- 1 Nisan 2021
- 1.604
- 1.486
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Peki dert nerede ? Hiçbirimizin hikayesi henüz bitmedi. Hangisi ilahi adalet / karma vb bilmiyoruz.Kimine göre ilahi adalet kimine göre karma. Yaşattığını yaşamasan ölmeme durumu. Bugün bunu düşündüm de aklıma ne geldi eski eşim çocuk yapamazsan kısır filansan boşanırız seni boşarım demişti. Evlenmiş çocuğu olmuş çocuk olduktan sonra boşanmışlar. Bunu duyduktan sonra bana dediği bu cümle geldi aklıma.
Sonra ilk iş yerinde hiç anlaşamadığımız iki kız tüm kurumu bana karşı doldurmak için baya uğraştılar başardılar da çok zor zamanlar geçirdim çok yalnız kaldım. Kısa bir süre 3 4 ay sonra benden bağımsız bir konuda bir anda tüm kurum onlara cephe aldı ve bu durum çok uzun sürdü.
Sonraa aklıma gelen yakın arkadaşımla aramı bozan onunla görüşmemi istemeyen ve başaran arkamdan konuşan kızın bir üst amiri oldum. ( bu ilahi adalet mi bilemedim ama yaradanın benim sesimi duyduğuna inanıyorum)
Daha da çoğaltabilirim şimdilik bunlar aklıma geliyor tesadüf mü karma mı bilmiyorum ama sizin de yaşadığınız bu tarz içinize su serpen olaylar varsa yazın okuyalım
Konu dert değil, önce orda bi anlaşalım.Kimine göre ilahi adalet kimine göre karma. Yaşattığını yaşamasan ölmeme durumu. Bugün bunu düşündüm de aklıma ne geldi eski eşim çocuk yapamazsan kısır filansan boşanırız seni boşarım demişti. Evlenmiş çocuğu olmuş çocuk olduktan sonra boşanmışlar. Bunu duyduktan sonra bana dediği bu cümle geldi aklıma.
Sonra ilk iş yerinde hiç anlaşamadığımız iki kız tüm kurumu bana karşı doldurmak için baya uğraştılar başardılar da çok zor zamanlar geçirdim çok yalnız kaldım. Kısa bir süre 3 4 ay sonra benden bağımsız bir konuda bir anda tüm kurum onlara cephe aldı ve bu durum çok uzun sürdü.
Sonraa aklıma gelen yakın arkadaşımla aramı bozan onunla görüşmemi istemeyen ve başaran arkamdan konuşan kızın bir üst amiri oldum. ( bu ilahi adalet mi bilemedim ama yaradanın benim sesimi duyduğuna inanıyorum)
Daha da çoğaltabilirim şimdilik bunlar aklıma geliyor tesadüf mü karma mı bilmiyorum ama sizin de yaşadığınız bu tarz içinize su serpen olaylar varsa yazın okuyalım
Buna tamamen katılıyorum. Her kötü davranan biri yaptığının karşılığını bulsaydı dünyada kötü insan kalmazdısize kötülük eden insanların başına bir şey gelmez. Her insanın hayatta karşısına iyi kötü şeyler çıkar. Bunların sizinle ilgisi yok.
Eşini sürekli boşanırız diye tehdit eden bir dallama olduğu için ikinci eşi ile de yürümedi muhtemelen. Çocukla alakası yoktur.Eski eşim çocuk yapamazsan kısır filansan boşanırız seni boşarım demişti. Evlenmiş çocuğu olmuş çocuk olduktan sonra boşanmışlar.
Hayatımızı ilahi adalet bekleyerek yaşayamayız,olur olmaz bilemeyiz.İlk eşiniz leşmiş 5 de evlense 10 kere boşanacak kafada birisi, Diğer kızlar zaten sorun çıkarma kapasitesine sahipmiş bir yerde patlamış,son örnekte ise çalışmanın karşılığını almışsınız o kızın üstü tesadüfi olabilir.Kimine göre ilahi adalet kimine göre karma. Yaşattığını yaşamasan ölmeme durumu. Bugün bunu düşündüm de aklıma ne geldi eski eşim çocuk yapamazsan kısır filansan boşanırız seni boşarım demişti. Evlenmiş çocuğu olmuş çocuk olduktan sonra boşanmışlar. Bunu duyduktan sonra bana dediği bu cümle geldi aklıma.
Ahınız tutuyorsa birkac isim vericemKimine göre ilahi adalet kimine göre karma. Yaşattığını yaşamasan ölmeme durumu. Bugün bunu düşündüm de aklıma ne geldi eski eşim çocuk yapamazsan kısır filansan boşanırız seni boşarım demişti. Evlenmiş çocuğu olmuş çocuk olduktan sonra boşanmışlar. Bunu duyduktan sonra bana dediği bu cümle geldi aklıma.
Üff ben diyecektim hayrına şuna şuna bi ah et hayrına diye yaAhınız tutuyorsa birkac isim vericem
Herkese yetecek kadar ah varÜff ben diyecektim hayrına şuna şuna bi ah et hayrına diye ya
Boylelerin çocuğuna da çok üzülüyorum.Annesi tarafından bile zorbalık görüyorBende şunu çok tecrübe ettim niyeti kötü olanın başına illaki kötü şeyler geliyor.
Bu karmamıydı neydi bilmiyorum çok ilginç benim açımdan
Bir tanıdığım ile bir arkadaşa çaya gittik
Evin kızı gözlüklü kıvırcık saçlı şirin bişeydi 7 8 yaşlarında
Tanıdığım ile dönerken yolda bu çocuğa bir güldü kahkahalar atarak hemde evlat olsa sevilmez diyordu
Bir yıl sonra bebeği oldu
Şuan 6 yaşında kızı tıpatıp güldüğü çocuğa benziyor kızı
Çünkü it köpekler o yüzden bişey olmuyo şerrolaraValla tanıdığım bütün şerefsiz köpekler on numara hayatlar yaşıyorlar.Kimseye bir şey olduğu yok, tırnağı kırılmıyor adamların.
Çok hoşuma gitti, varsa bizde isim yazdıralımAhınız tutuyorsa birkac isim vericem
Bende henüz göremedim. Formülü varsa alabilirizValla tanıdığım bütün şerefsiz köpekler on numara hayatlar yaşıyorlar.Kimseye bir şey olduğu yok, tırnağı kırılmıyor adamların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?