- 2 Kasım 2022
- 122
- 55
- 18
- 44
merhaba ben de 44 yaşındayım sizin gibi benimde embriyolarım sağlıksız geldi transfer edilemedi. Gittiğim yer hep aynı protokülü uyguladı yumurta kalitemi iyice bozdu. Embriyolarımın kalitesizliğini labaratuvara bağlıyorum merkez ve lab dan dolayı Şişli Memorial e başladım kesinlikle ileri yaşta en iyi merkez tavsiye ederim.Merhaba, ben 41 yaşındayım son 6 ayda 2 kez denedik, ilkinde 4 embriyo 5. Günde dondurulup genetik teste gönderildi ve hepsi transfer edilemez çıktı, ikinci denememde yine 4 embriyo oluştu ve genetik teste gönderildi yine sonuç transfer edilemez çıktı, bir daha denemeyi düşünüyorum ama maddi, manevi çok zor bir süreç. Hiç transfer aşamasına geçemediğimiz için orada da sorun yaşar mıyız bilmiyorum.
İki denememi de İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım. Doktordan çok memnundum ama merkezde çalışanlar gerçekten robotlaşmış, hepsi kaba ve acımasız. Tekrar denersem kesinlikle orda olmaz. Önerebileceğiniz yerler ve doktorlar varsa çok sevinirim, Allah hepimizin gönlüne göre versin
Hangi doktoru tavsiye edersiniz memorial’da?merhaba ben de 44 yaşındayım sizin gibi benimde embriyolarım sağlıksız geldi transfer edilemedi. Gittiğim yer hep aynı protokülü uyguladı yumurta kalitemi iyice bozdu. Embriyolarımın kalitesizliğini labaratuvara bağlıyorum merkez ve lab dan dolayı Şişli Memorial e başladım kesinlikle ileri yaşta en iyi merkez tavsiye ederim.
Ben Yücel Şahine randevu aldım. İlk görüşmede Semra Kahraman da görüştü benimle çok detaylı bir görüşme oldu. Çok memnun kaldım. Kist olduğu için tedaviye bir ay ara verdik bakalım umutluyum inşallah olurHangi doktoru tavsiye edersiniz memorial’da?
canım inşallah çok güzel olur her şey. acaba genetik teste yollamadan transferi deneseydiniz olur muydu? insanın aklına her şey geliyo bu süreçte.her defasında 4 embriyo oluşmuş bence çok güzel benim sadece 2 embriyom oluştu ve 3. güne ulaşınca donduruldu. 4 embriyo bana hayal gibi geldi. kesinlikle başka bir merkezi deneyin.Merhaba, ben 41 yaşındayım son 6 ayda 2 kez denedik, ilkinde 4 embriyo 5. Günde dondurulup genetik teste gönderildi ve hepsi transfer edilemez çıktı, ikinci denememde yine 4 embriyo oluştu ve genetik teste gönderildi yine sonuç transfer edilemez çıktı, bir daha denemeyi düşünüyorum ama maddi, manevi çok zor bir süreç. Hiç transfer aşamasına geçemediğimiz için orada da sorun yaşar mıyız bilmiyorum.
İki denememi de İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım. Doktordan çok memnundum ama merkezde çalışanlar gerçekten robotlaşmış, hepsi kaba ve acımasız. Tekrar denersem kesinlikle orda olmaz. Önerebileceğiniz yerler ve doktorlar varsa çok sevinirim, Allah hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba arkadaşlar bu yolda Allah hepimizin yardımcı olsun ben 42 yaşındayım üç kez tüp bebek denemesi yaptim her defasında olgunlaşan iki yumurtan var dediler birinde iki diğerlerinde bir tane toplandı ama malesef emriyo aşamasına gelmedi bu arada Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum .şimdi ara verdim ama tekrardan başlamayı düşünüyorum.Ama tabi korkmuyor değilim tekrardan aynı süreci yaşamaktanBen Yücel Şahine randevu aldım. İlk görüşmede Semra Kahraman da görüştü benimle çok detaylı bir görüşme oldu. Çok memnun kaldım. Kist olduğu için tedaviye bir ay ara verdik bakalım umutluyum inşallah olur
sonuçlara göre iyi kalitede gözüken embriyoda 21. Kromozom bozukluğu vardı down sendroma sebep olan kromozom, yani şöyle transfer olup tutsaydı bile 11. Haftada yapılacak testlerde yine bu bozukluklar çıkıyor, yani 11 hafta hamile olmanın heyecanından sonra kürtaj yaptırmak daha acı olurducanım inşallah çok güzel olur her şey. acaba genetik teste yollamadan transferi deneseydiniz olur muydu? insanın aklına her şey geliyo bu süreçte.her defasında 4 embriyo oluşmuş bence çok güzel benim sadece 2 embriyom oluştu ve 3. güne ulaşınca donduruldu. 4 embriyo bana hayal gibi geldi. kesinlikle başka bir merkezi deneyin.
İnşallah Allah bu yolda emek veren tüm Anne adaylarının kucağını boş bırakmaz. Adet olduğumuz sürece umut var ben artık öyle düşünüyorum her seferinde bende büyük hayal kırıklığı yaşadım benim naçizane fikrim labaratuvarı iyi bir merkezle çalışın gerçekten çok önemli. Ben artık ileri yaş bebelik haberini veren doktorlara da çok inanmıyorum bunu sadece reklam için yapıyorlar gittiğimiz zaman bize cüzzamlıymışız gibi bakıyorlar inanın o bakışlarından tiksiniyorum doktor ve ekibin sanki bu işi de bedava yapıyorlar gibi davranıyorlar. Ben artık sadece Allaha güveniyorum eğer nasip edecekse bir şekilde olur yaşın bir önemi yok benim arkadaşım 43 yaşında anne oldu bir yumurta ile.Merhaba arkadaşlar bu yolda Allah hepimizin yardımcı olsun ben 42 yaşındayım üç kez tüp bebek denemesi yaptim her defasında olgunlaşan iki yumurtan var dediler birinde iki diğerlerinde bir tane toplandı ama malesef emriyo aşamasına gelmedi bu arada Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum .şimdi ara verdim ama tekrardan başlamayı düşünüyorum.Ama tabi korkmuyor değilim tekrardan aynı süreci yaşamaktan
internetten araştıracağım ama tecrübenizi paylaşır mısınızhanımlar amh düşük ise redostim tavsiye ediyorum. Benim 4 yumurta olmuştu ilk denememde. Bu 4. Tüp bebek amh 6 ay önce 0.79 du yaşım 32. Bu gün opu yapıldı ve 17 yumurta toplandı:) size de şifa olur İnşaAllah
Amh 0.79 yaşım 32 ilk tüp bebek tedavisini devlet hastanesinde oldum. 4 tane yumurta toplandı. 2 si olgun çıktı ve 1 embriyo 5. Güne ulaştı. Transfer oldu tutmadı. İkinci tüp bebeği özelde yaptırdım. Prowomen kullandım 7 yumurta toplandı.4 kaliteli embriyo oluştu. Taze transfer 3. Gün embriyosu transfer edildi. İki taneydi tutmadı. Üçüncü transferde dondurulmuş son iki embriyom transfer edildi yine 3. Gün embriyosuydu doktorum embriyoların tutunmasını kolaylaştırması için redostim verdi. Transfer öncesi kontrole gittiğimde yumurta sayımın çoğaldığını fark ettik. 3. Deneme de tutmadı. 4. Tüp bebek için başka bir doktor buldum. Ona başladım. Bu süreçte yumurta sayımı arttırdığı için tabiki redostime devam ettim. Imprly+ redostim kullandım. Gonal f+ meriofert iğne kullandım ve femara kullandım. Ultrasonda 12 yumurta görüldü. Toplamada 17 yumurtam oldu çok şükür. Sormak istediğiniz bir şey varsa siz sorun anlatayıminternetten araştıracağım ama tecrübenizi paylaşır mısınız
teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz içinAmh 0.79 yaşım 32 ilk tüp bebek tedavisini devlet hastanesinde oldum. 4 tane yumurta toplandı. 2 si olgun çıktı ve 1 embriyo 5. Güne ulaştı. Transfer oldu tutmadı. İkinci tüp bebeği özelde yaptırdım. Prowomen kullandım 7 yumurta toplandı.4 kaliteli embriyo oluştu. Taze transfer 3. Gün embriyosu transfer edildi. İki taneydi tutmadı. Üçüncü transferde dondurulmuş son iki embriyom transfer edildi yine 3. Gün embriyosuydu doktorum embriyoların tutunmasını kolaylaştırması için redostim verdi. Transfer öncesi kontrole gittiğimde yumurta sayımın çoğaldığını fark ettik. 3. Deneme de tutmadı. 4. Tüp bebek için başka bir doktor buldum. Ona başladım. Bu süreçte yumurta sayımı arttırdığı için tabiki redostime devam ettim. Imprly+ redostim kullandım. Gonal f+ meriofert iğne kullandım ve femara kullandım. Ultrasonda 12 yumurta görüldü. Toplamada 17 yumurtam oldu çok şükür. Sormak istediğiniz bir şey varsa siz sorun anlatayım
Sonu negatif oldu canım şuan sen ne durumdasınGüzel geçsin herşeysonu da pozitif olsun inşallah
Benim de negatif malesefSonu negatif oldu canım şuan sen ne durumdasın
Evet hakkımız da hayırlısı olsun canımBenim de negatif malesefkısmet değilmiş, canımız sağolsun
Nasılsın? Nasıl hissediyorsun? Var mı kafanda bir yol haritası canikom?Evet hakkımız da hayırlısı olsun canım
Canım dediğin gibi her şey Allah istediği sürece olur elimden geldiğince araştırıyorum en iyisi olsun dedim büruksel tüp bebek merkezini seçtim malesef olmadı dediğin gibi yaşımızda dolayı olmadı deyip işin işinden çıkıyorlar birşeyde diyemiyoruzİnşallah Allah bu yolda emek veren tüm Anne adaylarının kucağını boş bırakmaz. Adet olduğumuz sürece umut var ben artık öyle düşünüyorum her seferinde bende büyük hayal kırıklığı yaşadım benim naçizane fikrim labaratuvarı iyi bir merkezle çalışın gerçekten çok önemli. Ben artık ileri yaş bebelik haberini veren doktorlara da çok inanmıyorum bunu sadece reklam için yapıyorlar gittiğimiz zaman bize cüzzamlıymışız gibi bakıyorlar inanın o bakışlarından tiksiniyorum doktor ve ekibin sanki bu işi de bedava yapıyorlar gibi davranıyorlar. Ben artık sadece Allaha güveniyorum eğer nasip edecekse bir şekilde olur yaşın bir önemi yok benim arkadaşım 43 yaşında anne oldu bir yumurta ile.
Doktorunuz kimhanımlar amh düşük ise redostim tavsiye ediyorum. Benim 4 yumurta olmuştu ilk denememde. Bu 4. Tüp bebek amh 6 ay önce 0.79 du yaşım 32. Bu gün opu yapıldı ve 17 yumurta toplandı:) size de şifa olur İnşaAllah
Serdar koçDoktorunuz kim
Maşallah yumurtalar güzel artmışSerdar koç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?