- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.768
- 88
- 30
- Konu Sahibi Twinsmom19
-
Hormonlar kalıyo geriye yada kromozon kırıklığı deniliyo ama tam ne oldukları bilmiyorum bizede ihtimaller arasında saymışlardıHormonlara ve varikosel yok dendi bi kere ultrason bir kere elle muayane ile bakıldı. İlk test sonucu 30 milyon ileri hareket %10 ikincisinde 4 milyon hareket 0 üçüncüsünde 5 milyon hareket 0 proxeed plus kullandık
Keciboynuzu kuru ile klomen birde dna hasari oldugu icin antioksidan tedavisi goruyourz canim
Amin canim hepimiz insallahAnladım canım hayırlısıyla insallah güzel duyguları tadarsın insallah
Canım düşük çıktı derken ? Total sayı 1 mldeki sayı? morfoloji? ileri hateketli ?yerinde hateketli vs bu sayılarınız nasıl ?Evet canım verdik yine düsük çıktı tüp bebek dediler raporumuzun çalması için uğraşıyoruzbirumut58
tüp bebekte zor bir süreç başımdan geçti. test sonuçlarınız nasıl canım bizede fikir olsunEvet canım verdik yine düsük çıktı tüp bebek dediler raporumuzun çalması için uğraşıyoruzbirumut58
Canım sizde neydi tüp bebek süreci nasıl geçti ?tüp bebekte zor bir süreç başımdan geçti. test sonuçlarınız nasıl canım bizede fikir olsun
Hayatım tıpa tıp aynıyız . Total sayı 4 milyon morfoloji 2 /3 arası iki teste birinde 2 birinde 3 çıktı ileri hızımız 0 1mldeki sperm sayımız 1 milyonama bize aşılama gereksiz dedi 3 değişik doktor zaman kaybı tüp bebek daha uygun denildi. Fah ve lh hormonunuza baktırdınızmı ?LadyNurr canım eşimin sperm testi sonucu ileri hareketliliği 0 çıkmıştı. İlac ve kürler kullandık sigarayı bıraktı. 4 kere falan sperm testi tekrarlandı testlerde genel de sayı 5 milyon 4 milyon gibi çıktı morfoloji suan testte baktım %2 N yazıyor doktor morfoloji falan normal demişti bizim sorunumuz ileri hareketlilik zaten hep 0 çıktı en son teste göre konuşuruz demişti tüp bebek yada aşılama olacağı konusunda ultrason falan bakıldı normal çıktı şimdi doktora göstericez sonucumuzu bakalım
canım ilk başta sorun bendeydi tüplerim tıkalıydı direk tüp bebeğe yönlendirdiler. denedik ama düşükle sonuçlandı. sonra ameliyata karar verdim açılmadı yine tüpler istanbula gittim orda açıldı çok şükür. artık herşey normaldi ve kendimiz deneyebiliriz demeye kalmadı eşimin sıkıntısı çıktı. tüp bebek maddi manevi çok etkiliyor canım kullandığın iğneler ilaçlar derken baya yoruluyosun hele sonucu hüsran olursa bide.ben günlük 4 tane iğne vurunuyordum göbeğimden mosmor olmuştu artık göbeğim iğne girmez olmuştu :) çok zor günlerdi benim için ve şuan kocaman bi göbek kaldı tüp bebekten hediyeCanım sizde neydi tüp bebek süreci nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?