İlahi adalet

Kızlar ilahi adalet gerçekten varmı 14 aydır bekliorum ama neden se daha göremedim ilahi adaletin isledini hadi beni geçtim çocuğumun Ahi da mı tutmaz arkadaş biz çocuğum la ortada kalırken onlar nasıl hayatını yasio anlamiorum sizce bu işin sonu ne olur ben artk tüm inancım i kaybettim :KK43:
İlahi adalet 14 aydan mı oluşuyor. Bir ömür var sonucta elbet bir gün üzen kişiyi de üzen olur içinizi ferah tutun. Tam teslimiyet olmuyor o zaman sizinki sözde olmus oluyor böyle düsünüyorsanız.

Ilahi adalet diye bahsettiginiz sey otobus degil, diregin dibinde beklediginizde gelsin
Siz normal hayat akisinda devam edin. Cocugunuz icin guzel bir gelecek hazirlayin, calisin ,yeni hayatinizda mutlu olmaya bakin. Size ne eski esinizin basina ne geldiginden?

Sadece bu dünya yok ki canım benim bunun ahiretide var. Onlar hayatını yaşarken sen düşünmek yerine sende kaldigin yerden başla. Dik dur üzülme

kesinlikle var sabretmen gerekiyor.unutmaya çalış senin aklından çıktığı an görürsün zaten hemen yerini buluyor .hiç şüphen olmasın

Eşiniz sizi aldatmış ama hala geri dönmesini bekliyorsunuz. Gerekçeniz de sevgi, aşk.

Adamı hayatınızdan çıkarmamışsınız ki içiniz soğusun da hayata yeniden başlayacak enerjiniz olsun.

14 aydır hayatınızı değiştiremediyseniz suç ilahi adaletin mi? Ilahi adaleti suçlamak, sizi sevmeyen eşinizden boşanmaktan daha mı kolay?

Canınız yanmış, sizi kırmak istemiyorum ama siz ilahi adalet değil intikam istiyorsunuz aslında. Çok farklı şeyler ikisi. Siz bu konunun peşini bırakınca her şey kendiliğinden gelişir merak etmeyin.

Kızlar ilahi adalet gerçekten varmı 14 aydır bekliorum ama neden se daha göremedim ilahi adaletin isledini hadi beni geçtim çocuğumun Ahi da mı tutmaz arkadaş biz çocuğum la ortada kalırken onlar nasıl hayatını yasio anlamiorum sizce bu işin sonu ne olur ben artk tüm inancım i kaybettim :KK43:

ilahi adalet bekliyorsanız onu bu dünyada değil öbür dünyada beklemelisiniz

ama bence beklemeyin zira bu beklenti sizi daha çok üzer

kendinize yeni bir hayat kurun onu unutup önünüze bakın

İlahi adalet var da zamanını bilemeyiz.Siz de kendi hayatınıza odaklanın.Haber falan almaya çalışmayın bunlar sizi daha çok mutsuz eder.Siz kendiniz iyi olmal için sadece kendiniz ve çocuğunuzla ilgilenin

bu saatten sonra o adamdan hiçbir şey olmaz. barışmayı düşünmeyin hata edersiniz. şuan için dua etmeniz gereken tek şey çocuğunuza sahip çıkması, babalık yapması... inş o vicdan vardır azda olsa..

Canım annemler le değil kendi evimde kalıorum ve evladımin her anını zaten yaşıyorum kaydediorum kendi başıma kuramı ödeyip evladima bakiorum aslında sizde değil hata sanırım bir olaydan bahsederken noktası noktasına anlatmak lazım mis emin olun yasananlarin dışardan görüldü kadar basit değil yine de iyi temmennileriniz için teşekkür ederim

Ilahi Adalet'i bir daha lütfen, rica ediyorum sinamayin
Allah istedigini istedigi zaman yapar,bunu bize sormaz.
Sabredin Rabbim sabir versin size,
bu bir imtihan ve inşallah kazanacaksiniz,ya sabir deyin,Rabbim tabikide görüyor, biliyor,onlar için uygun bir vakit bekliyor belkide kim bilir..
kaç yil sabrettik cocugumuz oldu diyorsunuz bakin sabrin sonuna..
Allah yardimcin olsun

Sanmıyorum ya dedim ya artık inancım kalmadi ben hamile iken beni aldattı bıraktı ve Gitti her gün ağladım dua ettim sabret tim ama suan yeni bir haber daha aldım onlar gayet mutlu mesut bense ağladım la kaldım evladım la ortada kaldım sebeb ne niçin neydi eksik ya herseyi geçtim nasıl bi kadın bir adama tek ve ilk evladını unutturabilio nerde adalet
Hemen inancını kaybettiğin için mi adalet yerini bulmuyor acep???
İlahi güç sabrı da emretmiş.
:KK52:

Kızlar bazılarınizin yazıları o kdr acımasız ki anlamıyorum bir bana mı zor acaba yada ben mi abartiorum olanları yada yaşamadan akıl vermek bu kadar mı kolay

Kızlar bazılarınizin yazıları o kdr acımasız ki anlamıyorum bir bana mı zor acaba yada ben mi abartiorum olanları yada yaşamadan akıl vermek bu kadar mı kolay
Canim sen burada yorum yapanlara bakma lutfen. Onlar minicik bebegiyle terk edilmemisler demek ki.
Beni uzdugu icin uzulsun, mutsuz olsun, adalet yerini bulsun diye dusunmen cok cok normal. Insaniz hepimiz. Aci cekince hepimiz kaplan kesiliriz. Bunda ayip bir durum yok.
Hatta bana gore bunu yasatan daha beterini yasasin bu dusunce fesatliksa fesat olayim. Ortada kucucuk bir cocuk soz konusu.
Ama sana donmesini bekleme.
Bak ben de affetmem. Meslegim elimde kendime guvenim tam.
Ama gelip de aci ceken bir kadini yargilamam burada.
Sen de affetme o adami. 3-5 sene sonra belki sen cok mutlu olacaksin bunu kim bilebilir? Gururunu ayaklar altina alma.

Artık tamamen bitirdim dün gece de bir karar verdim ne haber alcam nede adını ancam aylardır kpss calisiorum inşallah kazanirim da bende mesleğim i elime alırım yinede insanım istiyordum adalet yerini bulsun die inan artık onu dahi istemiyorum o derece yordu beni

Dua et Allah büyüktür ,O darda kalanlara yetişir bu noktada sabır cok önemli ..sabır ve dua..sabır derken Zaman öyle yada böyle geçiyor bu süreçte Allahım sana inandım sana güvendim ,senden yardım bekliyorum sabrediyorum de gönülden dua et sıkıntım sana ayan Rabbim de dua et..Allah sabredenlerle beraberdir ,göreceksin bak Nasıl kapılar sana açılacak ,bende sıkıntılı zamanındayım.Aldatıldım beni bırakıp o kadına gitti hastaydım evde Ateş'ler içinde yattım.Yalvardım getirtmek için .Şimdi ayrıyım.Allaha sığınıyorum.Biliyorumki Ona el açan darda kalmaz

Rabbim senin de yardımcın olsun arkadaş im inşallah Rabbim dayanma gücü verir çok zor seni çok iyi anlıyorum

Allah burda göstermezse ahirette gösterir..vardır elbet bi bildiği... Hem bu dünya çekse ne olur kii geçici..

Back
X