İleri yaş tüp bebek merkezi?

Bir nefeste okudum yazdıklarınızı, yaşayan bilir derler ya tam olarak öyle bir durum. Umarımki transferiniz şahane geçer. Amh ınız nedir? Kaç yumurta toplandı kaç embriyo oluştu ve pgt yaptırmadınız mı? Pgt ye bakış açınız nedir arafta kalanlardan mısınız?

Amhım 2 yıl önce 0.87 di o zamanlar 7-8 yumurtam görünüyordu ama sona yine 1-2 tane 5.gün kalıyordu. Yeni baktırdım 0.49 çıktı. Şimdi de 4-5 tane yumurtam görünüyor ama 5. güne yine 1-2 kalıyor.
Memorailde pgt yaptırdım. 3 toplama oldu ancak 3 yumurtam teste uygundu biopsi için. Hatta 5ab 4aa kalitelerindeydi ama hepsi dnası bozuk geldi.. kaliteli denilmesi ama çöpe gitmesi falan moral bozucu.. yani sonu görünmeyen bir dipsiz kuyu gibi geldi ve pgtden vazgeçtim. Memoraildaki doktorumun tek dediği, yaş ileri olduğu için embriyolar kalitesiz, hasarsızı bulana kadar devam edilecek.. belki şimdi belki sonra bu iş şans işi dedi.. bir de orada embriyoların hepsi hasarlı gelen bir arkadaşım sonraki ay doğal yolla hamile kaldı
çok embriyo oluşmuyorsa tek tük yumurtayı teste göndermek beklemek sonra baştan başlamak çok yorucu. Ama 5-6 embriyom oluşsa keşke, hepsini gönderirim sağlıklıyı transfer ettiririm..
son gittiğim doktor beslenmeme dikkat edip doğal antioksidanlar kullanmamı istedi. Aslında sağlıklı beslenirim ama arada sırada yediğim şeyleri de yemedim. Bir toz karışım yaptırdım, yoğurdu kendim yaptım falan.. diğer tedavilerden farklı pel bişey yoktu yani. Bugün 3.gün embriyolarım transfer oldu.. biraz nasip biraz da mucize bence bu iş

İnşallahh ama inşallah enn güzel haberi alırsınız bende bu ay sonu başlamak istiyorum ama nereye bilmiyorum bende 41 yaşındayım. 5-6 embriyom oluşsa keşke demişsiniz ya hani havuz yapalım demedi mi kimse? Pgt ye karşı bende bi kararsızım. Sanırım bende bu sefer pgt siz yaptırıcam kafam çok karışık bu konuda.
Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz şuan? Yatıp dinlenecek misiniz? Çok heyecanlı bekleyiş inşlaah güzel haber gelir sizden

İşte o 6-7 tane için havuz demek 1 sene tedavi olmak demek memorialde o ay ne elde edilirse pgt gönderildi 15günde cevap geldi. Havuzluk bir durum olmuyor çünkü gidenler sağlıklı gelirse zaten transfer olacak niye boşuna biriktirelim deniyor. Aret kamar da havuz yapalım diyor herkese önce, çünkü her ay klomenle 1er 2şer tane topluyor. Benim 3 tane toplanınca havuza gerek yok transfer yapalım belki bunlardan biri tutar dedi
Ben iyiyim, bugün yarın evde dinlenirim. Normalde hiç dikkat etmiyordum ama bu sefer biraz daha kendimi koruyacağım

Merhaba karar verdiniz mi kime yaptıracaksınız? Tüm görüşmelerden ücret talep ediyorlar değil mi?

Merhaba nasılsınız nasıl gidiyor süreciniz iyi misiniz

Merhaba nasılsınız nasıl gidiyor süreciniz iyi misiniz
Merhaba çok iyiyim :) transferden sonrak i2.günüm ama bana 12.gibi geliyor zaman geçmiyor onun dışında herşey yolunda..
Siz nasılsınız? Görüştünüz mü bir yerle?

Merhaba çok iyiyim :) transferden sonrak i2.günüm ama bana 12.gibi geliyor zaman geçmiyor onun dışında herşey yolunda..
Siz nasılsınız? Görüştünüz mü bir yerle?
Maşallah daha da iyi olursunuz umarım. Henüz görüşmedim. Teşekkür ederim ben de aynı süreçteyim. Bir diş tedavim var yarın. Ondan sonra görüşeceğim. Cem demirel ve selçuk selçuk hocalar var kafamda, bakalım hayırlısı olsun

Merhaba karar verdiniz mi kime yaptıracaksınız? Tüm görüşmelerden ücret talep ediyorlar değil mi?
Selçuk beye yaptıracağım. Onun bana iyi geleceğini hissediyorum inşallah hissettiğimi yaşarım. Selçuk bey ön görüşmeden ücret almadı cem bey 3000 tl istedi ama 6 ay başka bişey ödemeyeceksiniz dedi

Merhaba. Bende Selçuk hocayla görüşeceğim bu hafta muayene olunca hepsi ücret alıyor. Ön görüşmede selçuk hoca almıyormuş evet ama muayene olmak da da fayda var sanki. Ben bir de Cem demirel ile görüşeceğim o da acıbadem de. İnşallah iyi olur. Avrupa yakasında doktor bulsaydım iyiydi aslında. Kısmet

Avrupa yakasında düşünüyorsanız cem çeliği tercih edebilirsiniz ben bana acıbadem kozyatağı yakın olduğu için ve selçuk beye kanım ısındığı için tercih edeceğim yoksa cem çeliğe de çok kafam takılıyor onu da görmek istiyorum ne yalan söyleyeyim o bana daha kapsamlı geliyor

Açıkçası cem çelik ve bir kaç kişi daha vardı kfamda fakat görüşmeye bile para istiyorlar paraları saçarak dolaşmak istemiyorum. Enerjiye çok inanıyorum benim kafam da da ilk başta cem çelik ve toplamda 4 kişi vardı fakat her birine görüşme için ücret ödersem sıkıntılı oluyor o yüzden elemiştim kendisini. Bir de çok çoo yoğun doktorlara gitmek ne kadar doğru olurki? İlk tüp bebek tedavimde doktorum beni hatırlamıyordu bile yoğunluktan.

bende aynı şeyi düşündüm biliyor musun cem çeliğin çok hastası var ya beni sallamazsa diye düşündüm ama selçuk bey öyle değil. bence bi git görüş bir şey kaybetmezsin.

Merhaba nasilsiniz ?
Selçuk hoca ile gorusebildiniz mi acaba ?
Bende tam olarak sizin gibi dusunuyorum yogun yerler istemiyorum

bende aynı şeyi düşündüm biliyor musun cem çeliğin çok hastası var ya beni sallamazsa diye düşündüm ama selçuk bey öyle değil. bence bi git görüş bir şey kaybetmezsin.
Siz selçuk hocada mi tedavi oldunuz ya da devam mi ediyorsunuz ?
Bende doktor arastiriyorum acibadem ve bahçeci laboratuvarini kullaniyormus kendisi nasil acaba bilgi verme sansiniz olursa ne güzel olur

Merhaba nasilsiniz ?
Selçuk hoca ile gorusebildiniz mi acaba ?
Bende tam olarak sizin gibi dusunuyorum yogun yerler istemiyorum
Merhaba henüz görüşmeye gitmedim, ama instada incelediğimde kişiye özel bir şey yaptığına dair bir şey göremedim. Kişiye özel protokol uygulayanı ah bir bulabilsek. Şişli memorial bile diyorki kilo ve boyuna göre gonal f dozunu ayarlıyoruz bana mantıklı gelmedi hiç. Başımız gerçekten dertte erkek olmak varmış bu hayatta

Yaa zaman zaman bende oyle dusunuyorum gercekten sonra toparlaniyorum
Bende deli gibi aylardir doktor bakiyorum, sitelerdeki yorumlar gerçek degil kesinlikle ben gecen sene bir doktora gitmistim yorumlara bakarak sacma sapan bir doktor cikti olumsuz yourum da yapinca kabul etmedi site ve derya hanim (doktor) sizi mahkemeye verme hakki var diye mail atmislardi !
Siz randevu aldiniz mi yoksa hala dusunuyor musunuz, bu arada sorun nedir sizin ?
Bende sisli memorial dusunmustum ama surekli doktor degisimi hosuma gitmedi belki iyidir ama mantigima yatmadi bir turlu.

Yazılanlara takılmamak elde değil ben olumlu yorumlardan ziyade olumsuzlara bakıyorum açıkçası. Ve çok yoğun bir doktor görüşmeye bile para isteyen tedavi öncesi vitamn ilaç dayıyan doktor istemiyorum. Ben randevu almadım birkaç eksik testm var onları tamamlayacağım yarın. Hafta başı gibi başların iki günde görüşürüm kafamdakilerle. Benim de memorialda aynı şey hoşuma gitmedi bir kaş şey daha var. Herkes labı iyi diyorda neye göre diyor onu anlayamadım. Sayfalarında embriyologlarınjn özgeşmişi bile yok ben göremedim lab kaliteli kaliteli herkes böyle diyor ama neye göre diyorlar enteresan. Ben yaş faktörü 41 oldum . Diğer değerlerim normal prolaktinime baktıracağım memorialdak dosyamda o eksikti benimde kafamdan çıksın diye baktıracağım

Yaa cok dogru, bu uzun ve kolay olmayan bir yol ilk gorusmeye keske ücret almazlar da insan icine inip karar verse..
Bende oranin laboratuvarini hep buradan iyi oldugunu okuyorum ama ayni zamanda sonuç evraklarini kaybedeni de nasil oluyor bilmiyorum ama karisik bir durum bu icinde oldugumuz ya da biz simdi boyle dusunmek icin cok karisik kafamiz..
Cok sukur ki baska sorun yok ve her seyi ilmik ilmik gidiyorsunuz rabbim guzellikle sonuçlandirsin
Bende bir sey bilemezdim ama burada o kadar cok sey ogrendim ki iyi bu dayanisma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…