İlanlara geri dönüş kaç gün içinde olur ?

Üç firma özgeçmişimi iki kere görüntülemiş az önce baktım kariyer.net den geri dönüş biraz uzun oluyor bazı arkadaşlarım ilanın kapanma süresine bak dedi .Diğer cv leri de bakip ondan sonra mı görüşmeye çağırıyorlar acaba daha önce de işten çıkıp ilanlara basvurdugumda özgeçmişimi görüntüleyip neden aramadilar acaba diye sonra birkaç gün içinde aramışlar di.
Çünkü Kariyer net cv yi eslestiriyor yüzde seksen yüzde doksan uyumlu olan ilanlara başvuruyorum

Üç firma özgeçmişimi iki kere görüntülemiş az önce baktım kariyer.net den geri dönüş biraz uzun oluyor bazı arkadaşlarım ilanın kapanma süresine bak dedi .Diğer cv leri de bakip ondan sonra mı görüşmeye çağırıyorlar acaba daha önce de işten çıkıp ilanlara basvurdugumda özgeçmişimi görüntüleyip neden aramadilar acaba diye sonra birkaç gün içinde aramışlar di.
Çünkü Kariyer net cv yi eslestiriyor yüzde seksen yüzde doksan uyumlu olan ilanlara başvuruyorum
Eleman .net diye bi site var orada küçük ve orta ölçekli firmalar ilan veriyor çoğunlukla ve daha erkem dönüyor.

Teşekkürler bilgi verdigin için defne-28 defne-28 küçük yerler olsun istemiyorum canım daha önce çalıştım hep sıkıntı problem başka işler verilmesi maaş düşüklüğü yol parasinin olmaması ya da az olması vb.

Selam kızlar ben işten ayrılalı 15 gün oldu sekreterim beş yıllık bir tecrübem var.Kariyer.net Yenibiriş secretcv hepsinde cv im var.Sekreter danışma resepsiyonist santral ilanlarına basvurdum.Ama geri dönüş olmadi.Bu sitelere başvuru yapan arkadaş kaç gün içinde dönüş olur.Cv yi ayrıntılı olarak doldurdum şirketlerin Info email adreslerine de cv imi gönderdim.
şans tamamen, beni başvurmadan aradılar en son :D

gizemliasli gizemliasli cv in bütün firmalara açıksa canım ordan dönüyorlar cvnizi gördük diye görüşmek için ya email atıyor ya da arıyorlar.

bebeklinick bebeklinick bayağı dertlisin galiba canım sende senin mesleğin nedir kaç aydır issizsin.
Kuzum işsiz demeyelim millet okumadı demesin diye okudum oturuyorum evde.. kpss filan girmedim dusunmuyorum da🤣
Ogretmenim aynı zamanda hukuk okudum

Ama ablamın oğlu çok başvuruda bulunuyor kimse dönmedi ... Mezun olduğundan beri ısşiz.

Back
X