İleri yaş tüp bebek merkezi?

kızlar bende bahçecide mehmet reşit asoğlunda tedavi görüyorum kesinlikle tavsiye ederim oda çok tercih edilen cok başarılı bir hekim
Canım selam ne aşamadasın ve neyinden memnunsun Allah aşkıma 2 kere gittim 2 dk konuşmadık bile çok gerildim iyi bi doktor belli çok yogunda ama çok düz gel başlayalım direk

Canım selam ne aşamadasın ve neyinden memnunsun Allah aşkıma 2 kere gittim 2 dk konuşmadık bile çok gerildim iyi bi doktor belli çok yogunda ama çok düz gel başlayalım direk
Ay sorma egolu biri insanın yüzüne bile bakmıyor soru sormak istiyorsun kestirip atıyor iyiki başlamadan bitirdim onunla

Merhaba,42 yaşındanyım,son defa bir deneme yapmak istiyorum.bülen tıraş ta 2 yıl tedavi gördüm.havuz ,ngs,histereskopi,miyom ameliyatı,rahim inceliği,yapışıklık.. bir türlü sorunlar bitmedi sonuç da alamadım.ileri yaşta aşırı hormon yüklemeyen ve nispeten sakin bir merkez arıyorum.amerikan hast. kayhan yakın var aklımda.brüksel e gittim yücel karaman için. rahim konusunda öneriyorlar fakat çok kalabalık ve bana standart protokolden bahsettiler,önerileriniz var mı

Standart protokol nedir bende tubbebek yaptırmayı düşünüyorum da bu konularda hiç bilgim yok bende doktor arıyorum ama hepsinin fiyatı aşırı derecede yükselmiş 75 bin tubbebek+ ilaçlar 30 bin dediler Remzi Abali için.

Merhaba fiyat olarak brüksel de aynı.ben ileri yaş olduğum için aşırı hormondan kaçıyorum.standart protokol,hormon yükleyip (hergün iğne yapıyorsunuz karından)yumurta takibi yaparak büyümezse dozu arttırmak ve yumurtaları toplamak.ileri yaşta faydası olmayabiliyor,yaş çok önemli maalesef.

Anladım ben bı kere aşılama yaptırdım o zaman gonalf iğnesi kullandım karından demek öyle bir şey. Aret kamar Klomen ile tedavi ediyormuş galiba

Daha önce acıbadem de maddi manevi hırpalandım.hızlı karar vermiştim işin içine girince de çıkamıyorsunuz.daha sakin bir süreç geçirmek istiyorum zaten son denemem.hayırlısı bakalım:)
İnşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere ve tüm isteyenlere Bende tubbebek yaptırmayı düşünüyorum ileri yaşta başarılı doktor arıyorum . Aslında görünürde hiç bir sorunumuz yok herşey normal ama 2 buçuk yıldır olmuyor bir türlü.

Amin,hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip olsun.sebepsiz infertilite de büyük oranda sonuç alınıyor umutsuz olmayın

Kozyatağı Acıbadem benim bahsettiğim ve gayette titiz çalışıyorlar
Bende Selçuk hoca’ya gidiyorum süreç hakkında çok detaylı bilgilendirme yapıyor çok nahif biri herşeyden önemlisi mesaj gönderdiğiniz de sorularınızı yanıtsız bırakmıyor. Pazartesi Kozyatağı Acıbadem de Opu işlemim olacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum süreçten ama nedense hiç negatif düşünmüyorum sanırım Selçuk hocaya çok güvendiğimdendir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimizin karşılığını almak nasip olsun

Aminn Rabbim herkesin emeğinin karşılığını hayırlısıyla almasını nasip etsinKorkacak hiç bir şey yok uyuyacaksınız bir uyanmışsınız ki herşey bitmiş inşaAllah çok güzel sağlıklı embriyolarınız olur ve sonrasında da sağlıklı evlatlar olarak kucağınıza alırsınız.

Aminn inşallah Allahım herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin bana da inşallah bugün opu oldum gerçekten hissetmedim ilk operasyon odasına girerken çok utanıyordum hemşireler çok ilgilendiler sağ olsunlar konuşurken bir baktım bayılmışım sonra odama almışlar ağrım sızım olmadı çok şükür benim tek endişem 8 yumurta toplanmış yeterli bir sayımı 5.güne ulaşan olacak mı şimdide bunu düşünmekten uyuyamıyorum

Benim tek yumurta tek embriyo idi şuan hamileyim, önemli olan sağlıklı embriyo olması strese sokmayın kendinizi

Benim tek yumurta tek embriyo idi şuan hamileyim, önemli olan sağlıklı embriyo olması strese sokmayın kendinizi
Yaa maşallah adınıza çok sevindim darısı bizlere inşallah duanızda eksik etmeyin bizi de olur mu Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…