ilahi adalet var mi gercekten??

Canını sıkma, zorluğun arkası kolaylıktır. Her şeyin bir vakti ve takdiri vardır...
Başın sağolsun, babanın mekanı cennet olsun inşallah..
Eşinden kurtulduğuna sevin.
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah..

Isvec veya Norvec'te yasiyor olsaydiniz ilahi adalet degil, adaletin var oldugunu gorecektiniz.

Adaletin oldugu yerde de ilahi hic bir seye ihtiyac kalmadigini.

Orada kadin ve cocuklar hersyin ustunde gelir.
Kesinlikle.. Hic hukuksal destek alamadim. Gittigim avukata pesin verdim cekismeli dava parasini ev acmayi ninam nikayi kiymayi teklif etti evli 2 cocugu var ustelik. Ilk davam bile olmadi parami ver dedim lanet olsun vermedi. Baska avukata gectim o da hic umursamadi sosyal hizmet bile geldi eve cocuga karar vermeye kadin hep suskun beni hic ikna etmedi icimi rahatlatmadi. Onada haram ettim parayi.. Bitsin gitsin dava dedim.. Keske gercek hukukun ve hukukcularin var oldugu bi ulkedeyasiyor olsaydim..

ne denir ki. oncelikle başın sagolsun canim..

her insan bu dunyada buyuk sinavlardan geciyor. yasadiklarimi anlatsam oturur aglarsin,ama bi gun bile bela okumadim. Allah'a havale et, bu dunyada rahat yasadiklarini zannetsinler bosver. hesap zamani ateslerini harladiklarini bilmiyorlar. sen evladinla kendine sifirdan tertemiz bi hayat kurmaya calis canim. Allah sana yardim edecektir, yol gosterecektir suphesiz. bosver o mahluklari.
bela okumana bile degmez oylesi.

Ben 2 yillik evliydim daha cocugum 1yasina girmemisti nasil bi nefret nasil bi haysiyetsizliktir ki bi parca animi bile birakmadan hala olacak babanne olck mahluklar dokunurlar gotururler. Gercekten hazmedemiyorum. Ruyamda bagirip cagirip vuruyorum surekli onlarla ugrasiyorum. Umarim oglum ilerde onlarakanmaz beni birakmaz tek korkum bu

kafani temizleyip önüne bak, degmeyen insanlar icin gecelerini ve gndüzlerini heba etme, inan bana herkesin kendine göre dertleri imtihanlari var, Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. olumlu düsünelim pozitif olmaya calisalim ne kadar zor gelse de kulaga ve ilahi adalet er gec tecelli edecektir buna süphen olmasin ama günlerini o ani bekleyerek gecirme...

15 temmuz gunu actim davayi aksami olaylar oldu.. Davam aylarca baslamadi avukat sapik cikti sikayet ettim baska avukata gectim. O kadinda ruh gibiydi.. Karsi taraf bisanma acti bir suru iftira yalan zira o da avukatti. Aslinda vazgecmiycektim.. Babam ölüp oglumu da almaya calistikca karsi taraf pes ettim. Cocugumu asla vermiycektim cunku.. Pedagog karsi tarafin arkadasi sosyolog arkadasi avukatlar birbirini biliyo burasi kucuk yer. Iyi mi oldu kotu mu bilmiyorum.. Esyalar icin 2 kez sikayet ettim reddedildi. Sadece guveni kotuye kullanmislar ceza almadilar. Lanet olsun

seni neden biraksin, sen oglun icin duzenini birakip cikmissin. boyle dusunme sakin. mideleri nasil aliyo senin evinde yasamayi. Allah'im ya. hadi seni sevmiyolr diyelim,nefret ediyolar ama o kucuck bebenin ne gunahi vardi.
kotuye birsey olmaz saniyorlar herhalde. o sadece atasozu ve deyimler de kalir. Allah var yukarda.sen gonlunu rahat tut. ve oglun icin onune bak. eger ki karsina gercekten de sana kocalik,cocuguna babalik evinede ADAMLIK yapacak duzgun birisi cikarsa sakin kendini geri cekme. hayatina devam etmek zorundasin biliyosun.

elbette var
belki bu dünyada belki ahirette ama illaki var
ben 13 yılsonra gördüm Allah'ın adaletini. hamdolsun
Olayı biraz anlatır mısınız bende çok merak ediyorum gerçekten ilahi adalet tecelli ediyor mu diye. O adaleti çok büyük sabırsızlıkla bekliyorum

Oğlunu kandırmaya çalışacaklar ama sen onu büyütmüşsün sen annesisin bunlara fırsat vermeyeceksin. Gönlünü de ferah tut yoluna bak allah yar ve yardımcın olsun ne diyelim.
Ah o ilahi adelet yok mu o ilahi adalet bir an önce tecelli etseydi bizde ferahlamış bi şekilde yolumuza baksaydık

bence yok. ama odaklanır kötü bir enerji yayarsanız başına bir iş geliyor mutlaka.

bir de bazı insanlar safi kötüler. resmen o kötülüklerini herkese yansıtıyorlar, siz bir şey yapmasanız bile mutlaka başka bir yerden başlarına iş geliyor. sonra onu ahım tuttu olarak algılıyor insanlar ama aslında öyle değil işte.

Olayı biraz anlatır mısınız bende çok merak ediyorum gerçekten ilahi adalet tecelli ediyor mu diye. O adaleti çok büyük sabırsızlıkla bekliyorum

bazı insanlar kendilerinden olmadığım için master ve doktora eğitimim süresince bana etmedikleri eziyetleri bırakmadılar.
hakkım olan sınavlarına girdiği ve kazandığım kadrolara atanamayayım diye kadro yaktılar
hile ve oyunlarla kendilerinden olanları aldılar.
tam 9 sene işsiz güçsüz kaldım elleri her yere uzandı.
9 sene sonrasında devlete atandım yine engellemeye çalıştılar ama olmadı.

şimdi durum şu
bana bunu yapanların ve benim yerime atadıklarının tüm ünvanları ellerinden alındı, hepsinin.
şu an vatan haini sayılıyorlar
bir kaçı da cezaevinde.

Isvec veya Norvec'te yasiyor olsaydiniz ilahi adalet degil, adaletin var oldugunu gorecektiniz.

Adaletin oldugu yerde de ilahi hic bir seye ihtiyac kalmadigini.

Orada kadin ve cocuklar hersyin ustunde gelir.
Isvec en nefret ettigim ulkedir..
Din dusmani zorba ulke..
Basi kapatanlara tepki gosteren..
Din dusmani ulke..
Orda adalet varsa turkiyede hayli hayli vardir..

onlar kendi kalbi karalıgında boguluyordur zaten .zulmun artsınki cezan bol olsun diye bir söylem vardır.

Inanin temmuzda tutuklanıp hala davasi açılmamış olan tanıdıklarım var. 1 senedir yatıyorlar dile kolay ve hala yargılama başlamadı. Başlasa da 3 4 seneden önce bitmez. Ama yine de vazgeçmek olmaz anneler çocukları için güçlü olmak zorunda.
Ne demek avukat sapik çıktı? Ortalığı yiksaydiniz başına! Ben kadin avukatları boşanma davalarında daha başarılı buluyorum. Pedagog ve sosyal uzman değişimi talep edebilirsiniz. Bence verseniz bile çocuğu almazdi. Sorumsuz adamlar cocugun velayetini sadece anneyi korkutmak için kullanıyor.
Tabii ki artık yapılacak birşey yok. Çocuğunuz yanınızda en önemlisi o. Ama keşke vazgecmeseydiniz ben üzüldüm yıllarca ama gerçekten yıllarca süren bosanma velayet mal paylasimi davalari var. Evet maliyetli ve daha önemlisi ruhen zor oluyor ama yine de ben olsam yanina birakmamayi tercih ederim

Umarım vardır ilahi adalet.. benimde bu aralar bunu görmeye çok ihtiyacım var. Keşke anlatınca kurtulsak bu dertlerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…