Hayirlisi bakalim... kurtajla sonuclanan gebeligimi bat gunu ogrenmistim canim.Vallaha cok hosuma gitti. Kendi kendime bu forumdaki herkese sans getirecegime inaniyorum da :)
Adet gunun gecsin. Ertesi gunu yap bence. Sonra negatif cikar, moralin bozulur.
Hayirlisi bakalim... kurtajla sonuclanan gebeligimi bat gunu ogrenmistim canim.
Ilaci geri mi vereyim yaa nerdesinn ailemizin eczacisiiiii
Sende mi eczacisin? :))Ailemizin eczacisipanic_attack , ben daha cok sivilceli, ergen eczaci ciragi oluyorum bu durumda :) Sen bence bir de ona sor.
Bende gecen ay dusuk kanamasi bittikten 3-4 gun sonra bu seffaf akinti basladi ve 3 gun surdu! Moralim cok bozuk olmasina ragmen, deneyelim dedik ve denedik bu akintinin oldugu gunler boyunca. Sonra doktora gittim bir kac sefer, kan tahlillerime gore yumurtlama olmamis dusukten sonra, ya da dogru bir yumurtlama olmamis hormonal duzen birbirine girdigi icin.
Yani demem o ki ben o kadar emindim ki yumurtlama olduguna...Gerci senin durumun farklidir, sen normal adet duzenindesin. Seffaf akintinin oldugu gun ve 36 saat sonrasinda herhangi bir zaman yumurta atilabilir. Pas gecmeyin.
Benim adetlerim 25-26 gunde bir olur. 10 ve 11. gun yumurtlama oluyor, 14 gun de lutheal faz suruyor.
Folbiolu hamileyken veriyorlar benim bildiğim. Folic 1 veya inofolic kombi hamilelikten önceSende mi eczacisin? :))
Ya evet fazla oluyor elbette 5000mcg ben bunu geri mi veriyim bolup icsem de fazla ya..
Bende 26 gün sürüyor. Hatta kısa olmasına luteal faz yetmezliği deniyormuş galiba. 12.gün yumurtluyorum. Ve adet zamanı folikül görünüyor sonuçta. Bu 7.gün görmemesi ilginç geldi. Yarın birde idrara sıkışık gideceğim.
Ya aslinda karsi cinsle,arkadasla, anne-cocuk arasindaki iliskide vs farkli oluyo sanirim burc uyumlari.
Kova karsi cins anlasamadim; en sevdigim arkadasim ve kuzenim Kova :)
Anne-cocuk uyumlarina bakim bari :))
Benim nasil olur canim?Evet, ben de oyle duydum. Mesela Terazi burcu hava grubu. Hava grubu anneler (Kova, Ikizler, Terazi) su grubu cocuklarla (Balik, Yengec, Akrep) iyi anlasirlarmis.
Allahim neler biliyorum ya.
Benim nasil olur canim?
Bogayim ne grubuyum hangi grup iyi benim icin? :))
Cok tesekkur ederim canim. Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah. :)Ben az once yanlis yazmisim. Hava grubu anneler (Kova, Ikizler, Terazi) icin ates grubu bebekler (Koc, Aslan ve Yay) iyi gidiyor.
Toprak grubu (Boga, Basak, Oglak) icin de su grubu bebekler. Yani Balik, Yengec ve Akrep.
5mg yaziyor valla.. icmeyim mi ne diyorsunuz?
Anladim canim sagol.. kansizlik degil de demir dusuk benim. halsizlik ve yorgunluktan genel olarak muzdaribim.Folbiol kansızlık durumunda verilen ve fazla miktarda folik asit içeren yani gerçekten de 5 miligramlık bi hap.
Halsizlik ve kansızlık durumu yaşıyorsan içebilirsin bence çünkü fazlası idrarla atılıyor, depolanmıyor ama hamile kaldığını öğrendiğin an bunu bırakıp 400 mikrogram içerenleri kullanmanı öneririm. Gebelikte fazla doz folik asit sıkıntı yaratır mı yaratmaz mı henüz bilimsel bi veri yok çünkü. Özellikle gebeliğin ilk ayından sonra folik asit almanın da bi anlamı yok aslında. Çoğu doktor 3 aydan sonra bıraktırır.
Anladim canim sagol.. kansizlik degil de demir dusuk benim. halsizlik ve yorgunluktan genel olarak muzdaribim.
Gece gece niye uyandim ben ishal olmusum ne oldu bana usuttum mu acabaaa:)
bearnguin sayfamızın sahibesi, durumun hakkında bilgi verirmisin. Seni ve sürecini merak ediyorum.
İlgine çok teşekkür ederimbearnguin sayfamızın sahibesi, durumun hakkında bilgi verirmisin. Seni ve sürecini merak ediyorum.
Gunaydin hanimlarHayırdır inşallah gız. :) Acı biber mi yedin? Demir hapı da içiyo musun sen? Bu arada kansızlık derken demir eksikliğinde de kullanılıyor. Yan etki olarak ishal yapıyo olabilir. :/
Anladim canim sagol.. kansizlik degil de demir dusuk benim. halsizlik ve yorgunluktan genel olarak muzdaribim.
Gece gece niye uyandim ben ishal olmusum ne oldu bana usuttum mu acabaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?