İlanlara geri dönüş kaç gün içinde olur ?

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar ben işten ayrılalı 15 gün oldu sekreterim beş yıllık bir tecrübem var.Kariyer.net Yenibiriş secretcv hepsinde cv im var.Sekreter danışma resepsiyonist santral ilanlarına basvurdum.Ama geri dönüş olmadi.Bu sitelere başvuru yapan arkadaş kaç gün içinde dönüş olur.Cv yi ayrıntılı olarak doldurdum şirketlerin Info email adreslerine de cv imi gönderdim.

Selam kızlar ben işten ayrılalı 15 gün oldu sekreterim beş yıllık bir tecrübem var.Kariyer.net Yenibiriş secretcv hepsinde cv im var.Sekreter danışma resepsiyonist santral ilanlarına basvurdum.Ama geri dönüş olmadi.Bu sitelere başvuru yapan arkadaş kaç gün içinde dönüş olur.Cv yi ayrıntılı olarak doldurdum şirketlerin Info email adreslerine de cv imi gönderdim.

7-8 yıl önce başvurduğum yerden 4-5 ay önce döndüler. Net biliyorum çünkü uzun zamandır cv aktif değil en son 7-8 yıl önce o alanda başvuru yapıyordum.

Bu uç örnek tabi ki ama hiç belli olmaz. Hemen de dönebilirler aylar sonra da hiç dönmeyebilirler de.

Yani başvurulara yani hemen geri dönüş olmuyor birkaç gün icinde ya da bir ay içinde de dönüş olabilir yani kızlar büyük firmalar çok kişi ile mı görüşme yapıyor acaba

Yani başvurulara yani hemen geri dönüş olmuyor birkaç gün icinde ya da bir ay içinde de dönüş olabilir yani kızlar büyük firmalar çok kişi ile mı görüşme yapıyor acaba

Ohooo büyük kurumsal firmaysa zaten aylar sürer. Önce sınava çağrırlar, sonra ilk mülakata, sonra departman müdürü ya da birlikte çalışacağınız kişiyle mülakat olur. Bazen üç bazen dört bile olur bu mülakatlar. Bu aşamalardan sonra olacaksa olur. Buarada bunlar aylar sürer.

Son düzenleme:
Şans işi. Akşamına dönüş aldığında olur hiç dönüş alamadan bıraktığın da ...

Artık şansına ne zaman denk gelirse bazen hiç olmaz bazen aylar içinde

Sanırım iki üç hafta sürüyor çünkü 100 200 kişi başvuruyor ilanlara üç beş kişi değil de sayı olarak daha fazla kişiyi çağırıyorlar sanki.

İlanlarin kapanma süreleri var onları takip edin. Kapandıktan bir iki hafta sonra dönüş oluyor olumlu olduğu surece

Sanırım iki üç hafta sürüyor çünkü 100 200 kişi başvuruyor ilanlara üç beş kişi değil de sayı olarak daha fazla kişiyi çağırıyorlar sanki.

300 kişi başvurduysa mesela uygun adayların tamamını çağırırlar genelde. 300 kişinin tamamı uygunsa tamamını çağırırlar. Önce sınav yapar ik orda bir kısmını eler. Sonra grup mülakatı yapabilirler çok aday varsa eğer, orda da bir kısmını elerler. Grup mülakatı yoksa ik ile birebir mülakat yapar iyice elerler. Ellerinde kalan adayların cv’sini departman müdürüne gönderirler o içleriden bazılarını seçer ve onlarla ayrı bir mülakat yapar. En son seçilecekler alınır.

Yani iş bulma konusu acilse sekreterlik için kurumsal firmalarla uğraşmayın bence. Daha küçük yerlerde daha kolay iş bulursunuz.

Canım aslında küçük yer istemiyorum üç ayrı yerde çalıştım üçünde de aynı sorunlar devam etti ya yol parası yoktu ya da az veriyorlardı maaş hep düsuk başka görevler de yükleme o yüzden kariyer secretcv Yenibiriş e başvuruyorum

İşinize karışmak gibi olmasın ama isterseniz başvuru yaptığınız yerleri bide telefonla arayıp özellikle tanıtın kendinizi. Böylece isminiz akıllarında aşina olur.

Nezaman işe girersin patır patır aramaya baslarlar ha bu arada buldugun işte bu sitelerden olmaz ya bu yakının ya bi tanıdık aracılığı ile 😂

Su dönemde cok alim taraftari degil firmalar.
Üzmek istemem ama buyuk firmalarin alim olmasa da ilani olur çoğunlukla bu tarz pozisyonlar ici. Alim olacaginda ellerinde buyuk bir havuz bulunsun diye...

Hemen donen de olur 3 5 aya donen de olur donmeyen de olur. Hayirlisi olsun 💙

Kurumsal sirketlerin buyuk cogunlugu su anda alim yapmaz. Buyuk kriz geliyor diye. Ufak tefek yerler alim yapar onlari da siz istemiyordunuz diye hatirliyorum. Bence bir sure kendinizi gelistirmeye bakin,yabanci dil ogrenin. Sonra kurumsal yerlerde daha ust pozisyonlara basvurabilirsiniz

Hiç belli olmaz. Bizim de geçen hafta elemana ihtiyacımız vardı, ilan verdik, ilk günden on kişi mail gonderdi, uygun olanlari hemen o gün çağırdık. İkinci gün de bir o kadar kişi basvurunca ilanı kaldirdik. En uygun olana 'pazartesi gel basla' dedik.
Ben kendi isime de böyle girmiştim. Hatta ilk işime ve ikincisine de böyle girmiştim.
Sana öneri olarak büyük sitelerdense işkur gibi, bürolarda çalışacaksan baro ilan sayfası gibi yerlere bakmani söyleyebilirim. Onlar genelde "biri gelsin de çabucak alalım" diye ilan açıyorlar.
Ve güzel bir cv gonder. Mail adresim shekergirl_crazy@gmail olmasın. Bir de bazı fotoğraflar geldi bize , gerçekten neredeyse hiç çağırılmayacaklardi. Eli yanaginda falan fotoğraf atan var, yine bizim sirkete geçen sene snapvhat cicek filtreli fotoğraf göndermişlerdi. Böyle değil, vesikalik gibi olmasa da güler yüzlü bir fotoğraf bulun.
Ve sizi aramazlarsa ikinci gün siz onlari arayın (küçük bir büro tarzı yerse özellikle)
Ha bir de, mülakatta 'cok ihtiyacım var, kredim var, boşandım' tarzı kötü giden hayatınızla ilgili çok şey anlatmayın, pozitif olun.
Mümkünse önceki iş yerinizdeki kişinin numarasını paylaşın referans olduğuna dair.
Önceki deneyimlerinizi de biraz şişirin. Sanki nereden bilecekler :)
Bol sans diliyorum. Umarım tez vakitte güzel bir işe baslarsiniz

Back
X