• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilçede para biriktirmek mi, merkez de hayatını yaşamak mi

Madem merkezde para artmıyor imkanlar olmasının sana bir yararı olmayacak demektir.
Ben olsam ilçeye tayin isterdim, hafta sonları merkeze giderdim.
Zamanla araba da alır istediğim yere gider gezerdim.

Yaşadığınız şehirde , şehrin nimetlerinden faydalanıyor musunuz ? Yok , akşamları anca kendimi eve atıyorum diyorsanız şehirde olmanın çokta anlamı yok.

Kariyer yapma bakımından hangisi daha iyi ?

Ve çevre çok önemli. Gideceğiniz yerde ki insanların anlayışları nasıl ?

Yoğun çalışmakta hayattan çok çalıyor . Hepsini değerlendirmek lazım.

merkz dediginiz yer buyuksehirlerden biri değilse şehir hayatı çok keşmekeş değildir zaten. ama buyuksehirdeyseniz hemen mavilerin bir ilçeye. şahsen benim imkanım olsa küçük kendine has şehir hayatının beni yormayacağı bir yerde yaşamayı canı gönülden isterim:KK54:

şehir tam istediğim gibi. beni yormuyor. beni yoran iş ortamı :(

iyi geceler kızlar. benim bi sıkıntım var. daha doğrusu kararsızlıktan dolayı çıldıracağım. dışarıdan birinin fikrine tecrübelerine ihtiyacım var. kısa keseceğim. ben bir ilin merkezinde iş yoğunluğu fazla olan bir yurtta memurum. 2 aydır da tek başıma yaşıyorum. 7000-8000 civarında masraf yapıp ev dizdim.zamanla ev kirası, elektrik su telefon internet mutfak masrafı borçlar derken elimde bişi kalmıyor.kaldığım yerde her türlü imkan var. şehrin merkezindeyim. ilçedeki bir yurda memur alımı yapılacak. ben de o yurdu zamanında çok istemiştim memleketime 1,5 saat diye. olmayınca da 2 ay önce eve çıkıp baya masraf yaptım. şimdi de aklım tayin iste diyor. oraya gidersem yurtta kalacam.kira yok. masraf yok. ama o ilçede de hiç bişi yok. her şeyi geçtim bu kadar yorgunluk bu kadar masraf gözümde büyüdü. nasıl giderim diyorum bunları bırakıp. bir de gideceğim yurt yazın nöbetçi olmadığından çok rahat. kapasitesi de az. siz olsanız ne yapardınız.
Kesinlikle sehir merkezi diyorum ..

Merkeze ulaşımım kolaysa hiç düşünmem ilçeye giderim, iş ortamı da çok önemli şahsım adına.
Ama değilse, zor karar evet. Ben para biriktirmeyi severim ama kafama esince canım sıkıldığında bir şeyler de yapabilmek isterim. Dedikleri gibi hedefleriniz varsa ve burada birikim yapamıyorsanız hiç bence gidin.

Merkeze ulaşımım kolaysa hiç düşünmem ilçeye giderim, iş ortamı da çok önemli şahsım adına.
Ama değilse, zor karar evet. Ben para biriktirmeyi severim ama kafama esince canım sıkıldığında bir şeyler de yapabilmek isterim. Dedikleri gibi hedefleriniz varsa ve burada birikim yapamıyorsanız hiç bence gidin.

ev araba almak gibi bi düşüncem yok aslında

Ben olsam evime yakin yere giderim. Ama sizin yasam biciminiz nedir mesela ben avm vs gtmeyi evime degismem asiri evcimenim:)) kucuk yerde para biriktirebileceksem ve evime yaknsa ben tercih ederdim. Sonucta paranz birikir haftasonlari ya da yazin gonlunuzce il il gezersiniz

Ben olsam evime yakin yere giderim. Ama sizin yasam biciminiz nedir mesela ben avm vs gtmeyi evime degismem asiri evcimenim:)) kucuk yerde para biriktirebileceksem ve evime yaknsa ben tercih ederdim. Sonucta paranz birikir haftasonlari ya da yazin gonlunuzce il il gezersiniz

Merkezde kal gönlünce yasa.3 günlük dünyada ilçede oturup ne yapacaksın allahaşkına emekli hayatı gibi.Şimdi çalış gez eglen yasın ilerledikce az iş yükü olan sakin bi yere gidersin

ev araba almak gibi bi düşüncem yok aslında

İş yerinizi idare etmekte gerçekten çok zorlanıyorsanız, psikolojiniz etkileniyorsa ve işte çıkınca da kafa dağıtmakta zorluk çekiyorsanız gidin, yok idare ederim bir şekilde kafamı dağıtabiliyorum burada derseniz kalın :)
Bana da zor geldi ama iş ortamının sıkıntısından kaçmaya ve para biriktirmeye şahsım adına daha yakın hissettim.

Ben olsam iceye gider birikim yapar haftasonlari merkeze gider gezer tozardim.
Merkezde masraf cok dolayisiyla hayatta tv karsinda cekirdek citlemekten ibaret olacak

İlçede yaşa , hafta sonları gez,toz(zarten hafta içi iş güç nasıl hayat yaşayabilirsin)...Ben de ilçede yaşarken hiç çaba göstermesem de para birikirdi makyaja kıyafete para akıtmama rağmen...

Eşyaları çok zarar etmeden satarsiniz bence. Ilçe madem kendi memleketinize de yakın, 1.5 saat her hafta sonu bile gidebilirsiniz. Iş yükü az, para biriktirirsiniz. Burda evin masrafindan elimde birşey kalmıyor demişsiniz. Ben su anki durumunuzun hic bir avantajını goremedim. Bence gidin

Burası merkez kopuyo herkeZ ahahgsa ben olsam merkezde durur çok sevdiğim evimi bırakmazdım.

haklısınız. kira ödememe rağmen evimi çok seviyorum evime girer girmez huzur doluyorum .onu bu hale getirene kadar neler çektim ama iş ortamım berbat. iş arkadaşlarım müdürüm. psikolojim bozuluyor her gün.

Back
X