- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 448
Bben varim.6 yil tedavi gordum.Hic bir sorun yoktu.Klomenle basladik.Sonra igneler iki negatif asilama derken 36 oldu yasim.En son tüp bebek dediler.Tedavi sürecini kaldiramayacagimi düsündüm.Esim baslayalim hemen dedi.Fakat ben istemedim.Gerçekten vazgectim ciddi anlamda icimdeki anne olma istegi bir anda ucup gitti.Artik yorgunluk mu yoksa yillarca yasadigim hayalkirikligimi bilemiyorum.Kapattim o defteri esime de soyledim.Anlayisla karsiladi.Aradan 6 ay gecti.Dogal yollardan hemde gunumu bile bilmeden hamile kaldim.Oglum 2 yasinda.40 yasindayim 2. Bebegime hamileyim oda dogal yollardan oldu.Stres herseyin basi gercekten.Umarim hersey gonlunuzce olur.

kafaya takmamak oluruna bırakmak ve sonrasında bebişleri kucaklamak tezinin canlı kanlı örneği oldun bize
kafaya takmamak oluruna bırakmak ve sonrasında bebişleri kucaklamak tezinin canlı kanlı örneği oldun bize  bebişlerinle uzun sağlıklı ve çok mutlu ömürler diliyorum
bebişlerinle uzun sağlıklı ve çok mutlu ömürler diliyorum 

özelden yazdım vitaminin ismini. Benim nacizane tavsiyem bir süre oluruna bırak bunun için yaşın müsait hem henüz yenide evliymişsin bir 6 ay kadar daha doğal yollarla deneyebilirsin. Buarada çok fazla karıştırmadan kendine uygun olan kürleri deneyebilirsin soğan suyunun pkolulara çok iyi geldiğini biliyorum. İstersen onunla başlayabilirsin ardından da incir+havuç kürünü denersin incir kürü klomenle hemen hemen aynı etkiye sahip her ikiside yumurta sayısını arttırıyor. Umarım bekletmeden gelsin bebişin bu meşakatli yolculukta sana bol şans diliyorum canım
özelden yazdım vitaminin ismini. Benim nacizane tavsiyem bir süre oluruna bırak bunun için yaşın müsait hem henüz yenide evliymişsin bir 6 ay kadar daha doğal yollarla deneyebilirsin. Buarada çok fazla karıştırmadan kendine uygun olan kürleri deneyebilirsin soğan suyunun pkolulara çok iyi geldiğini biliyorum. İstersen onunla başlayabilirsin ardından da incir+havuç kürünü denersin incir kürü klomenle hemen hemen aynı etkiye sahip her ikiside yumurta sayısını arttırıyor. Umarım bekletmeden gelsin bebişin bu meşakatli yolculukta sana bol şans diliyorum canım