Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal hayatına devam edebilirsin hiç bir sakıncası yok
ben filmi yaptırdıktan sonra sormuştum bi sakıncası yok dediler kendini iyi hissetiğinde ilişkiye girebilirsin denizede girebilirsin ama ilaçlarını kullan
süpersin arkadaşım,sağol:)hamiş oldunmu filmden sonra
ilişkiye istediğin zaman girebilirsin ama havuz deniz konusunda bence dikkatli olmalısın.
normalde bile çok fazla enfeksiyon kapıyoruz havuz ve denizden.şimdi daha açık olacak kanallar
allah korusun ileriye dönük başına iş açmasın
ilişkiye istediğin zaman girebilirsin ama havuz deniz konusunda bence dikkatli olmalısın.
normalde bile çok fazla enfeksiyon kapıyoruz havuz ve denizden.şimdi daha açık olacak kanallar
allah korusun ileriye dönük başına iş açmasın
kafam karıştııııııııııııııııınapcam ben
ben havuzada girmiştim canım
ben havuzada girmiştim canım
benim 1 tane oğlum var 13 yaşında bi kardeşi olsun istemiştim o yüzden tedavi görüyordum
ayrıca geçmiş olsun sanada canımmm umarım tekrar en yakın zamanda oğluşunun kardeşi gelir...
hmm,hayırlısı olsun,iyi ama bi oğlun varmış,Allah hayırlı evlat etsin, kafam karıştı,havuzdan enfeksiyon kapabilirmişim öyle bi yorum geldi.2 gün geçicek üzerinden bi sorun olmaz gibi geliyo,inşallah olmaz