ilanı aşkı nasıl yaparım yapmalımıyım??

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
selamlar. ben haftanın 5 günü bir yıl süre ile yü

Son düzenleyen: Moderatör:
canım eğer konuşmayı düşünüyorsan aşktan falan bahsetme ondan hoşlandığını söyle sadece

canım eğer konuşmayı düşünüyorsan aşktan falan bahsetme ondan hoşlandığını söyle sadece

evet canım artık konuşup kapatmak istiyorum. bitsin istiyorum kafamdaki sorular. bir hafta daha verdim bakalım önümüzdeki hafta davranışlarını inceleyip kesin kararımı verecem. yani yine ikili davranırsa söylüyeceğim. son günkü gibi soğuk olursa kafamda bitirmeye çalışacağım. artık nasıl bitireceksem.

başka birisi olursa bitirirsin kanımca

Canm bisey yasamadiniz sonucta bi tek bakismalar var yani unutmak zor degil gormedikce zamanla alisir ve unutursun.. Senelerimizi hayallerimizi paylastigimiz insanlari bile unutabiliyorsak yani bunu derd etme... Soruna gelince de eger konusup rahatlamak istiyosan konus tabiki ama benim aklim diger baslikta da yazdigim gibi diger kizda takildi eger ileride aranizda bisey olursa seni rahatsiz etmeyecekse o zaman bi mesaj at ona ondan hoslandigini yaz zaten özelden de gondermistim sana hatta.. O sekilde yazarsin... Hakkinda hayirlisi olsun canim

ben ne zamn bu söyleme kararını alsam inanilmaz rahatlıyorum sonuçları umrumda bile değil. keşke demek istemiyorum.

Böyle düşünmen güzel.
Keşke dememek adına adım atmak doğru bir seçim bence.
En güzeli de ret cevabı alınsa dahi bunu takmayıp yoluna sorunsuzca devam edebilecek biri olacağına dair duyduğun güven.
Böyle insanları takdir ediyorum.

Yalnız eminim ki senden cidden hoşlanıyor olsa ikili davranmak yerine ilişkiye başlamak için adım atardı şimdiye kadar.
Sonuçta sen muhakkak ona kendini belli etmişsindir, ediyorsundur.
Erkekler birini severse yeşil ışık görmek için fırsat kollar ve o fırsatı yakaladıklarında açılırlar.
Genellemelerden kaçınmak lazım tabii fakat ben hep böyle gördüm.

Umarım istediğin gibi olur her şey.

benim de aklıma geliyor istese böyle yapmazdı o da adım atardı diyorum ama tanıdığım kadarıyla özünde var dengesilik.

konuşcam ve sonuçlarına katlanacağım artık kararlıyım.

Kaç yaşındasınız ???sizin yerinizde olsam ilk adımı ben atmadım ben bunu ilim bunu söylerim ...bırak o söylesin ..zaten sevıyorsa o sana gelicektır ..ne gerek var ..

Çok istiyorsan evet git konuş,"senden hoşlanıyorum farkındasın sanırım sen de..." diye başla.
Ama üzülmenden korkarım.
Ne kadar dengesiz olursa olsun eğer sana karşı hisleri güçlü olsaydı seni elinden kaçırmak istemez o açılırdı zaten diye düşünüyorum ben.

Kaç yaşındasınız ???sizin yerinizde olsam ilk adımı ben atmadım ben bunu ilim bunu söylerim ...bırak o söylesin ..zaten sevıyorsa o sana gelicektır ..ne gerek var ..

24 yaşındayım ben de ilk adımı atmak istemezdim ama böyle de olmuyor artık kafmda tamamen bir sonuca bağlansın istiyorum diğer türlü ondan bir adım gelcek diye bekledikce daha çok bağlanıyorum ..

çok farklı biri sıradanbir erkek için bu sözlerinde haklısın fakat değil. kaybedenler kulubü filmini izlemişsindir oradaki nejat işler gibi pek birşeyi umursadığı yok.

Yok izlemedim ama dediğin gibi umursamaz biriyle ilişki yaşasan ne olacak?
Yani bu adam da sana duygularının karşılıklı olduğunu söylese,ama sana ilişki sırasında böyle umursamaz ve değerini bilmez şekilde davransa daha çok üzülmez misini?
Sonuçta karakter olarak az çok ele vermiş kendini.
Seni bilmem ben gamsız insanlardan hiç hoşlanmam.

orasıda öyle tabi ama belki de sevgili olduğumuzda böyle yapmaz ,belli olmaz ben bir şans vermek istiyorum.

24 yaşındayım ben de ilk adımı atmak istemezdim ama böyle de olmuyor artık kafmda tamamen bir sonuca bağlansın istiyorum diğer türlü ondan bir adım gelcek diye bekledikce daha çok bağlanıyorum ..

dengesiz diyorsunuz,hadi yine net bir cevap vermezse,evet de hayır da demezse,yine işi sürüncemede bırakırsa...seven insan dengesiz de olsa bir adım atardı,ben olsam bu yüzden onun davranışını olumsuz olarak yorumlayıp,kafamda bitirip kendimi geri çekerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…