tel verebilirseniz arayabilirim, enjektöre topladığı ne kadar oluyor tahminen göndermek kolay buz ile gönderilirse bi sıkıntı olacağını sanmam size zahmet olmassa otobüse versenizde daha sağlıklı olur gibime geliyor.

merhabalar özel mesaj atamıyorum. kusura bakmayın. eğerki tel verebilirseniz arayabilirim, enjektöre topladığı ne kadar oluyor tahminen göndermek kolay buz ile gönderilirse bi sıkıntı olacağını sanmam size zahmet olmassa otobüse versenizde daha sağlıklı olur gibime geliyor.

yaklaşık 2-3 günlük doz var 700-800 ml olabilir. otobuse veremem bana çok uzak. kargo ile yollıyım istersen o da kaç güne gider bi hesapla ona göre davranalım

yaklaşık 2-3 günlük doz var 700-800 ml olabilir. otobuse veremem bana çok uzak. kargo ile yollıyım istersen o da kaç güne gider bi hesapla ona göre davranalım
Kargo 2 gün sürüyor da enjektör de olmasi biraz sıkıntı olur ilaç zarar görebilir. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Burda diğer arkadaşlardan araştırayım

$20140219_203952.webp ilaç bu şekilde. miktarı bu kadar. işine yarar mı 3 doz var bu ampulde.

Back
X