- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
konuştuk görüştük etkilendim3 ayda nasıl bu kadar etkilendin ondan?
Adam sana sinyal veriyor boşuna o yaşa kadar bekar kalmamış, belli ki huysuz, aksi bir şey.
Bas kıçına tekmeyi.
canım doğru söylüyorsun ama ben daha yapıcı olmasını beklerdim.ne bileyim o öyle diyince ben şöyle hissettim.ilerde mutlaka ayrılacak şimdiden zemin yapıyor.Tipik erkek saçmalaması
Ne diyeceğini bilip ağzına yüzüne bulaştırması, sıvadıktan sonra tüy dikmesi
Mantıksız bir şey dememiş ama durup dururken bunu söyleyince saçma olmuş
Sonuçta mesela çok zıt olduğunuz bir konu çözülmüyorsa
Bence ikiniz de ayrılmak istersiniz
Hayır ayrılık değil evlendiğinde 1 gün barışık 29 gün küs olma sinyalini veriyor! Ha desen ki ben çekerim devam et. Ama böyle insanlar çok aksidir asla çekilmezler.konuştuk görüştük etkilendimne bileyim canım nasıl sinyal veriyor yani şimdiden ayrılık sinyali mi
canım doğru söylüyorsun ama ben daha yapıcı olmasını beklerdim.ne bileyim o öyle diyince ben şöyle hissettim.ilerde mutlaka ayrılacak şimdiden zemin yapıyor.
belki gönül eğlendirmek istiyor sadeceo yüzden konuşuyorTakma o şu an aramız iyiyi pekiştirmek için tersi örnek vereyim demiş eline yüzüne bulaştırmış
Zaten öyle planlı programlı olsa anlarsın tavırlarından seninle olmak istemez, eğlenmez seninle
ama ilerde ayrıla da biliriz belli olmaz dediTakma o şu an aramız iyiyi pekiştirmek için tersi örnek vereyim demiş eline yüzüne bulaştırmış
Zaten öyle planlı programlı olsa anlarsın tavırlarından seninle olmak istemez, eğlenmez seninle
ben de öyle anladım canımGelecek planları yapma o insanla,demek istediği o muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?