İlahi adalet

Nasıl yapcam bunu olmuo aklımdan cikmio 5 yıllık evliliğimizde evlat hasreti çektik sonunda Rabbim verdi ama sonu oda ne adam ben 6 aylık hamile iken beni aldattı ve gddis o gidiş ha bugün doğru yolu bulcak ha yarın derken 14 ay geçti nasıl dusunmeyim anlamiorum
Allah bu dunyada almazsa senin ahini ondan... Onun vay haline arkadasim .. Cunku cezasini öbür dünyaya birakmis demektir.. Sen allahin adaletini asla sorgulama icini rahat tut.. Seni ben coook iyi anliyorum. İnsallah rabbim sana gosterir ama oyle bi zamani vardir ki sen bile tahmin edemezsin gun gelir bu kadarini ben bile tahmin etmemistim dersin.. Ama oturup oh demeyi bekleme kendi hayatina bak .. O intikam gunu gelene kadar kendini harab etme allaha birak sen.. Sonrada kendini yawruna ada o sana bi nimet unutma onu allahtan ne kadar diledigini hatirla ve aukret.. İnsalah seni senden iyi anlayacak bir gercek baba cikar karsina

Ne ilgisi var?
Bir ilişki yaşamışsınız, ama iyi ama kötü bir şekilde sonlanmış, sonra herkes kendi hayatına bakmış.
O da evlenmiş siz de. O evliliğinde mutlu olmuş, siz olmamışsınız boşanmışsınız.
Siz onu unutmadan başkasıyla mı evlendiniz? Bu da sizin tercihiniz ama, adaleti neden suçluyorsunuz? :)
Bide guluyorsun ya bide hic hesapta olmayan konulari aciyorsun ya Allaha havale ettim seni.unutmamakla ilgisi yok insan aci seyler yasayinca gecmisini sorguluyor !sen hic yasama aci seyler emi!gunah topla boyle!

Allah bu dunyada almazsa senin ahini ondan... Onun vay haline arkadasim .. Cunku cezasini öbür dünyaya birakmis demektir.. Sen allahin adaletini asla sorgulama icini rahat tut.. Seni ben coook iyi anliyorum. İnsallah rabbim sana gosterir ama oyle bi zamani vardir ki sen bile tahmin edemezsin gun gelir bu kadarini ben bile tahmin etmemistim dersin.. Ama oturup oh demeyi bekleme kendi hayatina bak .. O intikam gunu gelene kadar kendini harab etme allaha birak sen.. Sonrada kendini yawruna ada o sana bi nimet unutma onu allahtan ne kadar diledigini hatirla ve sukret.. İnsalah seni senden iyi anlayacak bir gercek baba cikar karsina

İnşallah kızlar teşekkür ederim dualarıniz için Rabbim bizleri nevsimize uydurmasin bu saatten sonra bitircem beklemeyi de intikam almayi da

Bide guluyorsun ya bide hic hesapta olmayan konulari aciyorsun ya Allaha havale ettim seni.unutmamakla ilgisi yok insan aci seyler yasayinca gecmisini sorguluyor !sen hic yasama aci seyler emi!gunah topla boyle!

hesapta olmayan konular değil ki siz yazmışsınız defalarca bıraktı gitti beni diye.. bir kere bıraktığında geri gelecek yüz bırakmasaydınız keşke..
sonra kalkıp adaleti suçlamak cidden ilginç oluyor..

ayrıca sevginin ahı olmaz ki.. her sevdiğimiz bizi sevmiyor diye ahımız niye kalsın üstünde çok saçma bir düşünce.. bence bu şekilde düşünerek kendi mutsuzluğunu kendi yaratıyor insanlar..

konu sahibesi bir soru sormuştum boşandınız mı ?

moralini bozmayım ama ben senelerdir bekliyorum.

İnşallah kızlar teşekkür ederim dualarıniz için Rabbim bizleri nevsimize uydurmasin bu saatten sonra bitircem beklemeyi de intikam almayi da
hesapta olmayan konular değil ki siz yazmışsınız defalarca bıraktı gitti beni diye.. bir kere bıraktığında geri gelecek yüz bırakmasaydınız keşke..
sonra kalkıp adaleti suçlamak cidden ilginç oluyor..

ayrıca sevginin ahı olmaz ki.. her sevdiğimiz bizi sevmiyor diye ahımız niye kalsın üstünde çok saçma bir düşünce.. bence bu şekilde düşünerek kendi mutsuzluğunu kendi yaratıyor insanlar..

konu sahibesi bir soru sormuştum boşandınız mı ?
He ya he hala idrak edemeniz siz ne yasadigimi ayrintili bilmeden konusuyorsunuz ya hangi yuzle yaziyorsunuz birde ya hangi yuzle ..pes yemin ederim helal

Sanmıyorum ya dedim ya artık inancım kalmadi ben hamile iken beni aldattı bıraktı ve Gitti her gün ağladım dua ettim sabret tim ama suan yeni bir haber daha aldım onlar gayet mutlu mesut bense ağladım la kaldım evladım la ortada kaldım sebeb ne niçin neydi eksik ya herseyi geçtim nasıl bi kadın bir adama tek ve ilk evladını unutturabilio nerde adalet
Belliki daha zamanı var...Benimde beklediklerim vardı artık beklemeyi bıraktım
Er yada geç onlar ettigini bulur da sen evrende gorulmeyecek kadar küçük olan Allahın zavallı bir kulu yüzünden inancimi kaybettim dediğinle ve gunahinla kalırsın

Allaha Sığın ve çokça dua et...İlahi düzen bizim sandığımız kadar küçük bir sistem değil öyle hemen olsun.Ama çıkacaktır Allahın izniyle

gayet seviyeli yazdığım mesaja mahalle karısı moduyla verdiğiniz cevap karşısında susuyorum!!
Sen benim yasadiklarima bu sekilde seviyeli yazdigini zannettigin sekilde cevap veremezsin."bende yuz kalsaymis" bu senin haddin degil ve ayrica senin agzina aldigin kadin modelini gormemissin sen ..bende susuyorum .

Canım yanlış anlamada sanırım sen Hiç aşık olmadın birinci si ortada yeni doğan bir çocuk varken ha die insan bosayamio ve aşk la kurulan bir yuva ise kolay kolay bırakılmio karşı taraf her nekadar ihanet etmiş olsa da insan affetmeyi göze alio suan da ise davayı açtık o başkası ile olmasına rağmen boşanmıo çok surmez illaki bosanjlir o o kdr önemli değil yasananlarin yanında

Sen benim yasadiklarima bu sekilde seviyeli yazdigini zannettigin sekilde cevap veremezsin."bende yuz kalsaymis" bu senin haddin degil ve ayrica senin agzina aldigin kadin modelini gormemissin sen ..bende susuyorum .

ah keşke birde okuduğunuzu anlayabilme yeteneğine sahip olsaydınız..
adama yüz vermemekle sizde yüz kalması arasında kurduğunuz enteresan bağlantıyı çözmek için kulağı tersten tutmak gerek sanırım..
uslubunuz gerçekten felaket..
ne ara senli benli olduk hele onu hiç anlamadım..

Canım yanlış anlamada sanırım sen Hiç aşık olmadın birinci si ortada yeni doğan bir çocuk varken ha die insan bosayamio ve aşk la kurulan bir yuva ise kolay kolay bırakılmio karşı taraf her nekadar ihanet etmiş olsa da insan affetmeyi göze alio suan da ise davayı açtık o başkası ile olmasına rağmen boşanmıo çok surmez illaki bosanjlir o o kdr önemli değil yasananlarin yanında

aşık oldumda beni yeni doğmuş bebeğimle ortada bırakıp gidip başka kadınla yaşayacak adamı aşkımdan ölsem bir daha istemem..
yuva kolay kurulmuyor tamam da sadece sizin için geçerli değil ki bu.. karşınızdakinin de aynı düşüncede olması lazım..
bence sizden boşanmayı düşünmüyor dönüp dolaşıp gelmeyi düşünüyor..

Büyük konuşma kuzucum büyük konuşma bende zamanında herseyi affeder im ihanet i asla diodum ama anladim o ki Rabbim dilimizle kaderimiz i yazio neyse ben yatıyorum hersey gönlünüzce olsun dilerim hiçbir kadın ihaneti Yaşamaz Rabbim bu sinavdan başarılı çıkmamız i nasip eder ben elimden geldi kadar bu sayfayı bu gece kapattım Rabbim e havale ettim artık

Canım mrb.eminim yaşadıkların zordur ama bu konuda ben biraz @sashamia88 a hak veriyorum. Sonucta evlenmemissiniz koni sahibesi gibi ortada bi evladın yok giden sevgilinden.ya öyle olsaydı daha kotu olmaz mıydı. Tamam zordur ama bu insanı bile bile hayatına sokan onu yaninda isteyen sensin ve bu yuzden defalarca affetmissin.ortada zorla bisey yok.herkes kismetiyle evlenmis ama sen sırf eski sevgiline inat evlendiysen burda hata senin tabi.ama ben senin soylediklerin uzerinden olayı

Canım mrb.eminim yaşadıkların zordur ama bu konuda ben biraz @sashamia88 a hak veriyorum. Sonucta evlenmemissiniz koni sahibesi gibi ortada bi evladın yok giden sevgilinden.ya öyle olsaydı daha kotu olmaz mıydı. Tamam zordur ama bu insanı bile bile hayatına sokan onu yaninda isteyen sensin ve bu yuzden defalarca affetmissin.ortada zorla bisey yok.herkes kismetiyle evlenmis ama sen sırf eski sevgiline inat evlendiysen burda hata senin tabi.ama ben senin soylediklerin uzerinden olayı
Degerlendiriyorum

yok canim benim ben ona inat falan evlenmedim alakasi yok ..hic hemde kapatalim bu konuyu kendimi pislik gormeye basladim ..ben boyle biri degilim..ben anlatamamisim bariz belli yani.eskisiyle alakali ilahi adalet goremedim demem .bu yapilan yorumlarla alakasi yok Allah herkesi evinde mutlu etsin ya.

İlahi adaleti beklerken kendini bloklayıp, umutsuzluğa düşüyorsun düşündükçe.. Sadece önüne baksan ve geleceğini düşünsen daha sağlıklı.. Onlara harcayacağın negatif düşünceyi bence kendine pozitif düşünce olarak harca..
Yani onlar için kötüyü düşüneceğine kendin için iyiyi düşün..
Katiliyorum. Konu sahibi sizi tanimiyorum, ama nedense cocugunuzla ayri eve cikmaktan ziyade baba evine gittiniz gibime geldi. Cocugunuza anneniz bakiyor. Rahatsiniz, ev gecinme sikintisi yok belki calismiyorsunuz yada guzel bi iste calisiyorsunuz. Buda demek oluyorki yatarken ve kalktiginizda acaba ilahi adalet aha smdi tecelli ettimi diye dusunuyosunz. Oysaki evi gecindirme mecburiyetinde olan, cocugunu bakiciya vermek zorunda kalan bi anne, didinip calisir, guzel gunlere dogru yonlenir. Geriye bakmaya vakti olmaz. Arkdasin dedigi gibi negatif enerji yerine positif bakar. Bakmak zorunda kalir belki. Onlar icin kotuyu dusunecegine kendin icin iyiyi dusn, ne guzel soylemis arkadas. Nasil? Zamanini yavrunla guzel gunler icin harca. Uzak yoldan yolcu bekliyor gibi degil, gozun yollarda olmasin. Yoksa bi gidisle hic aklina gelmiycek yavrunun ilk adimlarini kameraya almak( tandigimin oglu 1 yasinda, ayaklari tutmuyor mesela, degerini bil yavrunun). Yada ilk anne degisinde deliler gibi sevinmek aklina gelmiycek, cunku sen hala " acaba su an su saniye ilahi adalet yerini bulmusmudur ya? " demekten.

Back
X