- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
AMH değerin masallah çok iyi arkadasim benim Eylül'de 3.47 idi. Doğal yoldan olabilir benimde Miyon var hala iki tane gebeliği etkileyecek yerde değil
Kuru inciri akşamdan ikiye bolup zeytinyağı içine koyuyorum akşamda tok iken yiyiyorum canım boşalan zeytinyağina inciri yeniden koyuyorum
Sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok duyacağız burdan doğal yoldan hamile kaldım haberlerini
Teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin. Dün akşam incirleri 2 ye bölüp zeytinyağında beklettim sabah aç karınla yedim. Bir tane de eşime verdim. Keçiboynuzu özüne başladı eşim de bu sabah itibariyle.

belki de bizim mucizelerimize de sen vesile olursun bu zeytinyağlı incir tavsiyenle kim bilebilir
belki de bizim mucizelerimize de sen vesile olursun bu zeytinyağlı incir tavsiyenle kim bilebilir  kendine ve bebişe çok iyi bak canım
 kendine ve bebişe çok iyi bak canım  bizleri de durumdan sıkça haberdar et sen ve bebiş bizim çok çok kıymetlimizsiniz topiğimizin ilk annişi ve bebişi olarak
 bizleri de durumdan sıkça haberdar et sen ve bebiş bizim çok çok kıymetlimizsiniz topiğimizin ilk annişi ve bebişi olarak 
 zaten bir tek bizim ülkemizde bu yaş olayına takılıyo insanlar. Almanyada yaşayan yakınım rutin kontrolü için kadın doğum polikliniğine ne zaman gitse 50 yaşına yakın insanların anne olmak için doktoruyla görüştüğünü söylüyo. Burda olsa 50 yaşındaki bir hastayı tüp bebek doktorları bile kabul etmez
zaten bir tek bizim ülkemizde bu yaş olayına takılıyo insanlar. Almanyada yaşayan yakınım rutin kontrolü için kadın doğum polikliniğine ne zaman gitse 50 yaşına yakın insanların anne olmak için doktoruyla görüştüğünü söylüyo. Burda olsa 50 yaşındaki bir hastayı tüp bebek doktorları bile kabul etmez  Allah herkesi işinin ehli iyi niyetli hastaya müşteri gözüyle bakmayan iyi doktorlarla karşılaştırsın işallah dileyen isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun aminnnn
Allah herkesi işinin ehli iyi niyetli hastaya müşteri gözüyle bakmayan iyi doktorlarla karşılaştırsın işallah dileyen isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun aminnnn  Saraçoğlu kürü uyguluyorum demişsin canım hangi kürü uyguluyorsun bilgi verir misin rica etsem
 Saraçoğlu kürü uyguluyorum demişsin canım hangi kürü uyguluyorsun bilgi verir misin rica etsem  

soğan kürünü en çok ilaçsız adet görebilmek için yaptım hatta Saraçoğlu hocanın tarifi dışında ben soğana hiç bıçak değdirmedim eşime yumrukla böldürdüm ve kabuğunuda soymadan öncesinde sirkeli suya koydum öyle kaynattım kabukla kaynatılan soğan suyu 60 yaşında yıllardır adet görmeyen hanımların bile adetini söktürürken bende hiç bir şey olmadı
 soğan kürünü en çok ilaçsız adet görebilmek için yaptım hatta Saraçoğlu hocanın tarifi dışında ben soğana hiç bıçak değdirmedim eşime yumrukla böldürdüm ve kabuğunuda soymadan öncesinde sirkeli suya koydum öyle kaynattım kabukla kaynatılan soğan suyu 60 yaşında yıllardır adet görmeyen hanımların bile adetini söktürürken bende hiç bir şey olmadı  incir kürününde ilk 21 günlük aşamasında bile hamile kalan var ama bende yine hiç bir değişiklik yok
incir kürününde ilk 21 günlük aşamasında bile hamile kalan var ama bende yine hiç bir değişiklik yok  inan bilmiyorum
 inan bilmiyorum  canım aylarca civan perçemi içtim hiç aksatmadan adet sökücü olarak kullananlar en geç 15 gün içinde sonuç almışlar ama bende yine hareket yok
canım aylarca civan perçemi içtim hiç aksatmadan adet sökücü olarak kullananlar en geç 15 gün içinde sonuç almışlar ama bende yine hareket yok  yani canım benim anlayacağın benim nasıl bir bünyem varsa bitkisellere cevap vermiyor
 yani canım benim anlayacağın benim nasıl bir bünyem varsa bitkisellere cevap vermiyor  hayıtıda kullandım buarada yaklaşık 3 ay güzel bir markanın damıtılmış suyunu hazır olarak alıp içtim 3 ay da bitkisel olarak hapını kullandım ama yine olumlu bir dönüşü olmadı gerçi yumurta takibi yaptırmadım hayıtı kullanırken ama nedense bu zeytinyağı içinde incirden umutluyum
hayıtıda kullandım buarada yaklaşık 3 ay güzel bir markanın damıtılmış suyunu hazır olarak alıp içtim 3 ay da bitkisel olarak hapını kullandım ama yine olumlu bir dönüşü olmadı gerçi yumurta takibi yaptırmadım hayıtı kullanırken ama nedense bu zeytinyağı içinde incirden umutluyum 

canım bu maca kökü aktarlarda var mı nasıl bir şeye benziyor
canım bu maca kökü aktarlarda var mı nasıl bir şeye benziyor  nerede bulup nasıl kullanabileceğimizi de yazarsan çok seviniriz canım paylaşım için teşekkürler
 nerede bulup nasıl kullanabileceğimizi de yazarsan çok seviniriz canım paylaşım için teşekkürler