değerli koçişine bayılan arkadaşım, sen çok şanslıymışsın ne kadar güzel Allah mutluluğunu bin kat arttırsın.. ama buradan evlenmemelisin diyen arkadaşları bu şekilde çirkin bir şekilde itham etmen çok yanlış... ben eski eşimle tanıştığımda o uzman falan değildi ,sonrasında uzman oldu.. yani ben onun üniformasına aşık değildim... kişiliğini beğenirdim uyumlu olduğumuzu sanırdım...evlenmeden önce 3 yıl çiktik sonrasında 5 yıllık mükemmele yakın bir evlilikten sonra beni aldattığı için ayrıldık... şimdi burada polyannacılık oynamanın alemi yok.. sende bende biliyoruzki uzmanlar askeriyenin en çok iş yapan ama en az değer verilen gurubu... hiçbir zaman yaptıkları işin hakkını alamazlar.. bu sebeplerden dolayı bazen bu kişiler yanlış şeyler yapabiliyorlar...ezildikleri için evde ezebiliyor yada kendilerini ispat adına aldatabiliyorlar..şimdi bunu bilipde soruyu soran arkadaşa aman aman hemen evlen çok iyi olur mu demek lazım yoksa kendi yaşadıklarımızı anlatmak mi lazım...
avatarımın altında yazan cümleye neden bu kadar takıldın anlamış değilim bu 1
madem üniformasına aşık olmadın neden "özlem bana söyledi" diye içine dahil oldun konunun,neden benim laflarımın içine kendini sıkıştırdın anlamadım bu 2
madem genelleme yapmıyorsun, benim de genelleme yapanlara kızdığımı gayet iyi anlamış olman lazım ki pek anlamamışsın,ortada, 3
senin aldatılmış olman eşinin uzman olmasıyla alakalı değil, bunu da ilk yazında gayet güzel dile getirmişsin, "ben bunları yaşadım ama genelleme yapılmamalı" demişsin, haaa iyi hoş da arkadaşım neden benim eşimle mutlu olmama takılıp, polemik yaratmaya çalışıyorsun
ayrıca polyannacılık oynamıyorum, elbetteki bu mesleğin zorlukları olacaktır, elbetteki bizim de her karı-koca gibi anlaşmazlıklarımız oluyor ama bu eşimin uzman olmasıyla alakalı değil zira pek çok insan buna biz de dahil işimizde yaşadığımız sıkıntıları evimize taşıyıp eşlerimizden çıkarabiliyoruz hıncımızı.
Allah senin de yavrunun da yardımcısı olsun..
canım sen çalışıyormusun??ev hanımı mısın??eşinin eve sinirili geldiği oluyor mu
Bu topiğe yazacağım son yazı olacak
Evet canım ben öğretmenim,eşim de uzman jandarma,
Eşimin tabiki iş yerinde büyük sıkıntıları olduğu zaman, normal olarak eve de yansıyor bu(ki eşim işini çok yansıtmaz eve ben sorduğum zaman da boşver der geçiştirir), ama daha çok dertleşerek geçiştiriyoruz sıkıntılarını, ki üstünden azar mı yedi naptı hiiiiçç haberim olmaz, hissetmem bile ki eşim kendini ezdirecek biri de değildir..işini adamakıllı yapar, bunlara da gerek kalmaz...
yine üstüne basa basa söylüyorum eşinin asker, polis, mühendis olması hiiiiçç önemli değil insan olsun, adam gibi adam olsun yeter,
avukatın yok mu çapkın avukat arkadaşı
doktorun ya da öğretmenin yok mu karısını aldatan arkadaşı? elbetteki var..
dediğim gibi senin eşinin içinde varsa zaten meslek dinlemez, yapacak olduktan sonra mesleğe bakmaz, her türlü yapar...
Umarım kendin için doğru kararlar verirsin, bahtın açık olsun