Benim doktorum spermin kaliteli olması için 2 günde bir ilişki öneriyordu maximum günde 1 olacak şekilde. Tabii kendimizi de şartlamamak lazım ama günde 2-3 birliktelik spermin kalitesini düşürüyor diye biliyorum. İleri hareketlilik de sizi korkutmasın eğer çok dipde değilse yine gebe kalırsınız benim de eşimin problemi ileri hareketliliği zayıftı. Doktor ilaç vermedi akşamları yürüyüş yapmasını önerdi. Genelde sigaradan ve göbekteki yağlanmadan kaynaklanırmış düşüklük. Benim kadın doğum doktorum da ikimize eş zamanlı kullanmamız için profolmix diye bir takviye verdi kadın için ayrı erkek için ayrı olan bir vitamin. velhasıl eşim yürüyüş yaparak sigarayı da azaltarak değerini düzeltti. Vitamine devam etmedik hatta ümidimiz bitti diye tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik çünkü özel masrafları da bir tüp bebek tedavisine denk gelecekti artık ama tüp bebek tedavisi için gerekli testleri olurken kendiliğinden gebelik oldu çok şükür. Umarım siz bu kadar uğraşmazsınız bile tez zamanda Allah gönlünüzdekini versin