İlçede hakkımda bir sürü dedikodu çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar küçük bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. İlçeye geldiğimde gelişmesi gereken çok şey olduğunu gördüm. Ve çeşitli çalışmalara giriştim. Fazlasıyla aktif sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenen sosyal biriyim. Tayin isteme işini düşünüyorum 3 senedir burdayım tayin isteyebiliyorum bu sene ama gene taşraya 1 sene daha dayanırsam doğu görevim bitmiş oluyor bana ne önerirsiniz tahammül edemez oldum burda yaşamaya

Son düzenleme:

Siz bu konuyu daha önce en az 2 konunuzda anlattınız. Okul müdür yardımcınız da bu dedikodulardan haberdardı , hatta kendisi de size bu durumu söylemiş; konuşanları da terslediğini anlatmıştı.

"vurduruyor" mu dedi eyle dümdük he

azıcık güzelsen dedikodunun ardı arkası kesilmiyor. yiğit namerde muhtaç olmuş, ben de benzerlerini yaşıyorum. daha yüzüme biri bir şey demedi dese zaten tokatı basacağım ama arkamdan çok duyuyorum.

sadece allaha bırakıyorum. çünkü kim birisinin arkasından laf ediyorsa karısından kızından anasından bacısından çıkıyor. çıksın da acımıyorum. ben de anne babamın kızı, kardeşimin bacısı, nişanlımın nişanlısıyım. ağaç kovuğundan çıkmadım. allah cezalarını versin.

manyak olucam bir gün intikamcı punisher olcam o olacak.

ben kendimi bilirim, gerisi hikaye.
insanlarin hakkimda ne düsündügü zerre umrumda olmadi.
basarili insan daima konusulur.
hep uydururlar bir seyler cünkü isleri yok - bos insanlar.

Tayin isteme işini düşünüyorum 3 senedir burdayım tayin isteyebiliyorum bu sene ama gene taşraya 1 sene daha dayanırsam doğu görevim bitmiş oluyor bana ne önerirsiniz tahammül edemez oldum burda yaşamaya
Aynı konular hakkında açtığın kaçıncı konu bu? Sabredemiyorsan tayin iste git, ama bu gidiş geri dönüşü olan bir gidiş olur. Bence 1 sene daha bekle ve sonsuza kadar kurtul.

Böylelerinin karşısında pısarak mı yıkacaksınız algıları?
Siz orada birçok iyi şeyle uğraşırken bırakın onlar kendi leşlikleri ile devam etsin.
Eşek kadar adamları değiştiremezsiniz lakin onların genlerini taşıyan küçücük bedenleri, zihinleri değiştirebilirsiniz, amacınız bu değil mi zaten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…