• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLAHİYATÇI TUBA HOCA

Sultan377

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
28
14
3
31
Merhaba arkadaşlar bu hocayı tanıyan var mı aranızda? Ya da tanıdığınız ilimli, çok iyi, güvenilir bir hoca var mı? Bu konuda bilgisi olanlar yazsın lütfen...

Ayyy bide bu çıktııı.. ilahiyatçı napacak kardeşim senin evliliğine üfleyecek mi sizi..

Ne gibi sorunlar var evliliğinde ?
Okuyup üflemekle evlilik kurtarılmaz ..

canım dini anlamda diyanetin müftülüklerinde çok güzel eğitimli işinin ehli vaiz ve vaizeler var onlara gitmelisin.

Ya bakın kadın ilahiyatci diyorsun ufurukcu diyorsun aynı şey değil lütfen Dinimizi asagilamayin derdi veren Rabbim derman verir ufurukculer değil hasa kendini allah yerine koyup bu işe kalkisanlarla evlilik duzelmez güzel kardeşim kalbini bizzat kendin Allah ac ondan yardım dile dinden çıkaracak islere kalkismaAllah ne güzel vekildir

1.000 tlye bende hocalık yapıyorum canım.
Beni de trrcih edebilirsin yani.
Tövbe tövbe ya.

Psikolog ? Aile danışmanı ? Aile terapisti ? Bunları denediniz mi ?

Evde kendiniz oturup duanızı etseniz ?

Yaradanla aranıza üçüncü kişileri sokmayın. Siz dua ettiğinizde duymadığını mı sanıyorsunuz? Sorunuz varsa arayıp diyaneti sorabilirsiniz ancak sonununuz varsa Yaradanla dolaylı değil doğrudan irtibat kurmayı deneyin. Nacizane tavsiyemdir.

Back
X