İlahi adalet vs Karma

Boylelerin çocuğuna da çok üzülüyorum.Annesi tarafından bile zorbalık görüyor
Annesi zorbalık yapmıyor üzerine titriyor hatta
Ama zorbalık görmesin diye çok uğraşıyor
Kimse çocuğuna gülmesin dışlamasın istiyor
Erkek çocuklar kızın bıyıklarına gülmüştü
İçten içe kendini yiyordu
Gidip öğretmen ile kavga etmişti

Bende henüz göremedim. Formülü varsa alabiliriz
Fukaranınki düz yolda şaşar dedikleri olsa gerek sana bana gelince nazar da değer, kaza da olur.
Bu bahsettiğim itlere nazar falan da değmez, göstere göstere yaşarlar ortalara saçılırlar hiçbir şeycik olmaz. Ben de içimden geçirsem, azıcık iyiyim bu ara desem, hiç olmazsa migrenim tutar o günüm b*k olur.

Ay yok vallahi ben artik hic inanmiyorum, eskiden bir umidim vardi "ilahi" adaletten yana ama artik su kadar umidim yok.
Ben bu konuları çok okuyorum, araştırıyorum ve ilahi adaletin bildiğimiz,öğrendiğimizden çok farklı olduğuna inanıyorum.O yüzden ders almadan ,akletmeden yaşayıp yaşayıp Yaratıcının müdahale etmesini beklemek bana doğru gelmiyor.

Ben böyle şeylere inanmıyorum. Çünkü tanıdığım çok iyi insanın başına çok kötü şeyler geldi. Kötülük yapanlar ise tam tersine çok iyi hayatları var. Zaten kötü insanlar hata yapmadığı sürece başlarına bir şey gelmiyor. Çünkü istek ve arzularını için her şeyi yapabiliyorlar.

Bak bunu annem de yapmış ama şöyle yolda bir çocuk görmüş Allahım demiş ne kadarda sarı bir çocuk. Annem diyor ki ömrü hayatımda o kadar sarı bir çocuk görmemiştim sonra abim doğuyor gördüğü sarı çocuktan daha sarı bunu anlatır ve arkasından şu atasözünü söyler kınama keli körü akıbeti başındadır diye.

Sizin düşüncenize göre, sizi üzen kişilerin sonradan başkaları tarafından üzülmesi, acı çekmesi ilahi adalet ise sizin de o kişiler tarafından üzülüp, acı çekmeniz geçmişinizdeki hak ettiğiniz ilahi adalet olmuş oluyor.

Valla ilahi adalet mi yoksa karmamı bilmem. Canımı yakan olursa ruhumu serbest bırakır atışımı yaparım artık neresi denk gelirse. Ondan sonra adaletmiş karmaymış beni ilgilendirmez.

ilahi adalet sadece karşı taraf için işlemiyor sonuçta.
Bizim de yaşadığımız şeyler vardırx o yüzden karşılaştığınız şeyleri yazın da konuşalım dedim ya

Son düzenleme:

Dediğim tam olarak böyle bir şey ettiğimiz bir söz bir kınama muhakkak çıkıyor.

aklıma şimdi geldi. Zamanında gittiğim her şey dahil otelde mini bardaki kutu içecekleri yanımda götürmüştüm nasıl olduysa otel odasında kıyafet unutmuşum. Otel müdürü kargoladı ve kargo ücreti tam o içecekler kadardı.

Oturup beklemiyoruz ama yıllar sonra önüme çıktığında bi an aaa dedirtiyor yaşanılan şeyler.

Minibara konulan içecekler önceden parasını ödediğiniz, sizin olan şeyler zaten. Valizi doldurup hakkınız olmayanları da aldıysanız onun adı hırsızlık. Ancak yolda içmek için iki şişe su, iki kutu içecek hepimiz alıyoruz. Başımıza da bir iş gelmiyor.

Kıyafetinizi unutmanız tamamen sizin sarsaklığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…