ilaçların, iğnelerin yan etkileri

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.244
12
358
Diğer
Arkadaşlar bu kullandığımız ilaç ve iğnelerin yan etkilerini yaşayanlar oldu mu? benim bu ilaçlarla birlikte cildimde biraz lekelenme oldu.. fakat nasıl yokedeceğimi bilmiyorum..şimdi yeni tedavide de bu lekelenme artarsa diye korkuyorum..:sm_confused:

bende de hep sivilce çıkıyor bende normalde ergenlikte bile çıkmıyordu bide doymak bilmiyorum çok acıkıyorum yemek yiyoruz bi saat geçmeden bi daha acıkıyorum dışardan söylüyoruz yarımsaat sonra bidaha acıkıyorum bu normal değil ben normalde çok az yemek yerdim işin garibi kiloda almadım

Bende de migrenimi tetikledi günlerdir ağrı kesici içmeden duramıyorum birde sivilcelenme oldu yüzümde..

bende de sivilceler oldu.sadece yüzümde değil vücudumda da oldu.elif23 gibi çok az yiyip doyan biriyken obur oldum şimdi.göbek etrafında kıllanma ooldu.iğleri vurduğumuz yerde. her tedavide biraz daha artıyor.

canım elinde şu anda gonalf varmı.varsa kalemin üzerine bakıp bana birşey söyleyebilirmisin

benim kalemler bitti ama diğeri var sor bakayım canım yardımcı olabilirsem sevinirim

canım gonalf 300 ok işareti kaçta.hiç açılmamış olanı.eline aldın diyelim dozu ayarlamadan önce ok işareti varya hiçkullanılmadan kaçta görünüyor.ayyy anlatabilmişimdir umarım

canım gonalf 300 ok işareti kaçta.hiç açılmamış olanı.eline aldın diyelim dozu ayarlamadan önce ok işareti varya hiçkullanılmadan kaçta görünüyor.ayyy anlatabilmişimdir umarım

canım anladım ne demek istediğini ama benimki kalem değil tozla su karıştırılıyorya ondan

canım anladım ne demek istediğini ama benimki kalem değil tozla su karıştırılıyorya ondan

Bende de migrenimi tetikledi günlerdir ağrı kesici içmeden duramıyorum birde sivilcelenme oldu yüzümde..

canımtedavini kaçıncı günüdesin bilmiyorum ama migrenim yok ama benim de baş ağrılarım oldu. doktorum gonalf puregon kullanılan dönemde ağrı kesici almamamı söyledi. sanırım yumurtlama ve yumurta gelişimi ile ilgili sorunlara neden oluyormuş. eğer sen ağrı kesicileri doktoruna haber vermeden alıyorsan mutlaka danış derim

evet arkadaşlar bu tüylerden bende çok muzdaribim.bende saç dökülmeside oldu.hemde tutam tutam çok üzülüyorum azıcık saçım kaldı...bişey daha ekleyim birde halsiz bırakıyor insanı çok çabuk yoruluyorum.

cnm HATA CIM bende 3 kutu var kullanilmamis bugun baslicam onlara gonal f lere baktim ok isareti 75 de duruyor cnmmm umarim sana yardimci olabilmisimdir kaydirigubbakcemile5 a.s.

kızlar peki bu tedaviler bitince bu kıllar, tüyler gider değil mi? benim de göbeğimde oluştu çünkü...amaaaan ooof..
bir de benim yüzümde küçük de olsa bir leke oluştu çok sinir bir durum ama tedavi devam ettikçe o leke de orda durmaya devam ediyor..

selam arkadaşlar evet yaaa...bendede oldu nerdeyse tum yanetkılerını gorterıyooo her denemem de...başta kılo oluştu ıkı yıldır veremıyorum iştahım ı kontrol eden bırıydm ama sank etmem zorlaştı ...yuzumde lekeler oluştu kremle gıdermeye çalışıyorum azcık açıldı sınır yaptı .. ne bılım hekeste olmuyo aslında ama bunyeden bunyeye değişık etkı olabılıyor ama doktora sordumda hayır yanetkısı ılaçlar bıtınce geçer dedı ama geçmıyo..rabbım hepımızın yardımcısı ols..

ya ben çok komik oldum doymuyorun artık 100 kilo olurum bu arada göbek kılları gitmiyor ama tedaviden sonra yenisi çıkmıyor şaç dükülmesine gelince benimde dökülüyordu şaç dokulmelerine karşı şampuan almıştım bu sefer bişey olmadı ama geçen sefer kullanmamıştım acaip dökülmüştü saçlarım

ilaçlardan mı bilmiyorum ama bende de sivilceler olmaya başladı yüzümde özellikle çenemde...bir de göbeğimde kıllanma oldu...

arkadaşlar elimde 2 adet puregon ve çatlatıcı iğne ve kalem var ihtiyacı olan varsa aldığım fiyatın aşağısına verreceğim

arkadaşlar bende de aşırı kilo yaptı ilaçlar 4 tedavi oldum ve 20 kilo yadigar kaldı bana çok mutsuzum şimdi 5. defa tedaviye başlayacağım ilk tüp bebek denemesine bunda doz daha fazla 10 kilo kalır sanırım 40 bedendim 44 zorla oluyor hamile kalırsam napacağım diyorum 100 kiloyu geçeceğim. başka sağlık sorunları çıkmaz umarım bende doymak bilmiyorum nedenini araştırdım hormon ilçaları şekeri yükseltiyormuş şekerde açlık yapıyor şekerim zaten hep sınırda hiç tatlı sevmezdim aramazdım deli gibi istiyor canım bende bıraktığı izler bunlar ha birde sivilceler hayatım boyunca görmediğim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…