İlaçlı tomografi 25 mgy

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda455
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
5
1
1
32
Kızlar yardım kafam aşırı karıştı ve çok üzgünüm 5 Temmuz akşamı karnımda şişkinlik ağrıdan dolayı acilde ilaçlı tomografi ye alındım ilaçlı tomografi çekilmeden önce beta hcg ye bakıldığında beta hcg 2 di ve ayın 16 temmuzda hamile olduğumu öğrendim dün periontoloji ye gittimde beneğin 8 haftalık olduğunu söyledi kalp atışları duyuldu ama ilaçlı tomografi çekildiğimi söyledim gebelik tarihimin 3 Temmuz olduğunu söyledi bende 5 temmuzda çekildim tomogrofiyi kafam karıştı 12 haftalıkken detaylı ultrasonda bakarız ama şuan korkulacak birsey yok gibi konuştum üniversite hastanesinde bir profesöre gittim o ise bebeği aldır gibilerinden konuştu dedi

Canım öncelikle hayırlı olsun. Radyolojide ya hep ya hiç kuralı vardır ilk haftalarda yani bebek ya tutunur yada düşük olur sen farkına bile varmazsın. Bebeğin daha organları oluşmaya çok yeni başladığı için gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Ben radyoloji teknikeriyim 4. Haftanın sonunda öğrenip birimden ayrıldım aktif olarak röntgende çalışıyordum şuan 34. Haftayım sağlıklı gebelik geçiyorum başka sıkıntılarım oldu radyasyonla ilgili şeyler değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…