- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.050
- 598
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
31 yaşındasın evlenip boşanmışsın altı üstü 3 aydır tanıdığın biri var hayatında üstelik dengesiz hareketleri var hala napayım diyorsun. yahu sepetle gitsin...arkadaşlar uzun zamandır burayı takipteyim burda gerçekten çok isabetli seviyeli yorumlar yapılıyor benim de yardıma ihtiyacım var.
yaklaşık 3 aydır biri var hayatımda görüşüyoruz konuşuyorz falan ama bazen ufak tartışmalarımız olunca beni birkaç gün aramıyor soınra arıyor bahanesi sakinleşmemizmiş.neyse 2 gün önce akşam yine ufak bir sürtüşmemiz oldu.dedimki sen yine aramazsın artık 3 5gün dedim.yok dedi seni aramaya devam edeceğim ama ilerde aşamadığımız bir problem olursa çözemezsek o zaman , şimdi 3 gün aramıyorsam o 3 ün sonuna 10 sıfır koy dedi.yani hiç aramam dedi.
e yani bir problemle karşılaşırsam çözmeye çalışmaz mıyım dedim çözemeyeceğim bişey de olabilir dedi.
dedim ki ne yani ilerde ayrıla da biliriz mi diyorsun? dedim
ehhh ımmmm yaaaani ola da bilir bilemeyiz dedi.
ben cinnet geçirdim.kendince açıklama yaptı ama ikna olmadım.hislerim ona güvenme diyor ama hoşlandım etkilendim benimsedim.her insana böyle duygu hissedemiyorum.
31 yaşındayım o 37 ben bir kez boşandım o hiç evlenmemiş.ne olur durumuma yorum yapar mıısnız? buarada 2 gündür konuşmuyoruz aramıyor.
canım çok teşekkür ederim öncelikle yorumun için...Peki bu aramadığı süre içinde siz arayıp da ulaşamıyor musunuz yoksa siz de mi hiç aramıyorsunuz? Durum nedir, nasıl gelişiyor süreç? Ne zaman arıyor mesela ya da aradığında ne söylüyor? En önemli kısım burası bence.
canım biraz açıklar mısın mesela ne gibi soru işareti olabilirdi? lütfen açık olur musun farklı bakış açılarına çok ihtiyacım var..bana görede söyledigi seyden cok tartismalardan, problemlerden sonra 3 gün aramamasi. Küsen insandan hic haz etmiyorum ya. Birde 37 yasinda hic evlenmemis olmasi benim icin bir soru isareti olurdu
canım çok teşekkür ederim öncelikle yorumun için...
tartıştık diyelim o aramıyor 3 4 5 gün
ben de aramıyorum sonra o ufak bir mesaj atıyor karşılık veriyorum müsaitsen arayım diyor olur diyorum öyle gelişiyor
ve o tartışma konusu üzerine hiç konuşmuyoruz normal hiçbişey olmamış gibi konuşuyoruz.
ilerde ayrıla da biliriz kötü bişey değil miArayıp ulaşamıyor olsaydın ya da aradığında tersliyor olsaydı düşün diyecektim ama şu aşamada yapısı böyle demek ki diye düşündüm. Yine de 3 ay içinde 3 gün 5 gün görüşmemeler ilerde sorun olabilir. Daha cicim ayları olması gerekiyor çünkü. Aslında kötü bir şey söylememiş. Tepkiniz fazla olmuş.
canım biraz açıklar mısın mesela ne gibi soru işareti olabilirdi? lütfen açık olur musun farklı bakış açılarına çok ihtiyacım var..
Hic ayrilmayacagiz dese ayrilmayacak misiniz? Iliskinin devam edecegi yada bitecegi gidisata gore degisir tabi. Bu kadar acik sozlu olmasina gerek var miydi onu bilememama ilerde ayrıla da biliriz belli olmaz dedi
Evet aynen...ya da aba altından sopa gösteriyor. ..hiç talepleri var mı suzden bilmiyorum ama burnuma tehdit kokusu geldi...istediğim gibi olmazsa ayrılırim gibi...nacizane tavsiyem; uzak dur bu tiplerden; ayrilibiliriz diyenler değil o gayet normal de;aramayandan böyle ceza verebilen kabuğuna kacandan kork bence !!konuştuk görüştük etkilendimne bileyim canım nasıl sinyal veriyor yani şimdiden ayrılık sinyali mi
aynen çok doğru söylüyorsun ben de bunu düşünüyorum canım.ona diyeceğim ki biraz da benim zamana ihtiyacım var.konuşmak istemiyorum.Açma birazda ben kafamı dinleyeceğim de
Bence hiç konuşma. Hesap kitapla ilişki mi olur .manyak buarkadaşlar arayınca nasıl konuşayım hiçbişey olmamış gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?