Teşekkür ederim,aminnnAdınıza çok sevindim tebrik ederim.
Darısı adalet arayan tüm kadınlarımızın başına..
Teşekkür ederim, inşallahGerçekten sizin ve çocuğunuz adına çok sevindim, hayatınızda yeni ve çok güzel bir dönem başlıyor. Mutluluklar..
İnşallah canım allah ağlatani güldürmezTebrik ederim. Gözün Aydin ola darisi tüm bekleyenlere
aynen öyle. Adaletin her türlüsü birincil ihtiyaçİlahisini bilemeyeceğim ama dünyevi seküler adaletin çalışmasına sevindim
O neydi gizİlahisini bilemeyeceğim ama dünyevi seküler adaletin çalışmasına sevindim
yani sadece ahirette değil dünyada da ve somut toplum düzenindede (seküler hayat) adaleti görmek ister insan dedi.O neydi giz
Teşekkür ederim,adalet yerini MUTLAKA bulacaktırben davadan sonrası için beklemedeyim haha
sizin içinde sevindim gözünüz aydın.
çok sevindim geçmiş olsun kurtuldun bu beladan.çocuğunla musmutlu uzun bir hayat diliyorum sanaTeşekkür ederim,aminnn
Cokkkk teşekkür ederim aminçok sevindim geçmiş olsun kurtuldun bu beladan.çocuğunla musmutlu uzun bir hayat diliyorum sana
Çok teşekkür ederimbenımki konudan farklı ama allahın adeletine sonsuz güvenım var çok şükür sabırla bekliyorum
bana yaşattıgının aynısını 3 çocugunda yaşasın inşallahhh ,
senın adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?