- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
- Konu Sahibi benimmeleklerim
-
Benim embriyolarımda hep 44 BB yada 4 Ba oluyo bi üst kalitesi yok en fazla bu çünkü bu yaşlarda çürük yumurtalar kaldıMerhaba bende 44 yaşındayım, 4bb 4 ba gayet kaliteli yumurtalar. Ben geçen sene kimyasal gebelik, bu sene de düşük yaptım. 3aa, 4aa embriyo lara, kalan 4 embriyo pgt yapıldı. 2 sağlam geldi 2aa, 2bb.
4 ekim de onlar transfer edildi. Yaş ileri olunca pgt yaptırmak da fayda var. Kromozom bozukluğu olabiliyor ileri yaşta.
Doktorum bunun neyine yönlendirecek sağlam embriyonun bile pgt sonrası canlılığını kaybetme olasılığı var sonuçta 44 yaş ve bu yaştan sınra çürük yumurtaları değerlendiriyoruz.Pgt yaptırdınız mı? Eğer bu iki opuda da doktorunuz buna yönlendirmediyse doktorunuzu değiştirmenizi öneririm.
Ben yaptırdım inşallah olumlu sonuçlar alırızBiz burda pgt yaptıtıp çok sağlıklı denen fakat tutunmayan kimyasal olanşarıda gördük pgt olayına katiyen inanmıyorum. Genç yaşlarda belki ama zaten çıkan yumurta sayısı zaten az birde pgt den gittiği gibi gelmeyen embriyolar var oda hikaye
Ne zaman transfer oldunBen yaptırdım inşallah olumlu sonuçlar alırız
Hakkınızda hayırlısı olsun madem kısa zamanda güzel haber alın inşallahDoktorum bunun neyine yönlendirecek sağlam embriyonun bile pgt sonrası canlılığını kaybetme olasılığı var sonuçta 44 yaş ve bu yaştan sınra çürük yumurtaları değerlendiriyoruz.
4 ekim deNe zaman transfer oldun
İnşallah güzel olur sonucun dikkat et kendine4 ekim de
AMİN canım sen de strese girme. Ben iğnesiz mini tüp bebek yaptım. 4 yumurta toplanıyor 4 ü de dölleniyor ve 5. Güne geliyor. Geçen seneki kimyasaldan sonra Nihal'ın bahçesi hayıt macunu kullandım. Teatro, impryl, krill yağı, d vitamin, A vit. , q10 ve nadh kullandım. 3 aylık bu takviye sonrası sayımda bir değişiklik olmadı ama kalite arttı. Hep 3,4 yumurta görünüyor klomen ile hepsi büyüyor ve olgun çıkıyor. Redostim ile düşük oldu sonraki. Şimdi inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbimİnşallah güzel olur sonucun dikkat et kendine
İmpryl çok güzel destek yumurtalar icinAMİN canım sen de strese girme. Ben iğnesiz mini tüp bebek yaptım. 4 yumurta toplanıyor 4 ü de dölleniyor ve 5. Güne geliyor. Geçen seneki kimyasaldan sonra Nihal'ın bahçesi hayıt macunu kullandım. Teatro, impryl, krill yağı, d vitamin, A vit. , q10 ve nadh kullandım. 3 aylık bu takviye sonrası sayımda bir değişiklik olmadı ama kalite arttı. Hep 3,4 yumurta görünüyor klomen ile hepsi büyüyor ve olgun çıkıyor. Redostim ile düşük oldu sonraki. Şimdi inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim
Amin canm inşallah ama şuan ara verdimAMİN canım sen de strese girme. Ben iğnesiz mini tüp bebek yaptım. 4 yumurta toplanıyor 4 ü de dölleniyor ve 5. Güne geliyor. Geçen seneki kimyasaldan sonra Nihal'ın bahçesi hayıt macunu kullandım. Teatro, impryl, krill yağı, d vitamin, A vit. , q10 ve nadh kullandım. 3 aylık bu takviye sonrası sayımda bir değişiklik olmadı ama kalite arttı. Hep 3,4 yumurta görünüyor klomen ile hepsi büyüyor ve olgun çıkıyor. Redostim ile düşük oldu sonraki. Şimdi inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim
Allahım yardımcın olsun malesef acı ama gerçek 3 deneme hepsinde mutsuz sona ulaştım inşallah sen şanslı olursunMerhaba 45 yaşındayım. 2 opu oldum, ilkinde sadece bir tane 3. Güne gelen embriyo vardı, 5. Gün ve pgtde ısrarcıydık, elimiz boş kaldı. 2. Opuda 4 embriyo 3. Güne geldi, 7 hücreli, kaliteli embriyolar denildi, 5. Gün riskini almadık ve dondurduk. 2 embriyo transfer edildi, henüz test yaptırmadım ancak en ufak bir belirti dahi yok, umudumuz da yok açıkçası. İleri yaşta imkansız değil ama evet zor maalesef. 2 opu ve 1 transfer dahi inanılmaz zor oldu bizim açımızdan. Güzel haberler alanları okudukça onlar için inanılmaz mutlu oluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yaşınız kaç? Umarım güzel haberler alırsnzAllahım yardımcın olsun malesef acı ama gerçek 3 deneme hepsinde mutsuz sona ulaştım inşallah sen şanslı olursun
44Yaşınız kaç? Umarım güzel haberler alırsnz
Süreç gerçekten çok zor. Ve tüm o çabaya rağmen negatif olunca biri sanki kalbimi eline alıyor ve sıkıyor sıkıyor gibi hissederdim. Tüm içtenliğimle gönülden diliyorum ki bu yolda mücadele eden biz ileri yaştaki kadınlarda inşallah evlatlarına kavuşur. Kun fe yekünAmin canm inşallah ama şuan ara verdim
Allah razı olsun inşallah sende güzel sonuç alırsınSüreç gerçekten çok zor. Ve tüm o çabaya rağmen negatif olunca biri sanki kalbimi eline alıyor ve sıkıyor sıkıyor gibi hissederdim. Tüm içtenliğimle gönülden diliyorum ki bu yolda mücadele eden biz ileri yaştaki kadınlarda inşallah evlatlarına kavuşur. Kun fe yekünEn kısa zamanda gönlündekini versin Allah'ım
Teşekkür ederim ama benim de sonuç olumsuz maalesefAllahım yardımcın olsun malesef acı ama gerçek 3 deneme hepsinde mutsuz sona ulaştım inşallah sen şanslı olursun
Hayırlısı olsun ne diyelim benimde 3 dü ama olmadı inşallah yeniden denersin olumlu olurTeşekkür ederim ama benim de sonuç olumsuz maalesef
Zaten elinde bi tane embriyo kalıyo acaba onuda pgt yaptırmak mantıklımı sizin söylediğinizi yapmam için elimde 3 yada 4 embriyomm olması lazım. Ayrıca ben burda 3;embriyo hepsi pgt yapılmış 5aa kalite olupta gebelik olmayan insanları gördük4ab gayet kaliteli Pgt deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?