İleri yaş hamilelik düşüncesi

Çevremde çok var arkadaşlarım var.Bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı.44 yaşında.Çok sorunsuz bir hamilelik geçirdim dedi.Ben de düşündüğüm için Allah nasip etmişse olur diye bakıyorum.Yaş 47.Hiç çocuğum yok.

Merhaba kızlar yaşım 41. 28 aylık bir kızım var 2.bebek olsun mu diyorum kararsızım
39 da hamile kaldım tüp bebek tedavisiyle ikinci çocuğuma. ilki doğal olmuştu. yani 37 den beri uğraştım hamile kalmaya olmadı herşeyim iyiydi yaşa bağlandı. bende tek sorun hamile kalamamak oldu. hamileliğim ilkinden daha güzel ve rahattı son ana kadar çalıştım hatta. sizin daha 2 yaşında çocuğunuz var oda zaten çok erken zamanda olmamış eğer oluyorsa doğurabilirsiniz tabiki neden olmasın

Bende 10 sene çalıştım çocuğum olunca bırakmak zorunda kaldım çünkü bakacak kimse yok.Yine işe başlayayım dedim kreşe veririm diye düşündüm ama alacak insan yok benim almam gerekiyor madem evdeyim menopoza girmeden 2.cisi olsun diyorum eşim sıcak bakmıyor

valla benim diğeri 8 yaşında bebekte 3 aylık. ben başa döndüm ama seninki daha küçük sonuçta evde küçük bir çocuk var ekonomik olarak ve mental olarak hazır hissediyorsan iki kardeş güzel olur. araları da az birlikte oynarlar bi 5-6 yıl sonra iyiki dersin. ben keşke yaşları yakın olsaydı diye pişmanım mesela. eşinde isterse yap derim

Bence 40 yaş çok ileri bir yaş değil..Ben tüp Bebek tedavisi gördüm gittiğim hastenede hiç genç yoktu hepsi 40 lı yaşlarında insanlardı eğer istiyorsanız bence geç değil bir arkadaşım 39 yaşında doğurdu gayette güzel bir gebelik geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…