- Konu Sahibi PatikliPenguen
Kızlar merhaba ya nasıl psikolojik bi rahatsızlıktır bu ya aşamıyorum bir türlü tedavim için hap kullanmam lazım sabahtan beri deniyorum yogurtla meyve suyudur vs bircok sey denedim ama agzıma aldıgım su vs gidiyor ilaç kalıyor böyle bir durum yaşayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz![]()
Cocuklugumdan beri hap yutamiyorum.Soluk boruma kacacak nefes alamayacam korkusu yasiyorum.Koca lokmalari yutup,kucucuk bir hapi yutamama belki bazi insanlara garip gelebiliyor ama bunun aciklamasi yok.1 tane yutabilmek icin 3 hap ziyan ettigimi bilirim.Tek yutabildigim hap kaygan kucuk kapsul haptir.Onuda yutarken muhakkak biri yanimda olmali.Esim,arkadaslarim,ailem bu durumu bilir.Belki komik gelecek size ama ben hapi yutarken birinin elimi tutmasi gerekiyor.Cok igne,surup tercih ettigim olmustur hap yerine.Bazi antibiyotikler varki ne kaygan kapsul nede kucuk .Kocaman. Benim yutamayacagim cinsten.Canim annem yillar once bir care buldu.Bir lokma ekmegin arasina hapi sIkIstirdi hapi cignemeden yut dedi.Ise yaradi :) Simdi oyle yapiyorum.Bir seferde yutabilecegim bir parca ekmegin icine hapi koyup.Hapi cignemeden yutuyorum.Yani esimin deyimiyle ekmek arasi hap yapiyorum :))