• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLAHİYATÇI TUBA HOCA

Araya neden aracı koyuyorsunuz? Oturup tek başınıza dua etseniz duymayacak mı sesinizi inandığınız?
Duanızı edin elbet ama çift terapisine de gidin eğer bu şekilde çözülebilecek bir olay varsa. Şiddet vs varsa apayrı bir konu.

Ya bakın kadın ilahiyatci diyorsun ufurukcu diyorsun aynı şey değil lütfen Dinimizi asagilamayin derdi veren Rabbim derman verir ufurukculer değil hasa kendini allah yerine koyup bu işe kalkisanlarla evlilik duzelmez güzel kardeşim kalbini bizzat kendin Allah ac ondan yardım dile dinden çıkaracak islere kalkismaAllah ne güzel vekildir
dikkatli okuyun lütfen üfürükçü büyücü demiyorm ben. Namazını kılan, inançlı biriyim kalplern sahibi Allahtır ama dinimizde de bu konuda görüşler var. Eskiden hastalanan insanlara şifa maksatlı ilimli hocalar da yardım edermş

Araya neden aracı koyuyorsunuz? Oturup tek başınıza dua etseniz duymayacak mı sesinizi inandığınız?
Duanızı edin elbet ama çift terapisine de gidin eğer bu şekilde çözülebilecek bir olay varsa. Şiddet vs varsa apayrı bir konu.
boşanmak üzereyiz ama boşanmak istemiyorm eşm anlamıyo beni. Her gün dua ediyorum ben

Ben varim, uygun fiyata...
Desem mesela, inanacak misiniz?
Millet ne kolay para kazaniyor yahu.

canım sen kendin dualar okuyabilirsin eşler için dua soğukluk icin dua filan yazarsan pinterestte çok var. bunun dışında evde bakara suresini aç evde sürekli dinle allah yardımcın olsun inşallah düzelir.

2 kişilik bir sorun yaşıyorsunuz. Istiyorsunuz ki armut pis ağzıma düş olsun. Hoca dua yazsın hop biz iyi olalım. Ben Çok inançlı bir insan olarak bunları yazıyorum. Her sıkıntıda hop diye 3. Kişilere koşulmaz. Once birebir çözmeye çalışılır sorunlar, çabalamış biraz. Ayrica hocaya gerek yok hadislerle bize öğretilmiş, evlilik hayatımızı daha huzurlu, mutlu kılmaya yardımcı dualar da var zaten. Bakin yardımcı diyorum. Bilinçli davranın ve eşinizle iletişim kurarak çözmeye çalışın, profesyonellerden yardım alın, bunun yanında güzel dualar okuyun, dualar edin, mesela evinizi sirkeli suyla temizleyin, hu,ur verir, kuran okuyun, yuvanıza sekine getirir, çift terapistlerinin önerilerine kulak verin...

Benim tanıdığım bir hoca var. Baş harfi ben. Sorabilirsiniz özelden. Nice hocalada taş çıkartırım, gerçekten. :KK53:

Fikirlerimle nice evliliği kurtardım. Nefesim fikirlerim kadar kuvvetli değildir ama o da fena sayılmaz.

Fikirlerim bknz:

Boşan.

Back
X