İleride boşanırsak ?

Eski eşimle durduk yere aynı sizin gibi boşanma konusunu konuşmuştuk. Uzun uzun sen şunu alırsın eşyaları şöyle paylaşırız altınları vermem vs. Tek tek kafasındaki herşeyi anlatmıştı. Bende ortada bişey yokken bu konuyu konuşmamıza şaşırmış ama o an fikirlerimi söylemiştim. Sonra üzerinden bir yıl geçti geçmedi bana ciddi olarak boşanmak istediğini söyledi. Altı ay içinde de ayrıldık. Ve aynı konuştuğu gibi vermem dediği altınları vermedi, ben hesabımızda para var zannediyordum. Onları babasının hesabında biriktirmiş. Bir sürü çirkinliği ortaya çıktı. Allah’a havale ettim onu ve ailesini ama şuan paşalar gibi yaşıyorlar. Hiçbir derdi yok. Yani demem o ki böyle konuları dillendirmeye gelmiyor konu sahibi. Evet belki ben bu konuyu konuşmasam da boşanacaktım ama eski eşimin o zaman bunu konuşması gayet bilinçli ve planlı olmuş . Sizde durum böyledir diye demiyorum ama dikkatli olun
İçime kurt düşmedi değil. Ama hiç açığı yok bu konuda. Şimdiye kadar hiç boşanalım lafını ondan duymadım. Gezmeyi de dinlenmeyi de her şeyi beraber yaparız. Arkadaş ortamı yoktur. Çocuklarıyla çok ilgili. Telefonu hep ortada. Sosyal medya kullanmaz pek. İstese benden çok kolay boşanırdı şimdiye kadar. Neden 3 çocuk istedi kafasında böyle bir şey vardı da. Bunları sıralayınca konduramıyorum.

O degil de sizin altinlari cocuklara nafaka diye mi verecekmis, baska da bir sey vermeyecekmis? Bayagi sinsi bir plan. Siz de tamam mi dediniz? 🤓

İçime kurt düşmedi değil. Ama hiç açığı yok bu konuda. Şimdiye kadar hiç boşanalım lafını ondan duymadım. Gezmeyi de dinlenmeyi de her şeyi beraber yaparız. Arkadaş ortamı yoktur. Çocuklarıyla çok ilgili. Telefonu hep ortada. Sosyal medya kullanmaz pek. İstese benden çok kolay boşanırdı şimdiye kadar. Neden 3 çocuk istedi kafasında böyle bir şey vardı da. Bunları sıralayınca konduramıyorum.

Belki de dünden beri boşanmak istediği için olabilir mi?

Bana da normal geldi. Hemen yarın olmeyecegimizi biliyoruz ama mal mülk hakkında miras hakkında yorum yapıyoruz. Onun gibi birşey. Ben insanın içinden gelen her konuyu eşiyle rahatça tartışması taraftariyim
Yani altında bir şey aramayayım mı?
Bir de 4 yıl önce ben boşanma davası açtım eşime daha eline aile mahkemesinden evrak gitmeden beraber gittik geri çektik davayı. Bundan kaynaklı güvensizliği olabilir mi boşanırım diye ?
Davayı çekişmeli açmıştım ve maddi manevi tazminat istemiştim

Senin bildiğin.
Bilmediğin kısım ?
Bilmediğim kısım varsa da yapabilecek bir şeyim var mı bu konuda sizce ? Oturup konuşayım mı aklında ne var diye ? Beni çok sevdiğini ve ölene kadar ben onu bırakmazsam beraber olacağımızı söylüyor ve gösteriyor

Sabahin 5 ine kadar konuşulacak bir şey gibi görünmüyor boşanma konusu. Hadi lafı geçer biraz konuşulur da bu kadar plan hesap fazla. Ortada bir sorun var ama ne? Bence bunu es geçmeyin. Normal değil çünkü.
Ben evlenmem sen evlenirsin derken de ağız arıyor sanki.

Ciddi misiniz ya ? 3 çocuğumuz var yoktan yere öyle bir niyeti varsa da önce onu Allah’a havale ederim sonra da donuna kadar alırım 😡

3 çocuk varken neden ciddi ciddi boşanma konuşması yapsın eşiniz ? Kesin altında yatan bir neden var belli ki bunu ciddi ciddi düşünmüş. Kimse durduk yere bir konuda karşıdakinden laf almaya çalışmaz. Altında yatan belli nedenler vardır.
Sizin yerinizde olsam bu sefer ciddi bir şekilde alır karşıma konuşurdum.

Back
X