İlçede hakkımda bir sürü dedikodu çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzgünüm, yaşadıklarınız ve size hissettirdikleri kötü hisler nedeniyle.Şu durumda kimseye kendinizi kanıtlamak ya da anlatmak çabası içinde olmadığınızı bilmelisiniz.Kulak tıkayın, hakkınızda çıkarılan bu mesnetsiz iddialara.

Branş ne? İngilizce galiba. Bir sene daha dursanız iyi bir ilçe merkezine tayininiz çıkar mı? Forumlarda falan takip ediyor musunuz kaç puanla nerelere gidilmiş??

Bir sene daha sabredin doğu görevi bitsin , bemce kimseyle muhatap olmayın doğru bildiğinizden şaşmayın..

Siz boyle yazinca merak ettim tek cocuk muydunuz, kardesiniz var miydi sizinle? Anneniz ne kadar buyuk bir ozveride bulunmus ogretmenler odasinda kalarak.
tek çocuktum evliliği kötü gidiyordu egede bir ilçeden tayin istedi babamın çalıştığı ilçeye.köye verdiler.ilçede de vardı evimiz bazı haftasonları giderdik.babam o evde de yoktu ama.hiç bilmediği bir ilçede ve köyde gayet de yaşadık.bir kadının duruşu tavrı diğer insanlarla nerede nasıl konuşacağını bilmesi çok önemli.hiç tacize uğramadan her yerde yaşadık.hiç dedikodu çıkmadı.şu an büyük şehirde modern bir semtteyim.burada bile öyle aklıma eseni yapmıyorum.şort da giyiyorum askılı da.dediğim gibi önemli olan duruş mesafeyi korumak yabancı insanlarla.bunu da bana annem öğretti sağolsun

çoğu akrabam arkadaşım öğretmen mühendis dr.yani doğu görevi yapmak zorunda olan insanlar.tek başlarına gittiler en ücra ilçelere.onların niye dedikodusu çıkmadı acaba?niye onlara onla bunla yatıp haklıyor vurduruyor denmedi?siz de zerre suç yok yanii.valla beğenmedimleri atsınlar umrum değil benim hayat tecrübem bu yönde.aklımızı kullanırsak yüzde yüz taciz tecavüz ahlaksız dedikodu tehlikesini yüzde 20 ye indirebiliriz.

başta tepki verdim komşuya demediniz.biz eleştirince dediniz.o yüzden ben inanmadım

Bekleyin bence

Baska bir tasrada görevinizi icra edin hem biras oraya da faydaniz olur burda yapabileceğinizin fazlasını yapmissiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…