Erkek İnfertilitesi İleri hareketlilik sorunu yaşayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bu ay regl olunca gel dediler o zaman bakılacak bakalım sende durumlar nasıl yazamadım uzun zaman oldu kusura bakma LadyNurr

2 ay kullandı test verdi sayı 4 milyondu 6 milyon olmuş harekette bi faydasını görmedik 0 hala ama tüp bebek dosyamız için ürolojiye yönlendirdiler oradaki doktor devam etmesini söyledi. Devam ediyoruz halen B baby0101

Benım eşim 1 ay kullandı bıraktı pahalı birde almadk ne bilim teste ypatrmadık tekrardm

Öyle gerçekten pahalı canım bide 15 günlük ilaç 2 tane içilmesi öneriliyor sabah akşam şuan sadece akşamları içiyor 1 ay yetsin diye maliyetli bir ilaç Allah yardımcımız olsun sizin sorun neydi canım B baby0101

Sabah akşam aç karna içiyordu şimdi 15 gündür falan sadece akşam aç karna içiyor. B baby0101

Canım incir Keçiboynuzu çaksır bir sürü karışım hepsini denedik pek fazla faydasını görmedik. Şuan sadece proxeed içiyor 1 hafta sonra regl olucam gidicem bakalım tüp bebek için tedaviyemi Baslıyacaz nasıl olacak bakalım

Kuzum selam hoş geldin . Eşimde mikrop bulundu spermde şimdi antibiyotik tedavisinde tekrar test vericez ama sayı aynı ( mikrop etkiliyo olabilir ) proxxed plus %5 olan B hareketliyı 28% yaptı şimdilik bizde günde bir ama tüp bebeğe başlamadan bi ay önce iki alıcaz

Selam canım hoşbulduk insallah iyi gelir ilaç faydasını görürsünüz. Bende haftaya regl olucam bakalım başlayacaklarmı yoksa bir ay daha bekleticeklermi çok merak ediyorum heyecanlıyım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin bebiş LadyNurr

Bizimkinde vardı cnm hem ileri haraketi hem marfoloji bozukluklugu hemde çift taraflı varikosel cıktı amilyat oldu 20 gün sonra hamile kaldım kürtajla sonuçlandi 6 ay sonra tekrar hamile.kalfim ve hiç ilaç kullanmadık ben eşime hep kürler yaptım ikinci testimiz çok iyiydi ama marfoloji 0 di kadın doğumcu bu şekilde çocuğunuz olmaz dedi o ay hamile kaldım

Yaa gerçekten mi ne gibi kürler kullandınız canım paylabilirmisin rica etsem bu arada çok sevindim Allahım kucağına aldırsın sağlıkla Zeybltaslan

Yaa gerçekten mi ne gibi kürler kullandınız canım paylabilirmisin rica etsem bu arada çok sevindim Allahım kucağına aldırsın sağlıkla Zeybltaslan

Ilk amilyat oldu doktor dedi ilaç vermem 3 ayda damarlar kendini anca topluyor dedi bende dedim macun kullansam doğal olduğu sürece sıkıntı yok kullan dedi ınstagramda macunhane diye sayfa var ordan hem kadınlara özel hem erkeklere özel macun sipariş ettim ayriyetten eşime keçiboynuzu prkmezi aldım oda kendine ayı bali sipariş etti sabah akşam onları düzenli kullandı 20 gün içinde hamilr kaldım sonra 6 ay boyunca incir kuru denedim kendimce int araştırıp kürler yaptım en son kendime tarcın bal çörek otu yaptım esimede keçiboynuzu aldım sabah kaynatıp sabah akşam içti hergun sabah taze yaptım o ayda hamile kalmayınca çok bozuldum yeter artık dedim her şeyi bıraktım doktora gideyim bari dedi adetimin 14.günü doktora gittim düzenli adet olan insanım dedim heralde çatlamak üzeredir doktor söyler dedim doktor bana yumurtaların gelişmemiş adet olunca gel hormon takibine başlayalım dedi eşimin sonuclarinida göturdum ileri haraketi düzelmişti ama marfoloji 0 olunca olmaz böyle çocuk urolojiye gitmesi lazım dedim başlarım.cocguna dedim aldım bir paket sigara yeter artık takmicam olmuyorsa olmuyordur dedim bu hafta sonra hamile olduğumu ogrendim ❤ mucizem gelmişti inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder doğal yola herzeman güvenirim ve sigarada çok önemli eşim çok azalttı o dönem sigarayı stres de önemli bende çok takip ettim her şeyi bıraktım ay hamile kaldım

Saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah canim bizim de degerlerimiz dusuk ileri hizli %15 olmuyor sizin sayi ve hiziniz kacti acaba?

Çok sevindim canım insallah darısı bizim başımıza benimde eşim sigarayı bıraktı. Ceviz incir keçiboynuzu pekmezi zeytinyağında bekletilmiş incir ballı karışım herseyi denedim sayımız 4 mldu 6 ml oldu onun dışında ileri hareket hala 0 ayrıca proxeed plus kullandık bu süreçte. Daha sonra ultrasonla bakıldı varikosel yok dediler tüp bebeğe yönlendirdiler direk. Regl olunca gel dediler iple cekiyorum şuan proxeed e devam ediyor günde 1 kere iciyor Zeybltaslan

Direk tüp bebeğe yöneltmek yanlış geliyor bana allah aşkına ileri haraketi 0 olup yukseltenleri okudum burda o yüzden hiç umudunu düşürme ve saracoglunun keciboynuzu uygula gerçekten ise yarıyor her sabah taze yap ise yaradığını göreceksin

Bi kaç ayrı doktora gittik ama canım tek bir doktora bağlı kalmadık devlete gittik özele gitti Araştırma hastanesine gittik bi kaç doktor aynı şeyi söyledi. Bakalım bi daha gidelim ona göre keçiboynuzunu kürüne başlarım Saracoğlu’nun çok okudum forumda Zeybltaslan

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…