• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilçede para biriktirmek mi, merkez de hayatını yaşamak mi

İlceye gider haftasonu gezerim istediğim yerde. Sakinlik de önemli. Az insan çok huzur..:KK36:

Ben olsam ilçeye gider birikim yapardım zaten hafta içi çalışıyorsan pek hayatını da yaşayamıyorsun ki hem memlekete de yakınmış ne duruyorsun

towerin towerin
bekar ve cocuksuz oldugunuzu var sayarak yorumluyorum.

tek basimaysam giderdim; kazandigim parayla hayatimi yasardim. evli ve cocukluysaniz, cocuklariniz icin en iyi olan yere gidin.

İş ortamı çok yoruyorsa tayin istenebilir fakat hayatı yaşamak daha önemli sanki

Şimdi merkezde kalanların çoğu haftaiçi evde. Zaten yoğunluk ve yorgunluktan zaten vakit kalmıyor öyle gezeyim tozayıma. H.sonu geziliyor. Siz de h.sonu merkeze ailenizin yanına gidersiniz. Ohh mis. Bir de araba alırsınız iki sene içinde gidip gelmesi de kolay olur. Tabii ilçe nasıl bi ilçe onu da bilsek daha iyi yorum yaparız.

benim memleketime 90 km o bahsettiğim ilçe. ve her zaman yazın o ilçedeki yurt kapalı olacak. öğrenci sayısı az. 5 güne nöbet. ama dediğim gibi imkanları kısıtlı.
şu an merkezdeyim yurttaki öğrenci sayısı o bahsettiğim ilçenin 10 katı. ve her yaz açık nöbetçi yurt olacak. orda da 5 güne 1 nöbet. ama imkan çok burda da

Ben olsam ilçeye gider birikim yapardım zaten hafta içi çalışıyorsan pek hayatını da yaşayamıyorsun ki hem memlekete de yakınmış ne duruyorsun

çok haklısın.. zaten yurtta kalırım hafta içi. ev açmicam oraya gidersem..ama dediğim gibi iş ortamının dışında her şeyi evimi huzurumu komşularımı her şeyi özlicem ve sanırım bir daha böyle güzel bir yaşantım olmayacak :cry::cry::cry::cry:

Bende merkez derdim herhalde..çevre bile olmuyor küçük yerlerde..bir yaştan sonra yurtta kalmakta zor..ilerde bunalırsanız geri dönme şansı var mı peki?

kesinlikle ilçeye gitmek para biriktirmek para olduktan sonra hayat heryerde yaşanır ilçeye gidip para biriktir arasıra küçük kaçamak tatiller yaparsın birkaç günlük yada yurt dışı turları olabilir hem ilçe ailede daha yakın hemde iş yeri huzurluymuş ..
sanırım tek sorun aldıgın eşyaları fazla zarar etmeden satmak

kesinlikle ilçeye gitmek para biriktirmek para olduktan sonra hayat heryerde yaşanır ilçeye gidip para biriktir arasıra küçük kaçamak tatiller yaparsın birkaç günlük yada yurt dışı turları olabilir hem ilçe ailede daha yakın hemde iş yeri huzurluymuş ..
sanırım tek sorun aldıgın eşyaları fazla zarar etmeden satmak

aynen öyle .. evi görmeniz lazım ne isteseniz fazlasıyla var. yeni gelin evi gibi.. emek vererek yaklaşık 8-9000 masraf yaparak dizdim.. o çok zoruma gidiyor

Yurtta belli yaştan sonra kalınmıyor hele gürültü karmaşa curcuna gerek yok. Kafa alanda yokmuş kücük olunca ilçe. Para biriktirince kaç yaşında kullanacaksın onlarca yıl sıkıldıktan sonra. Ama şu anki iş yerinde de sanırım sıkıntılı bilemiyorum o yüzden.

asıl sorun şu sanırım: evde huzurlu olmak mı daha önemli yoksa iş yerindeki huzur mu

Back
X