Selam, ben de 41im. Bir negatif taze transferim var, mayıs ayında oldu. İkinci denememde de tek 5.gğn embiriyoma pgt yaptırdım, ancak sağlıksız geldiği için transfer olmadım.. ne düşündüğümü inan ki bilmiyorum, çok karışık herşeySelam 40 yaş olup tüp bebek deneyen varmı arkadaşlar pes etmeyen varmı neler düşünüyorsunuz bu konuda..
Merhabalar hayırlısı olsun denemeye devam edicekmisiniz peki karmakarışık duydular evetSelam, ben de 41im. Bir negatif taze transferim var, mayıs ayında oldu. İkinci denememde de tek 5.gğn embiriyoma pgt yaptırdım, ancak sağlıksız geldiği için transfer olmadım.. ne düşündüğümü inan ki bilmiyorum, çok karışık herşey
Evet deneyeceğim ama bir kez belki iki kez ancak denerim diye düşünüyorum.. ama anlık değişiyor fikrimMerhabalar hayırlısı olsun denemeye devam edicekmisiniz peki karmakarışık duydular evet
Ben izmirdeyim transfere hazırlık aşaması benimde bakalım daha net belli bişey yok hayırlısı olsun hakkımızdaEvet deneyeceğim ama bir kez belki iki kez ancak denerim diye düşünüyorum.. ama anlık değişiyor fikrimhem maddi hem manevi çok zor. Siz nerede tedavi oluyorsunuz? Şu an tedavinin hangi aşamasındasınız?
Güzel geçsin herşeyBen izmirdeyim transfere hazırlık aşaması benimde bakalım daha net belli bişey yok hayırlısı olsun hakkımızda
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirizMerhabalar ben de varım. Biz Antalya dayız. Tedavi öncesi 2-3 ay eşim ve ben vitamin kür takviyesi yapıp doktora öyle gideceğiz. Çünkü değerlerimiz iyileşmeden tedavi başlasa bile tutmuyor.
mrb, ben 41 yasındayım. gecen sene tupbebek 1.denememizde oldu şuan 4 aylık bebişim. beslenme çok önemli bence, yaşa takılmayın, arkadaşım 43ye gebe kaldı. moral ve beslenme. eşimin hareketli sperm yuzdesi çok azdı ve benim amh 0.95 ti. çok şükürSelam 40 yaş olup tüp bebek deneyen varmı arkadaşlar pes etmeyen varmı neler düşünüyorsunuz bu konuda..
merhaba ben 40 yasindayim surece basladim ama unudum yok amh 0.06 cikti Allah yardim etsin hepimizeSelam 40 yaş olup tüp bebek deneyen varmı arkadaşlar pes etmeyen varmı neler düşünüyorsunuz bu konuda..
Canım ben 39 yaşındayım ilk tüp Bebek denemesi tuttu çok şükürSelam 40 yaş olup tüp bebek deneyen varmı arkadaşlar pes etmeyen varmı neler düşünüyorsunuz bu konuda..
Benimkide sebepsiz infertilite canım ama bu yaşıma kadar hiç bir Dr da demedi ki genetikli yapalım demedi aksine onlar para tuzağı dediler emriyonuz oluyor deneyerek şansını arttır dediler normal bikere hamile kaldım oda 9 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldum sanırım ona dayanarak oyle dedi Dr ama aksine incelenmesi gerekmezmiydi?Canım ben 39 yaşındayım ilk tüp Bebek denemesi tuttu çok şükürumudunu yitirme Rabbim ol dedikten sonra olur sanırım sen 9 kere yaptirmistin sebebini mı bulamiyorlar acaba benimki sebebsiz infertilite
Kolaylıklar diliyorum aynı yaştayız ben 9 kez denedim 40 yaşıma gelene kadar malesef hiç biri tutmadı şuan benimde amh değerim 0.8merhaba ben 40 yasindayim surece basladim ama unudum yok amh 0.06 cikti Allah yardim etsin hepimize
Aynen öyle canım benim daha önce gebelik yaşayınca tekrar yaşarsın diye düşünüyorlar sanırım ben herkesin bu hayatta bir sınavı olduğunu düşünüyorum bizimkisi de bu iki kaybim var benim de Allah'ım insallah bizi sabrımızın sonunda mukafatlandirirBenimkide sebepsiz infertilite canım ama bu yaşıma kadar hiç bir Dr da demedi ki genetikli yapalım demedi aksine onlar para tuzağı dediler emriyonuz oluyor deneyerek şansını arttır dediler normal bikere hamile kaldım oda 9 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldum sanırım ona dayanarak oyle dedi Dr ama aksine incelenmesi gerekmezmiydi?Nasip te yaşamak varmış 9 kez yıkımları hakkımda hayırlısı
Rabbim bizi de görsün inşallahAynen öyle canım benim daha önce gebelik yaşayınca tekrar yaşarsın diye düşünüyorlar sanırım ben herkesin bu hayatta bir sınavı olduğunu düşünüyorum bizimkisi de bu iki kaybim var benim de Allah'ım insallah bizi sabrımızın sonunda mukafatlandirir
evet benimde 4. denemem yaş 44 bende deniyorum allahtan ümit kesilmez olmuyorsada vardır bir bildiği geç evlilikler çoçuk konusunda sıkıntı tabiiMerhaba bende varim yas 44
4. Tup bebek tedavime basladim
Hepimiz icin 2023 hayallerimize kavustugumuz bir yil olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?