İlaçlı rahim filmi hakkında bilginiz var mı?

AYSULTAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
185
0
46
İstanbul
Kızlar ilaçlı rahim filmin hsg den sonra ilişkiye ne zaman girilebiliyo,deniz ve havuza nezaman girilebiliyo?rahim filminden 2 gün sonra denize girmenin bi sakıncası olurmu?

ben filmi yaptırdıktan sonra sormuştum bi sakıncası yok dediler kendini iyi hissetiğinde ilişkiye girebilirsin denizede girebilirsin ama ilaçlarını kullan

ilişkiye istediğin zaman girebilirsin ama havuz deniz konusunda bence dikkatli olmalısın.
normalde bile çok fazla enfeksiyon kapıyoruz havuz ve denizden.şimdi daha açık olacak kanallar
allah korusun ileriye dönük başına iş açmasın

ilişkiye istediğin zaman girebilirsin ama havuz deniz konusunda bence dikkatli olmalısın.
normalde bile çok fazla enfeksiyon kapıyoruz havuz ve denizden.şimdi daha açık olacak kanallar
allah korusun ileriye dönük başına iş açmasın

kafam karıştııııııııııııııııı:(napcam ben

benim 1 tane oğlum var 13 yaşında bi kardeşi olsun istemiştim o yüzden tedavi görüyordum

hmm,hayırlısı olsun,iyi ama bi oğlun varmış,Allah hayırlı evlat etsin, kafam karıştı,havuzdan enfeksiyon kapabilirmişim öyle bi yorum geldi.2 gün geçicek üzerinden bi sorun olmaz gibi geliyo,inşallah olmaz

sağolun kızlar,rahatlattınız beni,ben çok hassas değilim öyle hemen enfeksiyon kapmam gibi geliyo,doktorumn verdiği ilaçlarıda alırsam bişicik olmaz inşallah.çünkü 1 yıldır bu tatili bekliyorum:)

Back
X