İleri yaş Tüp bebek denemesi olanlar.. Yaş 40

Âmin İnşaAllah teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllah. Bana şifa oldu. Herkese olsun istiyorum o yüzden her yere yazıyorum
Redostim duymuştum ama hiç kullanmadim biesteron dan tut her vitamin i kullandım ama olmayınca olmuyo aklımda bulunsun şuan imprly koenzim q10 OMEGA 3 takviyeleri alıyorum doktora gidene kadar beslenmeye dikkat ediyorum elde var 1 yumurta inşallah bende de çoğalma olur amh 0.03 benim

Âmin canım İnşaAllah. Imprly+ redostim+ folik asit kullandım ben. Doktorum da gonal f+ meriofert ve femera ile yumurtaları büyüttü.

Merhaba nasıl embriyolarınızın durumu belli oldumu opu işlemi olmuşsunuz sanırım inşallah güzel kalite ve günde embriyolarınız oluşmuştur.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. 5. Günü bekleyecekler dondurmak için bakalım. Ben de haber bekliyorum

Âmin canım İnşaAllah. Sen hangi aşamadasın ?
Ben bekliyorum daha ya. Yumurtalarım için kalitesiz demişlerdi bana o yüzden takviye felan kullanmaya başladım acele etmeyeyim dedim en az 2 ay beklemek istedim o yüzden anca etkisini gösterir. allahtan mani gelmezse mart gibi başlamak istiyorum.

Redostim al mutlaka. İnan hem sayıyı hem kaliteyi arttırıyor

Merhaba Bende 41 oldum artık son kez denedim kıbrısta hamile kalmıştım düşük yaptım hayırlısı olsun
Ben de sizi merak ediyordum ocakta hamile kalmıştım Mart'ta kaybettim bebeğimi şimdi tekrar gebeyim ama sonu gelir mi rabbim bilir inşallah bu mutluluğu tadarsiniz siz de Rabbim yüzünü güldürsun inşallah

Ben de sizi merak ediyordum ocakta hamile kalmıştım Mart'ta kaybettim bebeğimi şimdi tekrar gebeyim ama sonu gelir mi rabbim bilir inşallah bu mutluluğu tadarsiniz siz de Rabbim yüzünü güldürsun inşallah
Maşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş bende haziranda gebe kaldım ama düşük yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…