ilaçların, iğnelerin yan etkileri

bende de kilo yaptı ben ganol f kullandım tüpte olandan tatlı sevmeyen ben tatlı delisi olmuştum 38 bedendim nasıl zayıftım tedaviye başladığımda hatta doktorum ikiz yada üçüz olursa nasıl hamilelik geçirceksin derdi ama şimdi 40 bedenim gerçi okadar da fazla dilim ama kilo aldırdığı kesin ben hamileliğimde 12 kilo aldım her ay 1 kilo sadce ilk ay 4 kilo almıştım bıraktığı izler silinmedi:kedi: ama değdi o başka

kızlar bende de saç dökülmesi oldu ve hala devam ediyor.ne yaptıysam olmadı.ayrıca tüpbebek denemeden yani ilaçlardan önce her ay adet olmadan en az 10 gün önce göğüslerim şişmeye ve acımaya başlardı dokunamazdım bile.şimdi ise onlardan eser yok hiçbir belirtim olmuyo karnım şişerdi o adet olmaya yakın oluyo artık.bu belirtilerin olmaması iyi mi kötü mü anlamadım ama ben memnunum hayatımı çok etkiliyodu.

selam canım benimde aşırı saç dökülmem vardı ve zehirli guatram çıktı tedavi gördüm şuan çok çok az bikaç tel kadar dökülüyo oda normalmiş seninde baktırmanı tavsiye ederim bide hormon bozukluğu saç dökülmesine neden oluyormuş

geçmiş olsun canım.zehirli guatr için ne testleri yaptırdın t3 t4 mü?umarım öyle bişey yoktur.peki başka ne gibi belirtiler olmuştu bu guatrda canım.

mide bulantisi bas agrisi sicak basmasi ve usume yapiyor bende

Bana ilk tedavimden miras 2 kilom var. Artık ben mi iyi beslencem diye yedim yoksa ilaç yan etkisi mi emin değilim. Ben birde çok hassas ve sinirli olmuştum herşeye ağlıyordum aldığımız hormonlardan sebep olmalı.

bende de yan etkiler çok oldu temmuzun ilk haftası yaptırdım ilkini bayağı sıcaktı o zaman normalinde 36-38 bedenim tedaviden 2-3 kilo kaldı ama ben normalde yazın çöpe dönerdim ama bu yaz bırakın çöpe dönmeyi klio bile aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama çok iştahım var daha çok bel bölgesinden alınıyor kilo göğüslerim büyüdü göbeğim büyüdü çok duygusal oldum bazen sinirli bazen de ağlama krizlerim geliyor
eşim şaşırıyor nasıl davranıcam diğe inşallah çektiklerimize değecek bebeklerimiz gelir bir an önce

sersev79 merhaba canım sana bir sorum olacak..
öncelikle bebişin hayırlı olsun güle güle sağlıklı sıhhatli büyüt.allah bizlere de nasip etsin.canım zehirli guatrım var diye yazmışsın geçmiş olsun.tedavi olduktan sonra mı hamile kalabildin?hamile kalmanı engelliyormuydu bu zehirli guatr merak ettim cevaplarsan çok sevinirim.

Benim de 2-3 yıldır değişmeyen gözlük numaram birkaç ay içinde neredeyse 1 numara arttı.
Sizlerdeki kilo alma, tüylenme, şişkinlik hissi, yorgunluk vs. De cabası!!!
Ne yapalım, sağlıklı bebekler nasip etsin allah'ım, bunların hepsi unutulur gider...

selam kizlar hepinize günaydin ve iyi pazarlar,bende yan ettgi olarak karnim felaket seilde sismisdi ama ne sivilce nede tüglenme olmadi ama göbegim sanki patliycak gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…