ilerde çözemediğimiz problem olursa ayrıla da biliriz ne demek?

31 yaşındasın evlenip boşanmışsın altı üstü 3 aydır tanıdığın biri var hayatında üstelik dengesiz hareketleri var hala napayım diyorsun. yahu sepetle gitsin...

Peki bu aramadığı süre içinde siz arayıp da ulaşamıyor musunuz yoksa siz de mi hiç aramıyorsunuz? Durum nedir, nasıl gelişiyor süreç? Ne zaman arıyor mesela ya da aradığında ne söylüyor? En önemli kısım burası bence.

canım çok teşekkür ederim öncelikle yorumun için...
tartıştık diyelim o aramıyor 3 4 5 gün
ben de aramıyorum sonra o ufak bir mesaj atıyor karşılık veriyorum müsaitsen arayım diyor olur diyorum öyle gelişiyor
ve o tartışma konusu üzerine hiç konuşmuyoruz normal hiçbişey olmamış gibi konuşuyoruz.

bana görede söyledigi seyden cok tartismalardan, problemlerden sonra 3 gün aramamasi. Küsen insandan hic haz etmiyorum ya. Birde 37 yasinda hic evlenmemis olmasi benim icin bir soru isareti olurdu
canım biraz açıklar mısın mesela ne gibi soru işareti olabilirdi? lütfen açık olur musun farklı bakış açılarına çok ihtiyacım var..

Arayıp ulaşamıyor olsaydın ya da aradığında tersliyor olsaydı düşün diyecektim ama şu aşamada yapısı böyle demek ki diye düşündüm. Yine de 3 ay içinde 3 gün 5 gün görüşmemeler ilerde sorun olabilir. Daha cicim ayları olması gerekiyor çünkü. Aslında kötü bir şey söylememiş. Tepkiniz fazla olmuş.

ilerde ayrıla da biliriz kötü bişey değil mi

canım biraz açıklar mısın mesela ne gibi soru işareti olabilirdi? lütfen açık olur musun farklı bakış açılarına çok ihtiyacım var..

nasil anlatsam ki. Sordunmu mesela bu zamana kadar niye evlenmemis oldugunu? Belki önyargili olucak ama mantikli bir aciklamasi yoksa ben sahsen kendim evlilik istersem temkinli yaklasirdim cünkü genelde bu tipler tuhaf oluyor. Benim bir arkadasimin bir tanesi 38 bir tanesi42 yasinda erkek arkadaslari olmustu ikiside birbirinden garip ve manyakti belkide o yüzden böyle düsünüyorum.

konuştuk görüştük etkilendim ne bileyim canım nasıl sinyal veriyor yani şimdiden ayrılık sinyali mi
Evet aynen...ya da aba altından sopa gösteriyor. ..hiç talepleri var mı suzden bilmiyorum ama burnuma tehdit kokusu geldi...istediğim gibi olmazsa ayrılırim gibi...nacizane tavsiyem; uzak dur bu tiplerden; ayrilibiliriz diyenler değil o gayet normal de;aramayandan böyle ceza verebilen kabuğuna kacandan kork bence !!

Beni 3 gün arayıp sormayan insanı hiç çekemem ayrıca ayrılıriz demek bence kötü bir şey değil olmuyorsa illa zorlamanın manası yok tabi ki ayrılırsiniz bende yeri gelince boşanmak gayet doğal bir şey herkes bir gün boşanabilir diyorum ama eşimden boşanmayi düşünmüyorum mesela erkekler biraz kendini ifade edemiyor ondan yanlış anlamışsın

aynı anda birden fazla kişiyi idare ediyor gibi geldi.
sudan sebeple kavga çıkar, 3 gün diğeriyle gez, oh ne rahat.

kaybetme korkusu olmayan adamları hayatınızda tutmayın sevgili hanımlar.

Yaşlarınızı okuyunca şok oldum..17-18 yaş civarı bekliyordum. Muhabbetler çocuk muhabbeti çünkü. Yani bir ilişkide çözülemez sorunlar varsa ayrılmak son derece normal de, bunu öncesinden konuşup "böyle böyle olursa ayrılırız, emmm umm bilemeyiz kii" gibi laflar saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…