• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlan ı aşk mı? my all mu?

civilmuh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
39
0
86
Ordu
Arkadaşlar iki şarkı arasında kaldım..my al mu olsun dans müziğim ilan ı aşk mı? başka bir öneri:(

çiftetelli en güzeli
ciftetelli.gif

my all da süper ama ne bileyim türkçe şarkı daha iyi gibi . Yabancı şarkılarda çoğu kımse anlamını bılmediğinden çok sıkılıyor.

herkes my all sarkısını seciyor bence biras arastır soyle eskilerden bile olabilir eger ingilizce sarkı istiyorsan

evet sana katiyyen yakışmaz. mayolla danset sen. ıyy ne klişe.

ne alakası war ki my all bence cok gusel sana klişe gelebilir ama sewdigi sarkıyı yada kendi içn anlamlı olan bi sarkıyı klişe die secmıck deil heralde kii kendi içn bi anlamı olmasada begenmiş secmiş.nie arkadasa ole bişi yazdın anlamaıdm arkadasım :umursamaz:

arkadaşlar güzel görüşler için teşekkürler..kendini bilmezler için bişey diyemeyecem..ağaç yaşken eğilir..geç kalınmış..

sana sarkı onerebılırım ben westlife my love dınle bayılacaksın cunku bunu bende caldıracam 2.si tony braxton unbreak my heart buda harika türkçe önerebılecegım yok mutluluklarrrrr

senin için özel bir anlamı yoksa ikisini de seçme derim ama tabiki çok seviyosan bişey diyemicem türkçe zuhal olcay pervane olabilir yada emre altuğ neyleyim

Ben daha önce yorum yazmıştım ama silinmiş...

Bu iki şarkı da çokça kullanıldı aslında; ama bu özel gününüzdeki özel dansınızı gönlünüzde yatan parça ile yapmanız önemli; parçanın eski ya da yeni olması, düğünlerde sıkça kullanılıp kullanılmaması sizi etkilememmeli...

Alternatif önerilerim de var yine de;

Rafet El Roman "Ömrümün Sahibi"
Soner Arıca "Seni Seviyorum"

Marc Anthony "My Baby You"

Kolay gelsin... Mutluluklar...

tatlım my all çok güzel ablam evlenirkende ilk şarkı buydu inan bana muhteşem bi atmosfer oluyo Tavsiye ederimM :)

Back
X