- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merkz dediginiz yer buyuksehirlerden biri değilse şehir hayatı çok keşmekeş değildir zaten. ama buyuksehirdeyseniz hemen mavilerin bir ilçeye. şahsen benim imkanım olsa küçük kendine has şehir hayatının beni yormayacağı bir yerde yaşamayı canı gönülden isterim![]()
Kesinlikle sehir merkezi diyorum ..iyi geceler kızlar. benim bi sıkıntım var. daha doğrusu kararsızlıktan dolayı çıldıracağım. dışarıdan birinin fikrine tecrübelerine ihtiyacım var. kısa keseceğim. ben bir ilin merkezinde iş yoğunluğu fazla olan bir yurtta memurum. 2 aydır da tek başıma yaşıyorum. 7000-8000 civarında masraf yapıp ev dizdim.zamanla ev kirası, elektrik su telefon internet mutfak masrafı borçlar derken elimde bişi kalmıyor.kaldığım yerde her türlü imkan var. şehrin merkezindeyim. ilçedeki bir yurda memur alımı yapılacak. ben de o yurdu zamanında çok istemiştim memleketime 1,5 saat diye. olmayınca da 2 ay önce eve çıkıp baya masraf yaptım. şimdi de aklım tayin iste diyor. oraya gidersem yurtta kalacam.kira yok. masraf yok. ama o ilçede de hiç bişi yok. her şeyi geçtim bu kadar yorgunluk bu kadar masraf gözümde büyüdü. nasıl giderim diyorum bunları bırakıp. bir de gideceğim yurt yazın nöbetçi olmadığından çok rahat. kapasitesi de az. siz olsanız ne yapardınız.
öyle bir sıkıntınız varsa o da çok önemli iş hayatınız ne kadar huzurlu ve rahatsa sizde o derece huzurlu olursunuz o zamn ilçeyi düşünün derimşehir tam istediğim gibi. beni yormuyor. beni yoran iş ortamı![]()
Merkeze ulaşımım kolaysa hiç düşünmem ilçeye giderim, iş ortamı da çok önemli şahsım adına.
Ama değilse, zor karar evet. Ben para biriktirmeyi severim ama kafama esince canım sıkıldığında bir şeyler de yapabilmek isterim. Dedikleri gibi hedefleriniz varsa ve burada birikim yapamıyorsanız hiç bence gidin.
ev araba almak gibi bi düşüncem yok aslında