Ama onlar ayrılmamış yine de sizin yaşadığınız acıları yaşamamışlarVar.Gecen sene hoş olmayan bir sebepten bosandim..Buna sebep olan kaynimdi ve oda evli. Yemin ederim benim yaşadığım olayin aynısını fakat şahıslar farklı oda yaşadı ve boşanmanın eşiğinden döndü..Ağzım açık izledim olanları bu kadar olur dedim.. ilahi adalet var ve Rabbim çok büyük emin olun Rabbim yureginize ferahlık versin..
Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusumbabam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..
Yani ? Benden daha kötüsünü yaşamışlar haklarını gasp etmişler Rabbim yanlarına koymaz. Siz aksini mı düşünüyorsunuz anlamadimAma onlar ayrılmamış yine de sizin yaşadığınız acıları yaşamamışlar
bende ilahi adaletin tecelli edeceği günü bekliyorum o yüzden merak ettim gerçekten eden bulur mu diyeYani ? Benden daha kötüsünü yaşamışlar haklarını gasp etmişler Rabbim yanlarına koymaz. Siz aksini mı düşünüyorsunuz anlamadim
Pardon ben onlar derken konu sahibinden bahsediyosunuz sanmıştım kaynimlari diyosunuz. Yasadi aynı acıları yani şöyle. Benim kaynım avukat Eltim biraz para düşkünü o boşanmayı göze alamadi ama üç ay ayri kaldilar. Bende yedi ay ayri yaşadım gerçekten siz görseydiniz olanları sizde bu kadar olur derdiniz emin olun ki ilahi adalet var isyan etmeden beklemek lazım.bende ilahi adaletin tecelli edeceği günü bekliyorum o yüzden merak ettim gerçekten eden bulur mu diye
Umarım bundan sonra çok çok mutlu olursunuz.Hayat kısa neden hayatı bize zindan ederler kiPardon ben onlar derken konu sahibinden bahsediyosunuz sanmıştım kaynimlari diyosunuz. Yasadi aynı acıları yani şöyle. Benim kaynım avukat Eltim biraz para düşkünü o boşanmayı göze alamadi ama üç ay ayri kaldilar. Bende yedi ay ayri yaşadım gerçekten siz görseydiniz olanları sizde bu kadar olur derdiniz emin olun ki ilahi adalet var isyan etmeden beklemek lazım.
Çok etkileyici bir olay böyle şeyler sadece filimlerde olur sanırızSana bir olay anlatayım
Dokuz çocuğunu bırakıp kızı yaşında biriyle evlenen bir adam düşün bu adam ki karısını hor görüyordu sarkmış göbeğini cahilliğini küçümsüyordu eee nede olsa yeni karısı hem kültürlü hemde gençti
Çocullarına kesinlikle yardımı dokunmadı babadan kalma malı vardı adamın dönemin ağası beyiydi çocuklarını ve eski karısını evden kovdu çocuklar istanbula gittiler çalışıtılar anneleri yemek yaptı çamaşır yıkadı destek oldu çocuklarına o zaman yaşadıkları sefaleti anlatmak mümkünmüdür bilemiyorum zamanla durumları düzeldi küçük bir atölye açtılar kendilerine ve bugün çok çok iyi durumdalar
Adama gelince kanser oldu eşi evden kovdu malı mülkü hiçbirşeyi kalmadı ve kadının dizlerine kapanıp helallik istedi
İlahi adalet midir nedir bilememde inanılmaz tatmin edici bir sondu
Uzulme canim gun gelir hesabini oderler olmeden hangi yuva yikan mutlu olmus ilerde basina buyuk felaketler gelir.bizim bi tanidik vardi iki evladinida alamadi kadini kandirip.annesine gondermisler.anahtrini filan almslar cocuklarinda yalan soylemisler cocuklar baska turlu biliolardi annelerini.okdr ah etmistiki yillar sonra kaynana girtlak kanseri oldu .kizi kocasindan ayrildi evine dondu hic huzurlari kalmadi iftra atanlarin sonnu ii bitmiyo illa rabbim onlara cezasini veriyor
Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusumbabam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?