cidden şuan öyle bi yöntemle spermlerini dondurabilirler mivarikoseldir o muhtemelen şimdi artık tıp çok ilerledi sağlam spermlerini dondurtursa çok bi sıkıntı kalmaz..spermlerini dondurtması için ikna edin istediğiniz çocuk size aşılama yoluyla gelir Allahın izni ile..
bilmiyorum hislerim duygularım i karıştı çocuk sahibi olamıcamız düşüncesi tamam şuan genciz ama ilerde mutlaka 5 yıl sonrasında çocumuz olsun isticem yani olamama ihtimali bile benim için kötüKaldıramayaksanız ilişkinize devam etmeyin.
tabiki hatta yeni düzenlemeye göre eskiden kanser hastalarının dondurduğu yumurta sperm işleri şu an hastalık riski olan herkese yapılabilir..yani ilerde spermleri tamamen ölebilir ihtimali olan bir erkek ya da sperm kalitesi düşük olup ya da tamamen spermi bitme noktasında az olan bir erkek başvurusunu yapar tetkiklerin sonucunda spermleri dondurulabilir..en azından ben böyle biliyorum isterseniz bi araştırın..yani Allah dermansız dert vermemiş görmek gerekiyor sadece.geçmiş olsuncidden şuan öyle bi yöntemle spermlerini dondurabilirler mi
hayır ama yüzde kaçlarda 60 falan dedi sanırım hatırlayamadım bunların aktiflikleri falanda varmış bi anlatsa belki tedavi falan başındayken müdahale edileblir hem bak demin sperm dondurma yöntemide varmış eğer aktifse şuan öyle bişeye ikna etmeye çalışırımayrıntıyı ne yapacaksın ki açık açık böyle bir ihtimal var demiş
sevgilim ileride çocuk sahibi olamama ihtimalimizden bahsetti aslında epeyden beri biliyormuş ilk öğrendinde üzülmüş söylemedi bana dün öğrendim ama benimde içim sıkıldı sonuçta bende her kadın gibi hamile olmak ocumuz olsun istiyorum ayrıntıları bu konuyla alakaı soru soruyorum ama cevap vermyor
ama bu konu benide ilgilendiriyor onu kırmadan nasıl öğrenebilirim
önceden varikasör ameliyatıda olduona rağmen
ahh bi anlatsa bana Allah bilir o zamandan sonra gitmemiştir bile kontrole bakalım artık ya inşallah kötü sonuçlar çıkmaz Rabbim bizi bununla sınamaz çok zorluk çektik kızlar şimdi herşey yoluna girerken bideTatlim tip ilerledi siz simdiden arastirin sevgilin tahlil versin zaten doktor soyler sadece bir tane sperm lazim size milyonlarca degil herkes ister olsun tuo bebekle rabbim istedikten sonra olur
Çocuk sahibi olamamak herkes için bir ihtimal. Sizden kayanaklı nedenle de çocuğunuz olmayabilir. Bir sürü çifte şahit oldum, ne anne adayında ne adamda sorun var, ama yine de çocukları olmuyor.bilmiyorum hislerim duygularım i karıştı çocuk sahibi olamıcamız düşüncesi tamam şuan genciz ama ilerde mutlaka 5 yıl sonrasında çocumuz olsun isticem yani olamama ihtimali bile benim için kötü
Kırmak kırmamak değil açıkça sorun öğrenin. Karşı tarafı aşağılamadan, kibarca öğrenmeye çalışın. Onu gerçekten seviyorsanız bunun sorun olacağını düşünmüyorum; ama ileride en ufak bir kavgada "ah keşke evlenmeseydim, hayatımı kararttı bi çocuğum bile olmadı onun yüzünden" diyecekseniz hiç başlamadan bitirin derim. Kendinize karşı dürüst olun ve bunu kaldırıp kaldıramayacağınıza siz karar verin.sevgilim ileride çocuk sahibi olamama ihtimalimizden bahsetti aslında epeyden beri biliyormuş ilk öğrendinde üzülmüş söylemedi bana dün öğrendim ama benimde içim sıkıldı sonuçta bende her kadın gibi hamile olmak ocumuz olsun istiyorum ayrıntıları bu konuyla alakaı soru soruyorum ama cevap vermyor
ama bu konu benide ilgilendiriyor onu kırmadan nasıl öğrenebilirim
önceden varikasör ameliyatıda olduona rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?