- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
- Konu Sahibi benimmeleklerim
-
Merkezle alakalı bence bidaha denemenizde fayda varKızlar mrb 44 yasındayım 2 tane embriyo transferi oldum 2 kez öpü oldum benden hep 4 BB yada 4 Ba embriyo oluyo. Onlarda tutunmuyor. Doktorum yaşım itibari ile kaliteli yumurta olmaz diyo acaba aranızda benim yasımda olup 1 inci kalite embriyosu oluşan oldumu acaba sorun bende mi benim yaşımdamı yoksa merkezlemi alakalı?
Bi tane merkez dese okey ama 2 merkezde aynısını dediMerkezle alakalı bence bidaha denemenizde fayda var
Siz kaç yaşındasınız tedavi yanıtı aldınız mıMerkezle alakalı bence bidaha denemenizde fayda var
26 yaşındayım ben test gününden önce test yaptım şimdi test günümü bekliyorumSiz kaç yaşındasınız tedavi yanıtı aldınız mı
Merhaba, embriyo kaliteleriniz kötü değil ki 4ab ve 4bb orta iyi kalitedir. Doktorlar hemen yaşa ve yumurta kalitesine suç atar zaten. Ben de 41 oldum benzer şeyler söylüyorlar. Elbette bizim yaşlarımızda iyi kalite sağlıklı embriyo elde etmek daha zor olabiliyor ama önemli olan transfer edilecek embriyonun oluşmasıKızlar mrb 44 yasındayım 2 tane embriyo transferi oldum 2 kez öpü oldum benden hep 4 BB yada 4 Ba embriyo oluyo. Onlarda tutunmuyor. Doktorum yaşım itibari ile kaliteli yumurta olmaz diyo acaba aranızda benim yasımda olup 1 inci kalite embriyosu oluşan oldumu acaba sorun bende mi benim yaşımdamı yoksa merkezlemi alakalı?
4ab gayet kaliteli Pgt deneyin benceKızlar mrb 44 yasındayım 2 tane embriyo transferi oldum 2 kez öpü oldum benden hep 4 BB yada 4 Ba embriyo oluyo. Onlarda tutunmuyor. Doktorum yaşım itibari ile kaliteli yumurta olmaz diyo acaba aranızda benim yasımda olup 1 inci kalite embriyosu oluşan oldumu acaba sorun bende mi benim yaşımdamı yoksa merkezlemi alakalı?
Pgt yaptırdınız mı? Eğer bu iki opuda da doktorunuz buna yönlendirmediyse doktorunuzu değiştirmenizi öneririm.Kızlar mrb 44 yasındayım 2 tane embriyo transferi oldum 2 kez öpü oldum benden hep 4 BB yada 4 Ba embriyo oluyo. Onlarda tutunmuyor. Doktorum yaşım itibari ile kaliteli yumurta olmaz diyo acaba aranızda benim yasımda olup 1 inci kalite embriyosu oluşan oldumu acaba sorun bende mi benim yaşımdamı yoksa merkezlemi alakalı?
Merhaba bende 44 yaşındayım, 4bb 4 ba gayet kaliteli yumurtalar. Ben geçen sene kimyasal gebelik, bu sene de düşük yaptım. 3aa, 4aa embriyo lara, kalan 4 embriyo pgt yapıldı. 2 sağlam geldi 2aa, 2bb.Kızlar mrb 44 yasındayım 2 tane embriyo transferi oldum 2 kez öpü oldum benden hep 4 BB yada 4 Ba embriyo oluyo. Onlarda tutunmuyor. Doktorum yaşım itibari ile kaliteli yumurta olmaz diyo acaba aranızda benim yasımda olup 1 inci kalite embriyosu oluşan oldumu acaba sorun bende mi benim yaşımdamı yoksa merkezlemi alakalı?
5 aa embriyon olmadımıMerhaba bende 44 yaşındayım, 4bb 4 ba gayet kaliteli yumurtalar. Ben geçen sene kimyasal gebelik, bu sene de düşük yaptım. 3aa, 4aa embriyo lara, kalan 4 embriyo pgt yapıldı. 2 sağlam geldi 2aa, 2bb.
4 ekim de onlar transfer edildi. Yaş ileri olunca pgt yaptırmak da fayda var. Kromozom bozukluğu olabiliyor ileri yaşta.
Bugün doktora dedimki benden 5 aa kalitesinde embriyo olurmu dedim dünyanın neresine gidersen git 44 yasında bi kafından asla 5 aa embriyo olmaz ancak 20 lı yaşlarda bu olabilir. 20 den sonraki yaşlarda ise her yumurta toplamada sadece 1 tane bu kalitede çıkar dedi.. Ben bu şekilde olan insanlar var dinliyoruz dedim asla böyle bişey olamaz dedi 35 üzeri yaşlarda bu çok zor dediMerhaba bende 44 yaşındayım, 4bb 4 ba gayet kaliteli yumurtalar. Ben geçen sene kimyasal gebelik, bu sene de düşük yaptım. 3aa, 4aa embriyo lara, kalan 4 embriyo pgt yapıldı. 2 sağlam geldi 2aa, 2bb.
4 ekim de onlar transfer edildi. Yaş ileri olunca pgt yaptırmak da fayda var. Kromozom bozukluğu olabiliyor ileri yaşta.
Oldu ama pgt den 5aa sağlıksız geldi.5 aa embriyon olmadımı
İşte demek istediğimde buydu sağlıklı olmuyo zaten ama yinede 5 aa değildir bak bugün doktorum özellikle vurguladıOldu ama pgt den 5aa sağlıksız geldi.
Olabilir ne diyorlarsa onu biliyoruz. Yalan da söylüyorlarsa, günahları boyunlarınaİşte demek istediğimde buydu sağlıklı olmuyo zaten ama yinede 5 aa değildir bak bugün doktorum özellikle vurguladı
Bugün doktorla görüştüm bacım kesinlikle öyle bişey olamaz yıllarımı verdim mucize olarak bile görmedim dedi ancak yumurta alırsan başkasından 5 aa kaliteli embriyon olur dedi biz yapmıyoruz ama yurt dışı bu imkanı sağlıyo istersen yurt dısına git yumurta al zaten tutunma olasılığı daha garanti olur dedi. Ne işim olur dedim başkasının yumurtasıyla olcaksa benim olsun yoksa gerek yok. Hadi birinden yumurta aldım ileride allah karsılaştırır dünya sandığımız kadar büyük değil 2 kardeş buluştu birbirine aşık oldu evlendi bunun günahı benim boynuma allah bunu benden sorar dedim hocam. Orası öyle tabi dediOlabilir ne diyorlarsa onu biliyoruz. Yalan da söylüyorlarsa, günahları boyunlarına
40 dan sonra sağlıklı embriyoyu bulabilmek için pgt yapılması bence şart.
Biz burda pgt yaptıtıp çok sağlıklı denen fakat tutunmayan kimyasal olanşarıda gördük pgt olayına katiyen inanmıyorum. Genç yaşlarda belki ama zaten çıkan yumurta sayısı zaten az birde pgt den gittiği gibi gelmeyen embriyolar var oda hikayeBugün doktorla görüştüm bacım kesinlikle öyle bişey olamaz yıllarımı verdim mucize olarak bile görmedim dedi ancak yumurta alırsan başkasından 5 aa kaliteli embriyon olur dedi biz yapmıyoruz ama yurt dışı bu imkanı sağlıyo istersen yurt dısına git yumurta al zaten tutunma olasılığı daha garanti olur dedi. Ne işim olur dedim başkasının yumurtasıyla olcaksa benim olsun yoksa gerek yok. Hadi birinden yumurta aldım ileride allah karsılaştırır dünya sandığımız kadar büyük değil 2 kardeş buluştu birbirine aşık oldu evlendi bunun günahı benim boynuma allah bunu benden sorar dedim hocam. Orası öyle tabi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?