Erkek İnfertilitesi ileri ve yerinde harekeli sperm sorunu tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bunun herhangi bir yan etkisi var mi...yani illa doktor konrolunda kullanıması mı gerekiyo bana bilgi verirseniz sevinirim..sonra kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :)=

hayır bir yan etkisi yok vitamin zayen bitkisel, ben günde 5 tane veriyodum eşime :=))) adam bayılacaktı nerdeyse :))

hem dr.a gitmeyen hem bunlar para tuzağı diyen eşlerinize bir sorun bakim peki neden hamile kalamıyorum diyee.bende bunu sorumsuzluk olarak görenlerdenim..bnm eşim elinden geleni fazlasıyla yaptı o kötü olan keçiboynuzu kürünü 3 ay bir gün atlamadan içti hatta ben bu akşam içme istersen dememe rağmen bir gün bile atlamadı..hergün kürler,ilaçlar,meyveler ne versem yedi bende çok bunaltmadans sırayla vermeye çalıştım ve hareket ve özellikle sayıda müthiş artış oldu...sonraki tüp bebeğimde hamilede kaldım fakat 13.haftada gebeliğim sonlandırılıdı ..bebeğim hastaydı ve tüm doktorların ortak fikri kesinlikle şanssızlık 5000 gebekilten biri size vurdu dendi..
şimdi dondurluşmuşlarımı deniyecem eğer olmazsa yada çözülemezlerse hemen yeni bir tüp bebek denemesi yapacğz..eşim şimdiden kürlere başlayalım tekrar diyorr...durum böyle olunca sonuc ne olursa olsun biz elimizden geleni yaptık diyebiliyoruz ama diğer türlü olsa ömür boyu eşimi affetmezdim..evet kürlerin tadı kötü içemiyorsa ilaç içmeli,dr.a gitmeli vsss...alternatif çok yanii...

herkese kolay gelsinn

Back