- 3 Eylül 2018
- 9.100
- 48.363
- 548
- Konu Sahibi Amazing family
Nişnalıyken ayrılmktan, evlenince boşanmaktan hiç bahsetmedim. Eğer bir gün böyle bir konu geçerse gerçekten boşanacağım içindir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçime kurt düşmedi değil. Ama hiç açığı yok bu konuda. Şimdiye kadar hiç boşanalım lafını ondan duymadım. Gezmeyi de dinlenmeyi de her şeyi beraber yaparız. Arkadaş ortamı yoktur. Çocuklarıyla çok ilgili. Telefonu hep ortada. Sosyal medya kullanmaz pek. İstese benden çok kolay boşanırdı şimdiye kadar. Neden 3 çocuk istedi kafasında böyle bir şey vardı da. Bunları sıralayınca konduramıyorum.Eski eşimle durduk yere aynı sizin gibi boşanma konusunu konuşmuştuk. Uzun uzun sen şunu alırsın eşyaları şöyle paylaşırız altınları vermem vs. Tek tek kafasındaki herşeyi anlatmıştı. Bende ortada bişey yokken bu konuyu konuşmamıza şaşırmış ama o an fikirlerimi söylemiştim. Sonra üzerinden bir yıl geçti geçmedi bana ciddi olarak boşanmak istediğini söyledi. Altı ay içinde de ayrıldık. Ve aynı konuştuğu gibi vermem dediği altınları vermedi, ben hesabımızda para var zannediyordum. Onları babasının hesabında biriktirmiş. Bir sürü çirkinliği ortaya çıktı. Allah’a havale ettim onu ve ailesini ama şuan paşalar gibi yaşıyorlar. Hiçbir derdi yok. Yani demem o ki böyle konuları dillendirmeye gelmiyor konu sahibi. Evet belki ben bu konuyu konuşmasam da boşanacaktım ama eski eşimin o zaman bunu konuşması gayet bilinçli ve planlı olmuş . Sizde durum böyledir diye demiyorum ama dikkatli olun
5e kadar keşke başka şeyler yapsaydınız böyle boş işler yerine
İçime kurt düşmedi değil. Ama hiç açığı yok bu konuda. Şimdiye kadar hiç boşanalım lafını ondan duymadım. Gezmeyi de dinlenmeyi de her şeyi beraber yaparız. Arkadaş ortamı yoktur. Çocuklarıyla çok ilgili. Telefonu hep ortada. Sosyal medya kullanmaz pek. İstese benden çok kolay boşanırdı şimdiye kadar. Neden 3 çocuk istedi kafasında böyle bir şey vardı da. Bunları sıralayınca konduramıyorum.
Dünden beri hayatımızda değişen bir şey olmadı ki .. Bir tartışma vsBelki de dünden beri boşanmak istediği için olabilir mi?
Kahkaha attım sağ ol valla![]()
![]()
Dünden beri hayatımızda değişen bir şey olmadı ki .. Bir tartışma vs
Birine aşık olmadıysa böyleydi Yani
Ben sabah 5e kadar adam bulsam yanımda ohoıoo
Yani altında bir şey aramayayım mı?Bana da normal geldi. Hemen yarın olmeyecegimizi biliyoruz ama mal mülk hakkında miras hakkında yorum yapıyoruz. Onun gibi birşey. Ben insanın içinden gelen her konuyu eşiyle rahatça tartışması taraftariyim
Bilmediğim kısım varsa da yapabilecek bir şeyim var mı bu konuda sizce ? Oturup konuşayım mı aklında ne var diye ? Beni çok sevdiğini ve ölene kadar ben onu bırakmazsam beraber olacağımızı söylüyor ve gösteriyorSenin bildiğin.
Bilmediğin kısım ?
Ciddi misiniz ya ? 3 çocuğumuz var yoktan yere öyle bir niyeti varsa da önce onu Allah’a havale ederim sonra da donuna kadar alırımEşiniz yolunu yapmış sizi yoklamış
Bilmediğim kısım varsa da yapabilecek bir şeyim var mı bu konuda sizce ? Oturup konuşayım mı aklında ne var diye ? Beni çok sevdiğini ve ölene kadar ben onu bırakmazsam beraber olacağımızı söylüyor ve gösteriyor
Ciddi misiniz ya ? 3 çocuğumuz var yoktan yere öyle bir niyeti varsa da önce onu Allah’a havale ederim sonra da donuna kadar alırım![]()
Sizin söylediğiniz kesinle doğru olamaz demiyorum. Yaşadıklarımı anlatıyorum. Tamam sen haklısın demeniz için değildi. Bir öneriniz varsa dikkate alırım.