İlçede hakkımda bir sürü dedikodu çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi koskoca konuda aklımda bir tek bu kaldı benim.

Dedikodu taşımanın da bi adabı vardır ya.
Kesinlikle direk konunun öznesine nasıl dersin ki "hakkınızda vurduruyor dediler" yani biraz bi incelt be kardeşim.Misal de ki "segz yapıyormuşsunuz hiç inanasım gelmedi"

Böyle yerlerin kaldığına inanmıyordum valla sen de ne şanssızmışsın.

Böyle şeylere asla inanmazdım koca koca insanlar neden yapsın derdim ama artık hiçbirşey şaşirtmiyoe beni bu müslüman ülkede. Eskiden çok yayınlanırdı gerçek kesit beşinci boyut vs hep böyle müslüman geçinen köylülerin pisliklerini anlatırdı inanmazdım senarya abrtı uydurma derdim ama zamanla hepsinin gerçek oldugunu öğrenince şok geçirdim. uydurma değil birebir anadoludan gerçek hikayelermiş. hadi 20sene öncesi dersin ama hala devam ediyo oluşu demek ki küçük insanlar kendini geliştirmemekte inat ediyo. küçük yerlerde birbirini tanıyan insan topluluklarında bu olaylar kaçınılmaz. aklım ermiyor nasıl hala birbirleirnin yüzüne bakıyolar nasıl bile isteye bu olaylara çanak tutuyolar

Kesinlikle direk konunun öznesine nasıl dersin ki "hakkınızda vurduruyor dediler" yani biraz bi incelt be kardeşim.Misal de ki "segz yapıyormuşsunuz hiç inanasım gelmedi"

Senin için asılsız ve uygunsuz şeyler deniyor desin ya, vurduruyor ne demek zuhahahaha

Muhittin abi senin için şöyle böyle diyolaaa gibi olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…