Ilahi adalet..

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Iyi geceler kizlar
Hayirli ramazanlar.
Icim doldu tasti kabardi. Aglasam aglayamiyorum , sussam susamiyorum..
Esim trafik kazasi gecirdi yaklasik bes alti gun once. Kritik durumu atlattik evimize geldik. Fiziksel olarak calismasi guc artik kolunda ve bir bacaginda ciddi sayilir hasar var. Cok sukur diyorum rabbim onu bana bagisladi.
Durumumuz iyi sayilir yani sayilirdi
Iyi gunumde ihtiyaci olandan elimi etegimi hicbir zaman cekmedim Allah biliyor, bir cogunu da karsiliksiz yaptim.
Esim bir arkadasina yaklasik 9 bin tl verdi bir yil kadar once cocugu hasta ameliyat olacak diye borc olarak .
Ve bu bir yilda bir kez olsun kapisina gitmedi kendisi.
Hastane vs. Derken gittim durumu anlattim ve benimle sanki ihtiyacin var diyerek konustu.
Olmasa gelmem , durumun musaitse bir kismini ayarla dedim.
Bugun cevreden duyduklarim sinirlerimi o derece bozdu ki durup durup goz yasi dokuyorum.
Beni o zengin etmis..
Parami vermeyecek ve beni surundurecekmis.
Medine dilencisi gibi hic etmesinide bilirmis o o parayi
Ve kisin kapisina dusecekmisim.. Gibi gibi
Parayi pulu gectim.
Dunya boyle bir yer mi gercekten? Bu kadar kotu, bu kadar pervasiz bu kadar alcak insanlarin dununu unutup buyuklendigi bir yer mi?
Ben sana insanlik ettim
Cocugun hastaydi buldum bulusturdum gun ve sart kosmaksizin o parayi eline saydim.
Kotuluk neresinde?
Gelip istememde mi? Ihtiyacim olmasinda mi?
Allaha havale ediyorum.
Beddua etmiyorum ilahi adalete inancim sonsuz
Fakat icimde oyle bir kin nefret gibi duygular yeserdi ki..
Yapan yaptigiyla kalmaz degil mi?
Lutfen bize dua edin bu sureci atlatmamiz icin

Ne kadar terbiyesiz bir insanmış. Para verdiğinize dair bir belge falan da yoktur tabii. Olsa kesinlikle şikayet edin diyecektim.

Ne rezil insanlar var ya. Çok sinirlendim. Pislikler.

Geçmiş olsun eşiniz için

Ne kadar terbiyesiz bir insanmış. Para verdiğinize dair bir belge falan da yoktur tabii. Olsa kesinlikle şikayet edin diyecektim.

Ne rezil insanlar var ya. Çok sinirlendim. Pislikler.

Geçmiş olsun eşiniz için
Parayi gectim ama soylenilenler o kadar rezilce ki hic utanmadan yemeyip icmeyip bu cumleleri kurabiliyor irda burda
Belge yok malesef
Esimin cocukluk arkadasiydi
Onun o zor zamaninda bunu dusunemezdik
Beddua etmek istemiyorum ama neyse Allah biliyor icimi

Benim babam birkaç yıl önce çok sevdiği bir dostuna 15 bin gibi bir borç verdi. Kaç yıllık dostlar çünkü. Sonra babam bir sıkıntımızdan dolayı parayı az az vermesini isteyince adamdan ikinci gün ses alamadık. Telefon nosunu değiştirmiş:)) Ve babama yüz yüzeykende hakaretler etmiş gitmiş. İnsana en yakını bile böyle yapıyorsa kaldı ki diğerleri ne yapmasın. Maalesef böyle bir dünya.. Ama böylesi daha iyi olur sizin için. İnancınız var ise söylüyorum ahirette kat ve kat şekilde mükafatını alırsınız. Bu dünya bitecek. Orada lazım asıl karşılığı. Mühim olan orada hesaplaşmak. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Benim babam birkaç yıl önce çok sevdiği bir dostuna 15 bin gibi bir borç verdi. Kaç yıllık dostlar çünkü. Sonra babam bir sıkıntımızdan dolayı parayı az az vermesini isteyince adamdan ikinci gün ses alamadık. Telefon nosunu değiştirmiş:)) Ve babama yüz yüzeykende hakaretler etmiş gitmiş. İnsana en yakını bile böyle yapıyorsa kaldı ki diğerleri ne yapmasın. Maalesef böyle bir dünya.. Ama böylesi daha iyi olur sizin için. İnancınız var ise söylüyorum ahirette kat ve kat şekilde mükafatını alırsınız. Bu dünya bitecek. Orada lazım asıl karşılığı. Mühim olan orada hesaplaşmak. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Bende inaniyorum ki uzun cop kisa copten bir gun hakkini alacak
Cok tesekkur ederim insallah

Insanin ailesi bile yeri geliyor kazik atiyor. Arkadasa hic guvenilmez o parada verilmez. En fazla yardim alabilecekleri yerleri arastirir, oluyorsa bagis toplanirdi. Hayatta arkadasa vs kut diye eline para saymam, saydirmam.
Oyle birine denk gelmissiniz ki utamaz rezil bi de yaygara koparabiliyor. Yanina kalmaz illa ki.
Dua edecegim sizin icin.

Çok geçmişolsun eşiniz inşallah kısa sürede iyileşir.
Hayatta insanlar böyle bişeyler verdiğin sürece iyisin ama istediğin zaman senden kötüsü.olmaz. lütfen takılmayın zaten yeterince sıkıntılısınız kendini bilmezin biriymiş işte dediklerinden kendi utansın Allaha havale etmişsiniz zaten en güzeli. Siz.bişekilde bu günleri atlatırsınız o rezilliğiyle kalır pislik

Insanin ailesi bile yeri geliyor kazik atiyor. Arkadasa hic guvenilmez o parada verilmez. En fazla yardim alabilecekleri yerleri arastirir, oluyorsa bagis toplanirdi. Hayatta arkadasa vs kut diye eline para saymam, saydirmam.
Oyle birine denk gelmissiniz ki utamaz rezil bi de yaygara koparabiliyor. Yanina kalmaz illa ki.
Dua edecegim sizin icin.
Para bulabilecegim yerler var.
Bilmiyorum en olmadi bir sekilde ben butun masraflarimi karsilarim Allah buyuk.
Veremem durumum yok dese kapisini asindiracak insanda degilim
Ama konustugu kelimeler nasil bir zavalli oldugunu kanitladi.
Erkek olan, basta insan olan bu cumleleri kurnaz ve yedigi kaba sicmazdi zaten
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Çok geçmişolsun eşiniz inşallah kısa sürede iyileşir.
Hayatta insanlar böyle bişeyler verdiğin sürece iyisin ama istediğin zaman senden kötüsü.olmaz. lütfen takılmayın zaten yeterince sıkıntılısınız kendini bilmezin biriymiş işte dediklerinden kendi utansın Allaha havale etmişsiniz zaten en güzeli. Siz.bişekilde bu günleri atlatırsınız o rezilliğiyle kalır pislik
Derdimi tasami unuttum inanin
Kafami oraya buraya verip dusunmemeye calistikca civi gibi cakiliyor kafama duyduklarim .
Esimin psikolojisini, moralini mi dusuneyim
Yasayacagim gecim sikintilarini mi
Yoksa bu insan musvettesini mi
Yutamiyorum iste
Zoruma gidiyor insanlik edip hayvanlik gormek

Derdimi tasami unuttum inanin
Kafami oraya buraya verip dusunmemeye calistikca civi gibi cakiliyor kafama duyduklarim .
Esimin psikolojisini, moralini mi dusuneyim
Yasayacagim gecim sikintilarini mi
Yoksa bu insan musvettesini mi
Yutamiyorum iste
Zoruma gidiyor insanlik edip hayvanlik gormek
Çok haklısınız ama dünya böyle biryer işte malesef. Bence eşinize ve kendi durumunuza odaklanın bu süreçte psikolojinizi daha fazla bozmayın. Rahata erdiğinizde o işi halledersiniz

Çok haklısınız ama dünya böyle biryer işte malesef. Bence eşinize ve kendi durumunuza odaklanın bu süreçte psikolojinizi daha fazla bozmayın. Rahata erdiğinizde o işi halledersiniz
Allaha havale ettim
Beddua etmek gibi bir gaflete dusmek istemiyorum
Gonlundekiyle karsilastirsin Rabbim onlari
Cok saolun , Allah razi olsun

Protez bacak takilmasi gerekiyor ayagi icin
Koluda arabada sıkısik kaldigi icin kesilme ihtimali var

Rabbim yardımcınız olsun. Ben devtrafik kazası geçirdim. Doktor kalıcı hasar olabilir dedi ama olmadı eskisi gibi yürüyorum çok şükür. Dua edin umudunuzu kaybetmeyin ve eşiniz çok şanslı sizin gibi bir eşi olduğu için. Çünkü eşim bana başıma kaldın diyordu ben sansizdim

Rabbim yardımcınız olsun. Ben devtrafik kazası geçirdim. Doktor kalıcı hasar olabilir dedi ama olmadı eskisi gibi yürüyorum çok şükür. Dua edin umudunuzu kaybetmeyin ve eşiniz çok şanslı sizin gibi bir eşi olduğu için. Çünkü eşim bana başıma kaldın diyordu ben sansizdim
Esimi cok seviyorum
Suan bir bacagi kesildi.
Kolunu kaubetme ihtimalide buyuk.
Neye kafa yoracagimi sasirdim ben.
Hamileyim, gecim derdi beni dusunduruyor.
Esimin saglik sorunu ayri psikolojisi ayri dusunduruyor.
Onun eli ayagi olurum kendini eksik hissetmesin diye
Ama o kadar dolu bir durumdayim ki banyo kosesinde goz yasi dokmekten biktim.
Esiniz dunyalik yarinini gormeyerek dysunmeyerek yasiyor belliki hayatini
Yazik boyle insanlara
Sizinde Allah yardimciniz olur insallah

Nasil insanlarmiş...böylelerle muhattap olmayin para gitmis ama insanlik tamamen bitmis diyecek bir sey bulamiyorum
Yaptiklari sey şu size geri ödeme yapmamak icin çirkeflige yatmislar ve sizi kotulemisler boylelikle iclerini rahatlatmaya calisiyorlar illaki bunu yuzune vuran olur yukarda allah var.

Geçmiş olsun. Kızmakta ve kırılmakta çok haklısınız. Diyecek laf yok.

Niçin kimseye 1 kuruş borç vermediğim ve asla vermemem gerektiğini hatırlattığınız için teşekkürler. Böyle onursuz insanlardan iğreniyorum.

Esinize gecmis olsun.

Insanlar boyle iste para alinca en iyi sensin istemeye gelince bak sen parasini geri istedi oluyo. Sanki onlara bahsediliyo o para adi ustunde borc yani.
O yuzden ben kolay kolay borc almiyorum ve vermiyorumda.

İyilik yaramıyor yazılar olsun çok üzüldüm. İnsanda az utanma olur birde üstüne haklı çıkmaya çalışmış. Keşke belge fln olsaydı elinizde. Şikayetçi olun diyeceğim ama. Y adam inkar da eder

Back
X