Ileri Yaş Hamilesi Varmi Yardim Etin

EYLXIXK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
55
0
86
59
İzmir
ARKADAŞLAR 41 YAŞINDAYIM 12 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK KORKUYORUM DAHA ÖNCE KARNIMDA ÖLDÜ HER GÜN DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM :çok üzgünüm:

41 yaşında hamile mi kalınır ayol benim bildiğim kimse kalamıyor
ama allah yardım etsin sana

Canim 40 Li Yaşlarda Hamile Kalan Bende Duydum Ama Riskli Olabilirmi Bilmiyorum Dr.un Ne Dedi önemli Olan O

Her Hamilelikde Risk Var Ama Allah Hepimizin Yardimcisi Olsun Benim 4. Cocuğum Olacak Ama ötekiler Büyüdü 24 Yaşinda Oğlum

ay işin çok zor canım ya 24 yaşında oğlun var ama hamilesin

ya tamam,yaşın biraz ilerlemiş bebek için ama olan olmuş,planlı bir bebek galiba.Dün 55 yaşında bir babaannenin hamile oldugunu duyunca kulaklarıma inanamadım.Arkadaşımın kızının okulunda,kadın babaanne ve torununa bakıyor ama hamileymiş.Torunu öğretmenine , "öğretmenim şimdi ben buna amcamı-halamı diyeceğim" deyince , öğretmende şaşırmış.Bu yaşta menopaza girilmiyormu diye düşündüm.Neyse,Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ne diyelim.

ya canım şimdi senin hepimizden daha dikkatli olman lazım erken yaşta hamilelik gibi ileri yaştada problem oluyor ama illada kötü sonuçlanacak diye bişey yok senden daha geç yaşta hamile olanları biliyoruz. düzenli beslen me stressiz bir yaşam sigaradan kesinlikl uzak durman lazım. anneligin ne demek oldugunu hepimizden daha iyi biliyorsun ben daha 26 yaşındayım ve ilk bebegim bende sigara kullanıyordum taki testin sonucunu görene kadar şimdi allah korusun 24 yaşındaki gencecik evladında bir hastalık çıksa ve sebep senin sigara içmen dee doktor kendine lanet etmezmiydin aynı şey karnında ki yavrun içinde geçerli. lütfen kendiniz gelin benim annem sizin yaşınızda akıl vermek haddim degil ama o bebegi saglıkla istiyorsan attıgın her adıma dikkat edeceksin ablacım kırdıysam kusura bakma ama bebekler konusunda çok hassaslaştım. k. i. bak iyi haberlerini bekliyorum çoookk öptm

arkadaşım hiç üzülme allahın izniyle hiç bir şey olmaz bende 38 yaşındayım oğlum 16 yaşında hamileyim şu an herşeyde yolunda gidiyor çok şükür yalnız moralini çok yüksek tut senin için en tehlikelisi stres umarım çok sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini sevgiler.

Bence yaşın okadarda fazla değil. Kendine dikkat et, yeterli.
zaten bir risk varsa en iyi dr. seni yönlendirir, olumsuz yorum yapanlara ve lafını bilmez insanlara kesinlikle takılma. Allahın izniyle kucağına alacağınaeminim bebişini.
Kendine iyi bak....

Ne kendini bilmez yazanlar olmuş ayıp ya bir arkadaş küçümsemiş 41 yaşında hamile kalınırmıymış ayol diye oda hamile ve anne olacak okadar büyük laflar etmesin Allahın gücüne gider onamı sorcaklar hamile kalınırken.Canım bende 39 yaşındayım ve hamileyim geç evlendim anne olmak benimde hakkım kimseyede bunun hesabını verecek değilim verende Allah vermeyende.Hiç korkma benim anneannem bundan 55 sene önce dayımı o şartlarda 46 yaşında doğurmuş ne amniyosentez varmış ne ultrason ve dayım bir profösör şimdi.Ayrıcada şurda anlatmayacağım kadar çok örnek var 40 dan sonra gayet sağlıklı çocuk doğuranlarla ilgili sen kendine beslenmene dikkat et hiçde strese girme burda kendini bilmez şekilde karşısındakini hamile olduğunu hiçe sayarak ileri geri konuşanlarıda boşver.

arkadaşlar çok haklısınız yaa okuduğumda inanamadım bende bunlar bana yazılsaydı oturur ağlardım arkadaşımız yardım istemiş eleştiri değil.canım sen moralini hiç bozma annem kızkardeşimi 42 yaşında doğurmuş bak büyüdüde geçen yaz düğününü bile yaptık allah hamileliğini tamamına erdirsin inşallah.

bende 41 yasindayim 6 haftalik hamileyim allah kismet edersede dogracagim. Hic demeyin ileri yas diye ben almanyadayim ve burda kadinlarin cogu 45 yas civari dogum yapiyor gayette normal cunki yasam suresi uzadi eskiden 60 yas civari vefat edenler simdi 85 yasa kadar yasiyor saglikla. 20 li yaslarda 40 li yaslar cok yasli gibi görünebilir ama ben kendim icin diyim hic kendimi yasli hissetmiyorum benim de yasadigimsorunlar var tabii ama 23 yasindaki biride aynisi yasiyor.
Eylik icini rahat tut yasinla ilgili ama sigara konusunda bende kizdim sana haberin olsun.

bence ileride yasta ane olmanin getirdigi avantajlarda var.. bi kere kadin daha olgun ve bir cok seyi görmüs yasamis oluyor..
ben 23 yasindayim 8 aylik hamileyim.. eminimki ileri yasta anne olanlar hem benden daha bilgili hemde daha olgunlar ..
allahim hepnizin gönlüne göre versin .. hangi yasta olursaniz olun anne olmak kadar kutsal birsey yoktur.. allah kolaylik versin..
insaLLah hic bir aksilik olmadan alirsiniz bebislerinizi kucaginiza..:nazar:

benim bir arkadaşım da 41 yaşında hamile kaldı önce endişelendi zararlımı diye ama sonra aminosentezi bile reddetti.. çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirdi..kendine iyi bakıyordu .. maaşallah tosun g,ibi bir oğlu var

oooo benim yengem 48nde hamile kaldi tarama testinde sorun oldu ama o israrla yaptirmadi catir catir dogurdu simdi fistik gibi kizi var ilkokula basladi zehir gibi zeki anneligin yasi olmaz evlat olmanin yasi olmadigi gibi 32 yasindayim 24gun once kizim oldu hatta simdi kucagimda altin topum benim insan tecrubeli oluyor yasi ilerledikce hayirlisi olsun amaaaaaaaaaaaaaaa sigarada ne demek hemen at evdeki tum paketleri karnindaki melek herseylerden kiymetli saglikli beslen yuru moralini yuksek tut ama sigara yok olmaz ne simdi ne sonra sirf bebek icin degil senin icinde o bebegin sana ihtiyaci var uzun upuzun bir omrun olmali degil mi sevgilerimle

BENİMDE GÖRÜMCEM 42 YAŞINDA .. VE ŞUANDA 4,5 AYLIK HAMİLE..BENCE İNSAN HİSSETİĞİ YAŞTADIR.. KENDİNDE İYİ BAKRSAN VE SAĞLIĞINA DİKKAT EDERSEN ELBETTE HERŞEY YOLUNDA OLUCAKTIRR.. UNUTMAYALIMKİ ONLARI BİLZERE VEREN ALLAH'TIR.SADECE TEDBİRLİ OLUN YETERLİ..

anne olmanın yaşımı var dır yaaa çok merak ettim hiç sıkıntı yapmayın allah nasip etmiş size hayırlısıylada sağlıcakla kucağınıza alacağınız günde gelir inş... siz yeterki kendinize yavrunuza iyi bakın telaş etmeyinnn. ben 25 yaşıındayım allah ne zaman nasip eder 0bilinmez yani ilerki yaşlarda hamile olursam 2 kere düşünmem mi gerekecek çok yanlış çooka.s.

canım hiç kafana takmma allah büyük o dilerse herşey olur o istemiş sana nasip etmiş anladığım kadarıyla sigara içiyormuşsun sakın bir daha içme en azından hamilelik ve emzirme döneminde ayrıca yaşın 41 ve hamile kaldın diye neden eleştirdiler hiç anlamadım ne yani 41 yaşında hamile kalınamaz diye bir kuralmı var kaç çocuğun olursa olsun sakıncası falan yok bence eğer bir rahatsızlığın yoksa allah nasip etmiş doğur anacım doğur maşallah maşallah rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

KADIN HER YAŞTA ANNE OLMAYI HAKEDİYOR BU ONA VERİLEN EN DOĞAL HAK VE NİMET

canım hiç kafana takmma allah büyük o dilerse herşey olur o istemiş sana nasip etmiş anladığım kadarıyla sigara içiyormuşsun sakın bir daha içme en azından hamilelik ve emzirme döneminde ayrıca yaşın 41 ve hamile kaldın diye neden eleştirdiler hiç anlamadım ne yani 41 yaşında hamile kalınamaz diye bir kuralmı var kaç çocuğun olursa olsun sakıncası falan yok bence eğer bir rahatsızlığın yoksa allah nasip etmiş doğur anacım doğur maşallah maşallah rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

KADIN HER YAŞTA ANNE OLMAYI HAKEDİYOR BU ONA VERİLEN EN DOĞAL HAK VE NİMET

kesinlikle belenaya katılıyor ve talihsiz yazılar yazanları kınıyorum anneliğin yaşı yoktur ama sigara konusundada bırakması gerektiğine inanıyorum arkadaşlar destek olacağız destek lütfen yazılarımıza biraz daha dikkat edelim ayollu mayollu yüksek dağların karı misali konuşmalardan vazgeçelim lütfen :oklava:

Back
X