Aşılama Ilaçsız aşılama olurmu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar belki saçma bişi ama şimdi aklıma geldi şimdi bende iki tane kist çıktı ve bu kistlerden dolayı ilaç kullanamıyorum kistler büyümesin diye ve biz bu ay aşılama düşünüyorduk acab diyorumki yumurta büyütücü ilaç kullanılmadanda aşılama oluyorrmu bilen varmı?

olabiliyor. ben öyle aşılama denendim. spontane sikluslarla aşılama yapan çok var. elbette sans biraz daha azalıyor. çok sayıda yumurta yerine 1 yumurtaya umut baglanıyor. hayırlısı olsun

olabiliyor. ben öyle aşılama denendim. spontane sikluslarla aşılama yapan çok var. elbette sans biraz daha azalıyor. çok sayıda yumurta yerine 1 yumurtaya umut baglanıyor. hayırlısı olsun

bu bile bana moral oldu valla:)tşkrlr:)

canım yumurtaların kendiliğinde büyüyorsa ilaca gerek yok zaten aşılama yapılırda bal gibi..

yumurtlama sorunum yok anladığım kadarıyla yumurta sayısını arttırmak için ilaç veriyorlarya bendede kist çıktı dolayısıyla bana ilaç veremiyorlar ben o açıdan sormuştum hepinize teşşekkürler arkadaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…