- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
Iyi geceler kizlar
Hayirli ramazanlar.
Icim doldu tasti kabardi. Aglasam aglayamiyorum , sussam susamiyorum..
Esim trafik kazasi gecirdi yaklasik bes alti gun once. Kritik durumu atlattik evimize geldik. Fiziksel olarak calismasi guc artik kolunda ve bir bacaginda ciddi sayilir hasar var. Cok sukur diyorum rabbim onu bana bagisladi.
Durumumuz iyi sayilir yani sayilirdi
Iyi gunumde ihtiyaci olandan elimi etegimi hicbir zaman cekmedim Allah biliyor, bir cogunu da karsiliksiz yaptim.
Esim bir arkadasina yaklasik 9 bin tl verdi bir yil kadar once cocugu hasta ameliyat olacak diye borc olarak .
Ve bu bir yilda bir kez olsun kapisina gitmedi kendisi.
Hastane vs. Derken gittim durumu anlattim ve benimle sanki ihtiyacin var diyerek konustu.
Olmasa gelmem , durumun musaitse bir kismini ayarla dedim.
Bugun cevreden duyduklarim sinirlerimi o derece bozdu ki durup durup goz yasi dokuyorum.
Beni o zengin etmis..
Parami vermeyecek ve beni surundurecekmis.
Medine dilencisi gibi hic etmesinide bilirmis o o parayi
Ve kisin kapisina dusecekmisim.. Gibi gibi
Parayi pulu gectim.
Dunya boyle bir yer mi gercekten? Bu kadar kotu, bu kadar pervasiz bu kadar alcak insanlarin dununu unutup buyuklendigi bir yer mi?
Ben sana insanlik ettim
Cocugun hastaydi buldum bulusturdum gun ve sart kosmaksizin o parayi eline saydim.
Kotuluk neresinde?
Gelip istememde mi? Ihtiyacim olmasinda mi?
Allaha havale ediyorum.
Beddua etmiyorum ilahi adalete inancim sonsuz
Fakat icimde oyle bir kin nefret gibi duygular yeserdi ki..
Yapan yaptigiyla kalmaz degil mi?
Lutfen bize dua edin bu sureci atlatmamiz icin
Hayirli ramazanlar.
Icim doldu tasti kabardi. Aglasam aglayamiyorum , sussam susamiyorum..
Esim trafik kazasi gecirdi yaklasik bes alti gun once. Kritik durumu atlattik evimize geldik. Fiziksel olarak calismasi guc artik kolunda ve bir bacaginda ciddi sayilir hasar var. Cok sukur diyorum rabbim onu bana bagisladi.
Durumumuz iyi sayilir yani sayilirdi
Iyi gunumde ihtiyaci olandan elimi etegimi hicbir zaman cekmedim Allah biliyor, bir cogunu da karsiliksiz yaptim.
Esim bir arkadasina yaklasik 9 bin tl verdi bir yil kadar once cocugu hasta ameliyat olacak diye borc olarak .
Ve bu bir yilda bir kez olsun kapisina gitmedi kendisi.
Hastane vs. Derken gittim durumu anlattim ve benimle sanki ihtiyacin var diyerek konustu.
Olmasa gelmem , durumun musaitse bir kismini ayarla dedim.
Bugun cevreden duyduklarim sinirlerimi o derece bozdu ki durup durup goz yasi dokuyorum.
Beni o zengin etmis..
Parami vermeyecek ve beni surundurecekmis.
Medine dilencisi gibi hic etmesinide bilirmis o o parayi
Ve kisin kapisina dusecekmisim.. Gibi gibi
Parayi pulu gectim.
Dunya boyle bir yer mi gercekten? Bu kadar kotu, bu kadar pervasiz bu kadar alcak insanlarin dununu unutup buyuklendigi bir yer mi?
Ben sana insanlik ettim
Cocugun hastaydi buldum bulusturdum gun ve sart kosmaksizin o parayi eline saydim.
Kotuluk neresinde?
Gelip istememde mi? Ihtiyacim olmasinda mi?
Allaha havale ediyorum.
Beddua etmiyorum ilahi adalete inancim sonsuz
Fakat icimde oyle bir kin nefret gibi duygular yeserdi ki..
Yapan yaptigiyla kalmaz degil mi?
Lutfen bize dua edin bu sureci atlatmamiz icin