• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlacı Olsada Alsam

Off iğrenç ya umursamiycan böyle tipleri o zaman daha sevgi gösterileri yapmazlar herhalde. Sizin kocanizinda bu durum hoşuna gidiyor herhalde çünkü mesafe koysa koyabilir onun elinde olan birşey siz ne yapabilirsiniz ki. En iyisi görmezden gelin

Basit gorunen ama psikolojik olarak insan cok yoran bir konuda derdim var.
Benim sevgili kayinvalidem bana bir imtihan, benim psikolojimi cokertmeye niyet etmis bir insan.
Sevgiliyken, nisanliyken diyordum herhalde beni kabullenemedi o yuzden oglunu neredeyse kucagina alip emzirecekmis gibi davraniyor diye ama evlendik ve bu durum siddetini arttirarak devam ediyor.
Oglumda oglum, oglumda oglum, askim, bitanem, herseyim.. sevmeler opmeler.. yanlis anlamayin asla kiskanmiyorum anne ogul neyini kiskanayim ama o beni kiskaniyor herhalde ki resmen her gorusmemizde esime ahtapot gibi yapisiyor birakmiyor. Aramiza oturuyor esimi devamli opuyor sariliyor vs

Ay anlatmak bile istemiyorum okadar biktim, Esim kiskandigimi dusunuyor daha nisanlilik donemimizden beri onunla bu konuda hic anlasamiyoruz, annesiymis tabi severmis ne varmis bunda, be adam 30 yasindasin 3 yasinda cocuk muamelesi goruyorsun nasil farketmiyorsun..

Biktiiiim biktiiiim illallah geldi, yoruldum artik

Allah askinda biride gelip bana fikir versin, yardimci olsun, caresi yok mu bunun, esim laftan anlamiyor... kv ile cocuk gibi yarisacak halimde yok ama bu is boyle devam etmez yahu, tek evlat sende mi var be kadin
Ayy aynı benim annem :KK48: Valla 34 yaşındayım annem beni her gün de görse 1 yıldır görmemiş gibi davranırr öper koklar, bebeğimler, annesinin bitanesiler falan havalarda uçuşur :KK48: Çok güzel bişey sevilmek niye eşinizin sevilmesi sizi bu kadar kastı ki ben onu anlamadım :KK57:

Benim sevgili kayinvalidem bana bir imtihan, benim psikolojimi cokertmeye niyet etmis bir insan.
Sevgiliyken, nisanliyken diyordum herhalde beni kabullenemedi o yuzden oglunu neredeyse kucagina alip emzirecekmis gibi davraniyor diye ama evlendik ve bu durum siddetini arttirarak devam ediyor.
Oglumda oglum, oglumda oglum, askim, bitanem, herseyim.. sevmeler opmeler.. yanlis anlamayin asla kiskanmiyorum anne ogul neyini kiskanayim ama o beni kiskaniyor herhalde ki resmen her gorusmemizde esime ahtapot gibi yapisiyor birakmiyor. Aramiza oturuyor esimi devamli opuyor sariliyor vs

Ay anlatmak bile istemiyorum okadar biktim, Esim kiskandigimi dusunuyor daha nisanlilik donemimizden beri onunla bu konuda hic anlasamiyoruz, annesiymis tabi severmis ne varmis bunda, be adam 30 yasindasin 3 yasinda cocuk muamelesi goruyorsun nasil farketmiyorsun..

Allah askinda biride gelip bana fikir versin, yardimci olsun, caresi yok mu bunun, esim laftan anlamiyor... kv ile cocuk gibi yarisacak halimde yok ama bu is boyle devam etmez yahu, tek evlat sende mi var be kadin
Kaynanaların çoğu öyle canım çekemiyorlar kendilerini gelinleriyle kıyaslıyorlar resmen yaa nefret ediyorum nefreeeeeeeeeeeeeeetttt:cry:

Taktik değiştirin:)

Mesela eşinizle bu konuda tartışmayın,umursamıyor gibi yapın.. Kv de öyle yapınca gülün başka şeylerle uğraşın:)

Bozulduğunuzu anlayıp dahada sinir etmek için üsteliyor olabilir..

Bazen işe agrıyo ama bazı yüzsüzlede oda işe yaramıyor...

Kiz o oglunu operken git sende kaynsnsni alnindan op ay iyiki dogurmussun bunu benim icin de.bal gibi de sonrada kocani op şap sap.. sok olsun ver coşkuyu kaynanana kudirsun

Bu da güzel taktik aslan gibi doğurmuşsun bana sağolasın de öp valla ben yapamıyorum ama sen yap belki bende yaparım çok canımı sıkarsa :KK39:

Basit falan değil gayet ciddi bir sorun. Insan Kocasını öyle bebek gibi görmeye dayanamıyor. Kıskanmak değilde acayip sinirleniyosun. Benim evliliğimde ne anası ne babası ne kardeşi bitiyordu. Biri kapatıyo biri arıyordu. Anasının babasının yanında çocuk gibi şımarmalar. Kardeşiyle sarılmalar. Of dayanamıyorum. Bişey değil babası onu sevdiği öptüğü gibi benide sevip anlımdan falan öpmek istiyodu. Ya ben kendi anamı babamı öpmem. Boşandım ama bu en basit sebep. Sana boşan diyecek halim yok, tek sebep bu ise . Bu işin Çözümü yok malesef. Eşinin elle tutulur yanları varsa katlanmak zorundasın. Ama çok itici. Insan bir araya gelmeye dayanamıyor.

Basit falan değil gayet ciddi bir sorun. Insan Kocasını öyle bebek gibi görmeye dayanamıyor. Kıskanmak değilde acayip sinirleniyosun. Benim evliliğimde ne anası ne babası ne kardeşi bitiyordu. Biri kapatıyo biri arıyordu. Anasının babasının yanında çocuk gibi şımarmalar. Kardeşiyle sarılmalar. Of dayanamıyorum. Bişey değil babası onu sevdiği öptüğü gibi benide sevip anlımdan falan öpmek istiyodu. Ya ben kendi anamı babamı öpmem. Boşandım ama bu en basit sebep. Sana boşan diyecek halim yok, tek sebep bu ise . Bu işin Çözümü yok malesef. Eşinin elle tutulur yanları varsa katlanmak zorundasın. Ama çok itici. Insan bir araya gelmeye dayanamıyor.

Canim sana ne diyecegimi bilemedim simdi bosanmana uzuldum diyemeyecegim gecmis olsun demek en dogrusu galiba, ben sadece kvye katlanamiyorken seninki tum aile... Bundan sonraRAbbim iyi insanlarla karsilastirsin seni

Dedigin gibi katlanmaya calisiyorum, bugun okadar kizgin ve nefret dolu degilim, bir araya gelmedikce pek sorun degil, ayni ortamda olunca katlanilmaz oluyor

Allah herkese akil fikir versin, eger sorunlu ben isem banada versin ama bir sekilde bu konu olmasi gerektigi noktaya gelsin insallah

Sana inat mi yapıyor acaba bence rahatsız oldugunu belli etme umursama o davranisini bi zaman sonra bırakir umarim

aslında çok basit bir yönetmi var. sinir olmayacaksın... gerçekten....

benim k.valide de eşime yapardı. ben takmadım. sonra bitirdi.

ki eşim 40 yaşında:KK45:... arada yaptığı olur. yapsın.. onun gözünde küçücük bir erkek çocuğu....

o sevdigi gosterileri yaptiginda siz baska seylerle ilgilenin duymazdn geln bn yptm biraz olsun elini ustunden cekiyor :))))

sorun eşinde, rahatsız olması lazım normal bi erkeğin böyle bebek muamelesi görmekten..
deseniz: sana karşı saygım zedeleniyo seni öyle ufak bebek gibi sevdiklerinde diye..laf arasında..

Back
X