Gunes bir gun bana da dogacak mi? Umuyorum ve diliyorum dogacak bizi de aydinlatip isitacak.. Gercekten cok guzel bi sozmus tesekkur ederimProfilimdeki sozu okur musun?
Benden sana gelsin..
Cok guzel bir soz..
Kesinlikle.. Hic hukuksal destek alamadim. Gittigim avukata pesin verdim cekismeli dava parasini ev acmayi ninam nikayi kiymayi teklif etti evli 2 cocugu var ustelik. Ilk davam bile olmadi parami ver dedim lanet olsun vermedi. Baska avukata gectim o da hic umursamadi sosyal hizmet bile geldi eve cocuga karar vermeye kadin hep suskun beni hic ikna etmedi icimi rahatlatmadi. Onada haram ettim parayi.. Bitsin gitsin dava dedim.. Keske gercek hukukun ve hukukcularin var oldugu bi ulkedeyasiyor olsaydim..Isvec veya Norvec'te yasiyor olsaydiniz ilahi adalet degil, adaletin var oldugunu gorecektiniz.
Adaletin oldugu yerde de ilahi hic bir seye ihtiyac kalmadigini.
Orada kadin ve cocuklar hersyin ustunde gelir.
ne denir ki. oncelikle başın sagolsun canim..
Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusumbabam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..
Amin cok sagolun.Canını sıkma, zorluğun arkası kolaylıktır. Her şeyin bir vakti ve takdiri vardır...
Başın sağolsun, babanın mekanı cennet olsun inşallah..
Eşinden kurtulduğuna sevin.
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah..
Ben 2 yillik evliydim daha cocugum 1yasina girmemisti nasil bi nefret nasil bi haysiyetsizliktir ki bi parca animi bile birakmadan hala olacak babanne olck mahluklar dokunurlar gotururler. Gercekten hazmedemiyorum. Ruyamda bagirip cagirip vuruyorum surekli onlarla ugrasiyorum. Umarim oglum ilerde onlarakanmaz beni birakmaz tek korkum bune denir ki. oncelikle başın sagolsun canim..
her insan bu dunyada buyuk sinavlardan geciyor. yasadiklarimi anlatsam oturur aglarsin,ama bi gun bile bela okumadim. Allah'a havale et, bu dunyada rahat yasadiklarini zannetsinler bosver. hesap zamani ateslerini harladiklarini bilmiyorlar. sen evladinla kendine sifirdan tertemiz bi hayat kurmaya calis canim. Allah sana yardim edecektir, yol gosterecektir suphesiz. bosver o mahluklari.
bela okumana bile degmez oylesi.
15 temmuz gunu actim davayi aksami olaylar oldu.. Davam aylarca baslamadi avukat sapik cikti sikayet ettim baska avukata gectim. O kadinda ruh gibiydi.. Karsi taraf bisanma acti bir suru iftira yalan zira o da avukatti. Aslinda vazgecmiycektim.. Babam ölüp oglumu da almaya calistikca karsi taraf pes ettim. Cocugumu asla vermiycektim cunku.. Pedagog karsi tarafin arkadasi sosyolog arkadasi avukatlar birbirini biliyo burasi kucuk yer. Iyi mi oldu kotu mu bilmiyorum.. Esyalar icin 2 kez sikayet ettim reddedildi. Sadece guveni kotuye kullanmislar ceza almadilar. Lanet olsunAnlaşmalı bosanarak cok yanlış yapmışsınız. Bu dünyadaki adalet hakkinizdan vazgecmissiniz. Dolayısıyla çocuğunuzun hakkını da yedirmissiniz.
Bu yüzden ilahi adaletin tecelli etmesini beklemek zorundasiniz. Hiç şüphesiz olacaktır ama bu dünyada olacağı kesin değil, belki ahirete kalır.
Keske bu dünyadaki kısımdan vazgecmeseydiniz
seni neden biraksin, sen oglun icin duzenini birakip cikmissin. boyle dusunme sakin. mideleri nasil aliyo senin evinde yasamayi. Allah'im ya. hadi seni sevmiyolr diyelim,nefret ediyolar ama o kucuck bebenin ne gunahi vardi.Ben 2 yillik evliydim daha cocugum 1yasina girmemisti nasil bi nefret nasil bi haysiyetsizliktir ki bi parca animi bile birakmadan hala olacak babanne olck mahluklar dokunurlar gotururler. Gercekten hazmedemiyorum. Ruyamda bagirip cagirip vuruyorum surekli onlarla ugrasiyorum. Umarim oglum ilerde onlarakanmaz beni birakmaz tek korkum bu
Amin insallah evime kim girdiyse kiyafetlerime kim dokunduysa cocugumun ultrason fotolarina kadar kim aldiysa sebep olan hepsinden herkesten rabbim alsin öcümü insaallahİlahi adalete şahit olanlardanim içinizi ferah tutun illa bulur cezasini
Olayı biraz anlatır mısınız bende çok merak ediyorum gerçekten ilahi adalet tecelli ediyor mu diye. O adaleti çok büyük sabırsızlıkla bekliyorumelbette var
belki bu dünyada belki ahirette ama illaki var
ben 13 yılsonra gördüm Allah'ın adaletini. hamdolsun
Oğlunu kandırmaya çalışacaklar ama sen onu büyütmüşsün sen annesisin bunlara fırsat vermeyeceksin. Gönlünü de ferah tut yoluna bak allah yar ve yardımcın olsun ne diyelim.Ben 2 yillik evliydim daha cocugum 1yasina girmemisti nasil bi nefret nasil bi haysiyetsizliktir ki bi parca animi bile birakmadan hala olacak babanne olck mahluklar dokunurlar gotururler. Gercekten hazmedemiyorum. Ruyamda bagirip cagirip vuruyorum surekli onlarla ugrasiyorum. Umarim oglum ilerde onlarakanmaz beni birakmaz tek korkum bu
Olayı biraz anlatır mısınız bende çok merak ediyorum gerçekten ilahi adalet tecelli ediyor mu diye. O adaleti çok büyük sabırsızlıkla bekliyorum
Rica ederim..Gunes bir gun bana da dogacak mi? Umuyorum ve diliyorum dogacak bizi de aydinlatip isitacak.. Gercekten cok guzel bi sozmus tesekkur ederim
Isvec en nefret ettigim ulkedir..Isvec veya Norvec'te yasiyor olsaydiniz ilahi adalet degil, adaletin var oldugunu gorecektiniz.
Adaletin oldugu yerde de ilahi hic bir seye ihtiyac kalmadigini.
Orada kadin ve cocuklar hersyin ustunde gelir.
Inanin temmuzda tutuklanıp hala davasi açılmamış olan tanıdıklarım var. 1 senedir yatıyorlar dile kolay ve hala yargılama başlamadı. Başlasa da 3 4 seneden önce bitmez. Ama yine de vazgeçmek olmaz15 temmuz gunu actim davayi aksami olaylar oldu.. Davam aylarca baslamadi avukat sapik cikti sikayet ettim baska avukata gectim. O kadinda ruh gibiydi.. Karsi taraf bisanma acti bir suru iftira yalan zira o da avukatti. Aslinda vazgecmiycektim.. Babam ölüp oglumu da almaya calistikca karsi taraf pes ettim. Cocugumu asla vermiycektim cunku.. Pedagog karsi tarafin arkadasi sosyolog arkadasi avukatlar birbirini biliyo burasi kucuk yer. Iyi mi oldu kotu mu bilmiyorum.. Esyalar icin 2 kez sikayet ettim reddedildi. Sadece guveni kotuye kullanmislar ceza almadilar. Lanet olsun
kafani temizleyip önüne bak, degmeyen insanlar icin gecelerini ve gndüzlerini heba etme, inan bana herkesin kendine göre dertleri imtihanlari var, Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. olumlu düsünelim pozitif olmaya calisalim ne kadar zor gelse de kulaga ve ilahi adalet er gec tecelli edecektir buna süphen olmasin ama günlerini o ani bekleyerek gecirme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?