- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.770
- 88
- 29
- Konu Sahibi Twinsmom19
-
İşe yaradımı proxeed plus kaç ay kullandnzHormonlara ve varikosel yok dendi bi kere ultrason bir kere elle muayane ile bakıldı. İlk test sonucu 30 milyon ileri hareket %10 ikincisinde 4 milyon hareket 0 üçüncüsünde 5 milyon hareket 0 proxeed plus kullandık
Benım eşim 1 ay kullandı bıraktı pahalı birde almadk ne bilim teste ypatrmadık tekrardm
Ben bidha almadm işe yaradıgını düşünmüyorum keçiboynuzu özür içsin sabah aç karnına tavsiye ederim o işe yaradı bide çaksır suyu içsin
Kuzum selam hoş geldin . Eşimde mikrop bulundu spermde şimdi antibiyotik tedavisinde tekrar test vericez ama sayı aynı ( mikrop etkiliyo olabilir ) proxxed plus %5 olan B hareketliyı 28% yaptı şimdilik bizde günde bir ama tüp bebeğe başlamadan bi ay önce iki alıcazCanım incir Keçiboynuzu çaksır bir sürü karışım hepsini denedik pek fazla faydasını görmedik. Şuan sadece proxeed içiyor 1 hafta sonra regl olucam gidicem bakalım tüp bebek için tedaviyemi Baslıyacaz nasıl olacak bakalım
Merhaba arkadaşlar 1,5 senedir evliyim. 1 sene kadardır çocuk istiyoruz. Adetim çok düzenli. Çeşitli ovülasyon (yumurtlama) kitleriyle doğurgan dönemimi buldum. Doktor kontrollerimde de yumurtamın ve tüplerinin normal olduğu söylendi. Eşimle birde ürojoli bölümüne gitmeye karar verdik. Eşimin ileri hareketliliği ve sperm sayısı düsük çıktı bu şekilde sorunlarla karşılaşıp düzelip hamile kalan varmı ?
Yaa gerçekten mi ne gibi kürler kullandınız canım paylabilirmisin rica etsem bu arada çok sevindim Allahım kucağına aldırsın sağlıklaZeybltaslan
Saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallahIlk amilyat oldu doktor dedi ilaç vermem 3 ayda damarlar kendini anca topluyor dedi bende dedim macun kullansam doğal olduğu sürece sıkıntı yok kullan dedi ınstagramda macunhane diye sayfa var ordan hem kadınlara özel hem erkeklere özel macun sipariş ettim ayriyetten eşime keçiboynuzu prkmezi aldım oda kendine ayı bali sipariş etti sabah akşam onları düzenli kullandı 20 gün içinde hamilr kaldım sonra 6 ay boyunca incir kuru denedim kendimce int araştırıp kürler yaptım en son kendime tarcın bal çörek otu yaptım esimede keçiboynuzu aldım sabah kaynatıp sabah akşam içti hergun sabah taze yaptım o ayda hamile kalmayınca çok bozuldum yeter artık dedim her şeyi bıraktım doktora gideyim bari dedi adetimin 14.günü doktora gittim düzenli adet olan insanım dedim heralde çatlamak üzeredir doktor söyler dedim doktor bana yumurtaların gelişmemiş adet olunca gel hormon takibine başlayalım dedi eşimin sonuclarinida göturdum ileri haraketi düzelmişti ama marfoloji 0 olunca olmaz böyle çocuk urolojiye gitmesi lazım dedim başlarım.cocguna dedim aldım bir paket sigara yeter artık takmicam olmuyorsa olmuyordur dedim bu hafta sonra hamile olduğumu ogrendim ❤ mucizem gelmişti inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder doğal yola herzeman güvenirim ve sigarada çok önemli eşim çok azalttı o dönem sigarayı stres de önemli bende çok takip ettim her şeyi bıraktım ay hamile kaldım
Çok sevindim canım insallah darısı bizim başımıza benimde eşim sigarayı bıraktı. Ceviz incir keçiboynuzu pekmezi zeytinyağında bekletilmiş incir ballı karışım herseyi denedim sayımız 4 mldu 6 ml oldu onun dışında ileri hareket hala 0 ayrıca proxeed plus kullandık bu süreçte. Daha sonra ultrasonla bakıldı varikosel yok dediler tüp bebeğe yönlendirdiler direk. Regl olunca gel dediler iple cekiyorum şuan proxeed e devam ediyor günde 1 kere iciyorZeybltaslan
Bi kaç ayrı doktora gittik ama canım tek bir doktora bağlı kalmadık devlete gittik özele gitti Araştırma hastanesine gittik bi kaç doktor aynı şeyi söyledi. Bakalım bi daha gidelim ona göre keçiboynuzunu kürüne başlarım Saracoğlu’nun çok okudum forumdaZeybltaslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?