Selam kızlar ben işten ayrılalı 15 gün oldu sekreterim beş yıllık bir tecrübem var.Kariyer.net Yenibiriş secretcv hepsinde cv im var.Sekreter danışma resepsiyonist santral ilanlarına basvurdum.Ama geri dönüş olmadi.Bu sitelere başvuru yapan arkadaş kaç gün içinde dönüş olur.Cv yi ayrıntılı olarak doldurdum şirketlerin Info email adreslerine de cv imi gönderdim.
Hiç belli olmaz. Bizim de geçen hafta elemana ihtiyacımız vardı, ilan verdik, ilk günden on kişi mail gonderdi, uygun olanlari hemen o gün çağırdık. İkinci gün de bir o kadar kişi basvurunca ilanı kaldirdik. En uygun olana 'pazartesi gel basla' dedik.
Ben kendi isime de böyle girmiştim. Hatta ilk işime ve ikincisine de böyle girmiştim.
Sana öneri olarak büyük sitelerdense işkur gibi, bürolarda çalışacaksan baro ilan sayfası gibi yerlere bakmani söyleyebilirim. Onlar genelde "biri gelsin de çabucak alalım" diye ilan açıyorlar.
Ve güzel bir cv gonder. Mail adresim shekergirl_crazy@gmail olmasın. Bir de bazı fotoğraflar geldi bize , gerçekten neredeyse hiç çağırılmayacaklardi. Eli yanaginda falan fotoğraf atan var, yine bizim sirkete geçen sene snapvhat cicek filtreli fotoğraf göndermişlerdi. Böyle değil, vesikalik gibi olmasa da güler yüzlü bir fotoğraf bulun.
Ve sizi aramazlarsa ikinci gün siz onlari arayın (küçük bir büro tarzı yerse özellikle)
Ha bir de, mülakatta 'cok ihtiyacım var, kredim var, boşandım' tarzı kötü giden hayatınızla ilgili çok şey anlatmayın, pozitif olun.
Mümkünse önceki iş yerinizdeki kişinin numarasını paylaşın referans olduğuna dair.
Önceki deneyimlerinizi de biraz şişirin. Sanki nereden bilecekler :)
Bol sans diliyorum. Umarım tez vakitte güzel bir işe baslarsiniz