• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlahi adalete inanin

Malesef avukattan bir şey öğrendim.Bana avukat dava başında istinafa giderse 1 yıl da öyle uzar toplam 2.5-3 yılda biter demişti.Bugun de diyor ki 2 yıl istinafta bekler 1.5 yıl da Yargıtay'da 🙄 Feragat mi etsem tazminatın tamamından ya da bir kısmından bilemedim.
Tazminattan niye feragat ediyorsunuz ki bekleyin bence acele etmeyin

Tazminattan niye feragat ediyorsunuz ki bekleyin bence acele etmeyin
3.5-4 yıllık bir esaret daha gözümü korkuttu hiç uğraşmayıp bir an önce özgürlüğüme kavuşmak istedim (ki inadindan yine kabul etmeyebilirdi) ama vazgeçtim yoluma bakıp bir ara boşanırım artık,bir bedel ödetmeden bırakmak sonra pişman edebilir

bana yaptıgının bir tık fazlasını istemiyorum ki , bir evlat olarak nasıl benım ailemi üzdüyse kendilerde öyle üzülsünler istiyorum ,

ve oturmuş o günü bekliyorum
canın yandıg ıcın boyle dusunuyorsun bende boyleydım suanda 10 dusuncemden 10 u ALLAH BUYUK ALLAHA HAVALE EDIYORUM OLUYOR.
VE INANIN BU SEKILDE DUA ETTIGINIZ ZAMAN ICINIZE HUZUR DA GELIYOR. sebepsiz yere ıcım daraldıgı an allahım sen buyuksun dıyorum rahatlıyorum

canın yandıg ıcın boyle dusunuyorsun bende boyleydım suanda 10 dusuncemden 10 u ALLAH BUYUK ALLAHA HAVALE EDIYORUM OLUYOR.
VE INANIN BU SEKILDE DUA ETTIGINIZ ZAMAN ICINIZE HUZUR DA GELIYOR. sebepsiz yere ıcım daraldıgı an allahım sen buyuksun dıyorum rahatlıyorum
Kesinlikle katılıyorum.Ayrica Allah'a havale edince benim hiç aklıma gelmeyecek şeyler oluyor Allah tarafından.

Faizden bahsetmişsiniz nedir o? İstinaftan dönen tazminat mı faizleniyor?

Back
X